- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 46
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
Evet canım sizleri bulmak çok iyi geldi bana senin enerjini çok özledim miladımıza gelmiştim yoktunuz miladda bırakınca ayrıldım Ağustos başında 92.5 kiloydum şimdi 88 bırakmak yok artık :) hedef 75:)hoş geldin ilkay bu defa olacak bırakmak söz konusu bile olamaztomurcuk hepimize en güzel örnek bırakmadı 40 kilo verdi bizde verebiliriz
Hoşbuldum canımmmmGunaydinlarrr gece cok guzel uyudumm oh bee uyumak ne guzell ilkaycim hosgeldin canim benim tomurcugumm cok sevindim gözünün iyi olmasina insallah haftaya bisey kalmiycak veee sen dahada kilo vereceksinn canmlarim bu arada aranizda en yasli benmisim yaa vay bee
ben bu enerjiyle bayrama malataya gittim oradan bir istanbul bir malatya 2 düğün yaptım heheheh ben yokken o ara gelmişsin demek ki 40 güne yakın yoktum. iyi ki geldin canım bana yine mutluluk geldi metrayla aysun geldiğinde de bir de gulsaysey bebiş bekliyormuş öğrendim 2 gün evde hep sırıtıyorsumEvet canım sizleri bulmak çok iyi geldi bana senin enerjini çok özledim miladımıza gelmiştim yoktunuz miladda bırakınca ayrıldım Ağustos başında 92.5 kiloydum şimdi 88 bırakmak yok artık :) hedef 75:)
Insallah tekrarlamaz omur boyu kurtulursun canim tekrardan gecmis olsunnnEveet gelelim doktorun ne dediğine.Gözümdeki iltihap (arka üveit) %80 geçmiş.Beklediğimden daha iyi dedi doktor.Ön üveit ise neredeyse bitmiş.Haplara 1 hafta daha devam.Kortizonun dozunu düşürdü sadece.Ama tuzsuz yemeye devam edeceğim yine.
3 ayda bir sürekli kontrole gidilecek.Eğer 2 yıl içerisinde bir daha tekrarlamazsa tamamen geçiyormuş ve bir daha da olmuyormuş ömür boyu.Bakalım artık zaman neyi gösterecek
Hosgeldin caniimmEvet canım sizleri bulmak çok iyi geldi bana senin enerjini çok özledim miladımıza gelmiştim yoktunuz miladda bırakınca ayrıldım Ağustos başında 92.5 kiloydum şimdi 88 bırakmak yok artık :) hedef 75:)
allaha şükür bir haftaya hepsi geçer ve inşallah ömür boyu bir daha asla olmaz ..
bu güzel haberdi işte
Gunaydinlarrr gece cok guzel uyudumm oh bee uyumak ne guzell ilkaycim hosgeldin canim benim tomurcugumm cok sevindim gözünün iyi olmasina insallah haftaya bisey kalmiycak veee sen dahada kilo vereceksinn canmlarim bu arada aranizda en yasli benmisim yaa vay bee
Teşekkür ederim dostlarInsallah tekrarlamaz omur boyu kurtulursun canim tekrardan gecmis olsunnn
Gitti caanım tapırrrgülüm iştahını durdurman lazım önce sonra tuzu azaltınca çok iyi oluyor
ben de iştah patlaması yaşıyorum ara sıra karnım tokken canım bir şeyler istiyor ağzım sürekli kımıl kımıl oluyor:)
o zaman içme suyuma çubuk tarçın atıyorum suyu içtikçe üstüne yine ekliyorum bir kaç de bir çubuk tarçını değişiyorum
süt + sade neskafe içiyorum ve yoğurt tabi ki bunlar iştahın şahlanmasına engel olup akıllı akılllı sabit seviyede kalmasını sağlıyor
ben aşığı bu defa iri bir çubuk tarçın parçası attım tapırıma şişti çıkmıyor içinden :)
Canım güzel vermişsin sende maşallah.Aynen devam.75 olunca da yeni bir hedef koyarsın.Evet canım sizleri bulmak çok iyi geldi bana senin enerjini çok özledim miladımıza gelmiştim yoktunuz miladda bırakınca ayrıldım Ağustos başında 92.5 kiloydum şimdi 88 bırakmak yok artık :) hedef 75:)
Ayy inşallah canım eminim dediğin gibi olacak 75 bile bana hayal gibi geliyor ama bu kez başracağım inşallah sonrası 60lar nefen olmasın:)Canım güzel vermişsin sende maşallah.Aynen devam.75 olunca da yeni bir hedef koyarsın.
