Haydi Yine Yeniden...

Sabah yaptığım 1.5 saatlik spor sonrası kahvaltıda nesfitli yulaflı karışım arada yeşil çay bi tabak maydanoz öğle yemeği Şehriyeli çorba yoğurt bi dilim tahıllı ekmek arada elma bi avuç içi kuruyemiş akşam yemeği zeytinyağlı lahana yemeği bir tane biber dolması yoğurt birazdan yürüyüşe gitcem yatarken pul biberli limonlu yoğurt olcak bol bol su başarıyor muyum sanki

Canım hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla al kucağına inşallah
Bende hamileliklerimde çok kilo almıştım o zaman çok normal geliyordu şimdi anlıyorum ne kadar yanlış yaptıüımı hele ikinci hamileliğimde 95ile başlayıp 112 ile bitirmiştim vücuduma ne kadar zarar vermişim düşünmeden sen yapma bunları canım tek kişilik ye bol sıvı al o zaten Allahın izniyle çok güzel besleniyor...
Aynen öyle canım, boş yere bir Sürü kilo alıyoruz...
İnşallah elimden geleni yapacağım...

Sabah yaptığım 1.5 saatlik spor sonrası kahvaltıda nesfitli yulaflı karışım arada yeşil çay bi tabak maydanoz öğle yemeği Şehriyeli çorba yoğurt bi dilim tahıllı ekmek arada elma bi avuç içi kuruyemiş akşam yemeği zeytinyağlı lahana yemeği bir tane biber dolması yoğurt birazdan yürüyüşe gitcem yatarken pul biberli limonlu yoğurt olcak bol bol su başarıyor muyum sanki

Menun cok guzel canim boyle devam edersen kesinlikle basarirsin arti baya da spor yapiyorsun buda vucudunu iyi toparlar

Hanımlar listemizi 1. sayfa ilk mesajımda yayınladım.Allah izin verirse önümüzdeki haftadan itibaren hem ordan güncellerim hem de konu akışında paylaşırım listemizi.Birinci mesaja da sayfalar arasında aramayalım isteyen dönüp baksın diye koydum :KK66:
ellerine sağlık tomurcuk :KK24: ilk sayfada olması çok iyi olmuş

Bugunku menum
Sabah
Yesil cay

Saat 11
Yarim simit
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
İki ceviz
Cay

Ara
Yesil cay

Aksam 17.30
İki parca tavuk
Bir kasik patates
Bir kase yogurda salatalik dogradim

öğleden sonra misafirim vardı
az yağlı az tuzlu patates salatası 3 yemek kaşığı
1 poğaça
1 kurabiye
domates salatalık yedim öğle yemeği niyetine oldu :)
akşam galiba sadece sodalı limonlu ayran içebilirim ya da yoğurt yerim şu an karar veremem çünkü acıkmadım

Aysuncum çok çabalıyorum herkes elinden geleni yapıyor inşallah bizde başarı Hikayelerimizi yazacağız buraya menü yazmak çok iyi geldi nefsime hakim olmamı öğretiyor

Gülsaycım arkadaşım bebiş aramıza sağ salim gelsinde fazlalıkları burada hep beraber veririz bu günlerin tadını çıkar

Afiyet olsun kızlar...
Ben spor yapamıyorum ya bi türlü.Aslında zamanı geldi.Spor yapıp toparlanmam lazım

Zaman buldukca yapsan yarim saat da olsa iyi olur tabi e sen artik 40 kilo vermissin biraz da spor yaptinmi kesinlikle fistik gibi olursun

Aysuncum çok çabalıyorum herkes elinden geleni yapıyor inşallah bizde başarı Hikayelerimizi yazacağız buraya menü yazmak çok iyi geldi nefsime hakim olmamı öğretiyor

Cok guzel yazdin canim insallah hepimiz hedefimize ulasip buraya yazicaz

Selamlar kizlar bizim gurup toplanmış ne guzel..
tomurcukkk tomurcukkk hayirli olsun canım ne iyi yaptin herkesi toplamakla
A aysun163 uzun zaman oldu canim seni gördüğüme sevindim
Gokce29 Gokce29 hamisligin hayirli olsun cok sevindim senin adına
metra metra Vildan80 Vildan80 toplanmissiniz süper
ekim2009 ekim2009 hala enerjiksin ablacım :KK66: hayranım sana
angelina35 angelina35 gecmis olsun yavrucuguna canım..
M Melrin hoşgeldin..

Ben diyet modundan çıkalı çok oldu.. yedim de yedim yedim de yedim :)) inek gibi oldum valla:))
Kilo veremiyorum diye üzülüyordum kilo almamakta marifetmis meğer :)
Zilhicce orucuna başladım bugun bayramı da atlatırsam inşallah yepyeni bir başlangıç yapmak istiyorum inşallah.

Sayfa cok olunca hizlica gectim canlar arada birsey atladiysam affola..

Selamlar kizlar bizim gurup toplanmış ne guzel..
tomurcukkk tomurcukkk hayirli olsun canım ne iyi yaptin herkesi toplamakla
A aysun163 uzun zaman oldu canim seni gördüğüme sevindim
Gokce29 Gokce29 hamisligin hayirli olsun cok sevindim senin adına
metra metra Vildan80 Vildan80 toplanmissiniz süper
ekim2009 ekim2009 hala enerjiksin ablacım :KK66: hayranım sana
angelina35 angelina35 gecmis olsun yavrucuguna canım..
M Melrin hoşgeldin..

Ben diyet modundan çıkalı çok oldu.. yedim de yedim yedim de yedim :)) inek gibi oldum valla:))
Kilo veremiyorum diye üzülüyordum kilo almamakta marifetmis meğer :)
Zilhicce orucuna başladım bugun bayramı da atlatırsam inşallah yepyeni bir başlangıç yapmak istiyorum inşallah.
vay cadı kazanım benimmmmmmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK200::KK200::KK200::KK200:
kız nerdesin sen yedin de yedin zayıflamadın azcık arttın diye gelmedin hemiiiii:KK11:
sürüden ayrılanı kurtlar kapar öğrendin işte ne de olsa öğrenmenin yaşı yok daha bu gün senin adın geçti milad da gelse yazdı kim yazdı unuttum kilo veremedi diye gelmiyor galiba yazacaktım telefon çaldı kaldı yazamadım ama ne iyi ne güzel insansın sen lafının üstüne geldin ÇOOOOKKKKKK SEVİNDİMMMMMMMMM:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
HOŞ GELDİN MİLADIMMMMMM:KK73::KK73::KK71::KK71::KK36::KK36::rolleyes::rolleyes:

Böyle sistemli ve kendinden emin insanlara bayılıyorum ve cok ozeniyorum maşallah okudugum kadariyla cok hakimsin kendine.. hep böyle devam eder inşallah.
Hoşgeldin canım valla burdan ayrılmak yaramıyor bize birbirimizi sıkı sıkı tutup bırakmıycaz artık bak ne güzel toplandık hoşgeldin aramıza bugün bildirim yaptık artık hep eksilerdeyiz inşallah :)

X