Haydi Yine Yeniden...

Yedim canim arastirdim biraz en az onbes gun yapilmadi gerekiyomis sende kullanmistin faydasi oldumu tatlimm
mide bölgesini karın kısmını indiriyor bence işe yarıyor ev yoğurduyla daha çok işe yarıyor o kesin
asıl işe yarayan yoğurt zencefil zerdeçal tarçın karışımıydı midemi ağrıtmasaydı çok güzel iştah kapatıp göbek indiriyordu

IMG_20150915_074952.jpg

Gunaydin resim biraz ters oldu ama idare edin bundan sonra ben resim yuklicem beni daha cok motive edicek insallah

Boy: 160
Yas:,34
Kilo: 85.4

Eveet gelelim doktorun ne dediğine.Gözümdeki iltihap (arka üveit) %80 geçmiş.Beklediğimden daha iyi dedi doktor.Ön üveit ise neredeyse bitmiş.Haplara 1 hafta daha devam.Kortizonun dozunu düşürdü sadece.Ama tuzsuz yemeye devam edeceğim yine.
3 ayda bir sürekli kontrole gidilecek.Eğer 2 yıl içerisinde bir daha tekrarlamazsa tamamen geçiyormuş ve bir daha da olmuyormuş ömür boyu.Bakalım artık zaman neyi gösterecek

Sabah kahvaltılarım klasikleşti artık.Dün öğleni ve akşamı yazayım
Öğlen
1 yumurta ile tuzsuz lorlu omlet üzerine pul biber
1 adet tuzsuz etimek
Yoğurt

Ara
8-10 adet üzüm
1 avuç çiğ fındık

Akşam
Kıymalı patates yemeği
1 adet mandalina

Eveet gelelim doktorun ne dediğine.Gözümdeki iltihap (arka üveit) %80 geçmiş.Beklediğimden daha iyi dedi doktor.Ön üveit ise neredeyse bitmiş.Haplara 1 hafta daha devam.Kortizonun dozunu düşürdü sadece.Ama tuzsuz yemeye devam edeceğim yine.
3 ayda bir sürekli kontrole gidilecek.Eğer 2 yıl içerisinde bir daha tekrarlamazsa tamamen geçiyormuş ve bir daha da olmuyormuş ömür boyu.Bakalım artık zaman neyi gösterecek
Tomurcukk bende geldim kabul ederseniz geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin tekrarını göstermesin inşallah

Tomurcukk bende geldim kabul ederseniz geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin tekrarını göstermesin inşallah
Hoş geldin İlkay'ım.Aşkolsun ne demek kabul ederseniz.Tabi ki geleceksin sorulur mu öyle şey.Yerin her zaman hazır canım.Bu sefer çok daha emin adımlarla ilerleyerek vereceğiz kilolarımızı.Hedefine ulaşmayan kalmayacak...

selamlar herkese...
yine nöbetçiyim bugün:KK12:

ben de bildirim yapayım...
boy:1,64
kilo 91,0:KK61:

ben çok fazla yiyorum ya imdatttttt!!!!!!!!!!!
tomurcukkk tomurcukkk 'um geçmiş olsun canım, sevindim güzel haberlerine...
canım ben de senin şu tuzsuz olayına mı başlasam acaba?
şu son 2-3 haftadır öyle çok yiyorum ki abur cuburuydu, ekmeğiydi, çekirdeğiydi derken bu kiloya ulaştım.
midem , göbeğim çok rahatsız ediyo.
tuzsuz yiyip bol su içerek en azından şu ödemleri atarım, zaten ben şu aşırı yeme olayından bi kurtulsam eminim azcık da kilo gidecek de kendimi durduramıyorum...:KK61:

selamlar herkese...

şu son 2-3 haftadır öyle çok yiyorum ki abur cuburuydu, ekmeğiydi, çekirdeğiydi derken bu kiloya ulaştım.
tuzsuz yiyip bol su içerek en azından şu ödemleri atarım, zaten ben şu aşırı yeme olayından bi kurtulsam eminim azcık da kilo gidecek de kendimi durduramıyorum...:KK61:
Tuzu birden kesme canım sen.Vücut dengeni bozma ama azalt tabi tuzu.Bence şekerli şeyleri tamamen kesmende fayda var

allaha şükür bir haftaya hepsi geçer ve inşallah ömür boyu bir daha asla olmaz ..
bu güzel haberdi işte :KK28:

selamlar herkese...

gülüm iştahını durdurman lazım önce sonra tuzu azaltınca çok iyi oluyor
ben de iştah patlaması yaşıyorum ara sıra karnım tokken canım bir şeyler istiyor ağzım sürekli kımıl kımıl oluyor:)
o zaman içme suyuma çubuk tarçın atıyorum suyu içtikçe üstüne yine ekliyorum bir kaç de bir çubuk tarçını değişiyorum
süt + sade neskafe içiyorum ve yoğurt tabi ki bunlar iştahın şahlanmasına engel olup akıllı akılllı sabit seviyede kalmasını sağlıyor
ben aşığı bu defa iri bir çubuk tarçın parçası attım tapırıma şişti çıkmıyor içinden :)

X