Şunu söyliyim insan daha kiloluyken 75 olsam 70 olsam yeter diyor.O hedefe ulaştıktan sonra da artık o bedende olmak istemediğini de farkediyor.Bende öyle oldu mesela.117 kilo iken 75-80 olsam yeter diyordum.Şimdi 75 e çok yakınım ama gözüm 6ları görmek istiyor artık
allahhhhh 2 haftaya yakalarsın sen beni zaten sonra ben seni yakılıycam diye çabalarım troid bezim yok metebolizma dandik yavaş yavaş ilerliyorumKizlar yaaa aranizda en kilolu benimmm
En yakinimda ekim var... ilk hedefim ekimi yakalamak kolla kendini canim
ben de boy boy bıçak seti var uzun olanların hepsini denedim en son biri işe yaradı ortasından çentik açtım usul usul ordan aşağısına kadar yardım ikiye çıkardım az önce baya uğraştım ama ::))))Gitti caanım tapırrrnasıl çıkarcan merak ettim
Canım çok güzel kilo vermişsin maşallah darısı başımıza artık :) bırakmak yok bu sefer
Boy:1.73
Kilo 88
Eveet gelelim doktorun ne dediğine.Gözümdeki iltihap (arka üveit) %80 geçmiş.Beklediğimden daha iyi dedi doktor.Ön üveit ise neredeyse bitmiş.Haplara 1 hafta daha devam.Kortizonun dozunu düşürdü sadece.Ama tuzsuz yemeye devam edeceğim yine.
3 ayda bir sürekli kontrole gidilecek.Eğer 2 yıl içerisinde bir daha tekrarlamazsa tamamen geçiyormuş ve bir daha da olmuyormuş ömür boyu.Bakalım artık zaman neyi gösterecek
doğru söylüyorsun canım...Tuzu birden kesme canım sen.Vücut dengeni bozma ama azalt tabi tuzu.Bence şekerli şeyleri tamamen kesmende fayda var
aynen ben de öyleyim, son günlerde hiç acıkmaya fırsatım olmuyo, boyuna yiyorum...gülüm iştahını durdurman lazım önce sonra tuzu azaltınca çok iyi oluyor
ben de iştah patlaması yaşıyorum ara sıra karnım tokken canım bir şeyler istiyor ağzım sürekli kımıl kımıl oluyor:)
o zaman içme suyuma çubuk tarçın atıyorum suyu içtikçe üstüne yine ekliyorum bir kaç de bir çubuk tarçını değişiyorum
süt + sade neskafe içiyorum ve yoğurt tabi ki bunlar iştahın şahlanmasına engel olup akıllı akılllı sabit seviyede kalmasını sağlıyor
ben aşığı bu defa iri bir çubuk tarçın parçası attım tapırıma şişti çıkmıyor içinden :)
çok sağol canım, ama bu benim ikinci gebeliğim. ilkinde de 90 la hamile kalıp 107 ile bitirmiştim.@gulsaysey canim sen hamilesin olur böyle istah patlamalari üzme tatli canini bak sonra bebisde üzülür annesi bol su ic canin biseyler istediginde sebze ye salatalik gibi tuzu yavas kes çünkü tansiyonun duser vee bu isi en az kilo ile tamamlayip kuzugunu kucagina al iste bu kadar sen güçlü bir kadinsin yaparsin sakin uzulmek yokkk
eline sağlık canım...Hanımlar listemizi 1. sayfa ilk mesajımda yayınladım.Allah izin verirse önümüzdeki haftadan itibaren hem ordan güncellerim hem de konu akışında paylaşırım listemizi.Birinci mesaja da sayfalar arasında aramayalım isteyen dönüp baksın diye koydum
Evet canım yaa sizleri tekrar görünce çok tuhaf oldumHosgeldin ilkaycim ne guzel yavas yavas donuyoruz hepimiz
Canım hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla al kucağına inşallahdoğru söylüyorsun canım...
çok abarttım bu ara... toparlanmam lazım...
aynen ben de öyleyim, son günlerde hiç acıkmaya fırsatım olmuyo, boyuna yiyorum...
tarçın iyi fikir...
çok sağol canım, ama bu benim ikinci gebeliğim. ilkinde de 90 la hamile kalıp 107 ile bitirmiştim.
güya 85e düşmüştüm ama dediğim gibi öyle abarttım ki son zamanlarda, kilo coştu yine...
100e ulaşmamam lazım bu gebeliğimde, inşallah da başarcam ama bi kendime gelmem gerekiyor.
dediğiniz gibi sağlıklı atıştırmalıklar bulmam gerekiyor kendime...
eline sağlık canım...