- 12 Ocak 2015
- 1.370
- 2.176
- 35
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
Yedim canim arastirdim biraz en az onbes gun yapilmadi gerekiyomis sende kullanmistin faydasi oldumu tatlimm3 kaşık yoğurt
yarım limon
1 tatlı kaşığı pul biber
tarif böyle katıştır ye gitsin tadı güzel oluyor :)
mide bölgesini karın kısmını indiriyor bence işe yarıyor ev yoğurduyla daha çok işe yarıyor o kesinYedim canim arastirdim biraz en az onbes gun yapilmadi gerekiyomis sende kullanmistin faydasi oldumu tatlimm
Tomurcukk bende geldim kabul ederseniz geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin tekrarını göstermesin inşallahEveet gelelim doktorun ne dediğine.Gözümdeki iltihap (arka üveit) %80 geçmiş.Beklediğimden daha iyi dedi doktor.Ön üveit ise neredeyse bitmiş.Haplara 1 hafta daha devam.Kortizonun dozunu düşürdü sadece.Ama tuzsuz yemeye devam edeceğim yine.
3 ayda bir sürekli kontrole gidilecek.Eğer 2 yıl içerisinde bir daha tekrarlamazsa tamamen geçiyormuş ve bir daha da olmuyormuş ömür boyu.Bakalım artık zaman neyi gösterecek
Hoş geldin İlkay'ım.Aşkolsun ne demek kabul ederseniz.Tabi ki geleceksin sorulur mu öyle şey.Yerin her zaman hazır canım.Bu sefer çok daha emin adımlarla ilerleyerek vereceğiz kilolarımızı.Hedefine ulaşmayan kalmayacak...Tomurcukk bende geldim kabul ederseniz geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin tekrarını göstermesin inşallah
Canım çok güzel kilo vermişsin maşallah darısı başımıza artık :) bırakmak yok bu sefer
Tuzu birden kesme canım sen.Vücut dengeni bozma ama azalt tabi tuzu.Bence şekerli şeyleri tamamen kesmende fayda varselamlar herkese...
yine nöbetçiyim bugün
ben de bildirim yapayım...
boy:1,64
kilo 91,0
ben çok fazla yiyorum ya imdatttttt!!!!!!!!!!!
tomurcukkk 'um geçmiş olsun canım, sevindim güzel haberlerine...
canım ben de senin şu tuzsuz olayına mı başlasam acaba?
şu son 2-3 haftadır öyle çok yiyorum ki abur cuburuydu, ekmeğiydi, çekirdeğiydi derken bu kiloya ulaştım.
midem , göbeğim çok rahatsız ediyo.
tuzsuz yiyip bol su içerek en azından şu ödemleri atarım, zaten ben şu aşırı yeme olayından bi kurtulsam eminim azcık da kilo gidecek de kendimi durduramıyorum...
allaha şükür bir haftaya hepsi geçer ve inşallah ömür boyu bir daha asla olmaz ..Eveet gelelim doktorun ne dediğine.Gözümdeki iltihap (arka üveit) %80 geçmiş.Beklediğimden daha iyi dedi doktor.Ön üveit ise neredeyse bitmiş.Haplara 1 hafta daha devam.Kortizonun dozunu düşürdü sadece.Ama tuzsuz yemeye devam edeceğim yine.
3 ayda bir sürekli kontrole gidilecek.Eğer 2 yıl içerisinde bir daha tekrarlamazsa tamamen geçiyormuş ve bir daha da olmuyormuş ömür boyu.Bakalım artık zaman neyi gösterecek
hoş geldin ilkay bu defa olacak bırakmak söz konusu bile olamazCanım çok güzel kilo vermişsin maşallah darısı başımıza artık :) bırakmak yok bu sefer
Boy:1.73
Kilo 88
gülüm iştahını durdurman lazım önce sonra tuzu azaltınca çok iyi oluyorselamlar herkese...
yine nöbetçiyim bugün
ben de bildirim yapayım...
boy:1,64
kilo 91,0
ben çok fazla yiyorum ya imdatttttt!!!!!!!!!!!
tomurcukkk 'um geçmiş olsun canım, sevindim güzel haberlerine...
canım ben de senin şu tuzsuz olayına mı başlasam acaba?
şu son 2-3 haftadır öyle çok yiyorum ki abur cuburuydu, ekmeğiydi, çekirdeğiydi derken bu kiloya ulaştım.
midem , göbeğim çok rahatsız ediyo.
tuzsuz yiyip bol su içerek en azından şu ödemleri atarım, zaten ben şu aşırı yeme olayından bi kurtulsam eminim azcık da kilo gidecek de kendimi durduramıyorum...