- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
evet kilosu çok olanlar özellikle yürürken çok dikkat etmelilermiş hatta benim doktor bu kiloyla her gün spor amaçlı yürüyüş yaparsan sonra ortapediler de sürünürsün demişti zaten öncesi ortapedilerde süründüm menüsküs ameliyatından kıl payı yırttım ağır olduğum için dizde sert sürtünmeler ve aşınmalar oluyormuşBenimkiside egimli canim ama ayarlanabiliyo duz ayarda yurumek mi iyi oluyomus ben rastgele yuruyorum
hay maşallah ailecek el birliğiyle yapmışsınız bitmiş herşey ne güzellll rabbim birliğinizi daim etsinHosbulduk canim kis hazirliklari zahmetli ama cok eglenceli iki hafta once de tarhanamizi yaptik annemler teyzemler anneannemin kocaman bir evi var koyumuzde butun kisliklari orda yapiyoruz kurutmaliklarida koyde yaptik bir tek melemen kalmisti o iste tamam kisa haziriz allahin izniyle
Dikkatli yuruyum bende canim uyardigin iyi oldu bajalim birazdan baslucam bitince yazarim tekrardanevet kilosu çok olanlar özellikle yürürken çok dikkat etmelilermiş hatta benim doktor bu kiloyla her gün spor amaçlı yürüyüş yaparsan sonra ortapediler de sürünürsün demişti zaten öncesi ortapedilerde süründüm menüsküs ameliyatından kıl payı yırttım ağır olduğum için dizde sert sürtünmeler ve aşınmalar oluyormuş
Amiiinn canimhay maşallah ailecek el birliğiyle yapmışsınız bitmiş herşey ne güzellll rabbim birliğinizi daim etsin
inşallah annem memlekete taşınınca en azından ablamları annemi beraber görücem ben de :))
Insallah canim buyuk konusmak istemiyorum ama artik birakmadan hergun yurumek istiyorum cunku ben ne zaman artik kesin kararliyim desem birden silinti basiyo motivasyonum dusuyo..Süpersin metra bende dışarıda yürüdüm çok şükür birazdan bisiklete binicem bu arada koşu bandı benim icin mükemmel bir alet onunla bende bayağı kilo kaybettim sen kaç kilosun hedefin kaç ben koşu bandına başladığımda 95 tim 70 e indim biraz değişiklik olsun diye dışarıda yürüyorum hergün binmeyi ihmal etme
Insallah canim buyuk konusmak istemiyorum ama artik birakmadan hergun yurumek istiyorum cunku ben ne zaman artik kesin kararliyim desem birden silinti basiyo motivasyonum dusuyo..
Sen ve tomurcukk bize orneksiniz canim boyum 175 kilo 100 civari iste yarin tartilip bildircem bende 75-76 arasinda olmak istiyorum canim
Insallah canimSupersin canim insallah boyle devam edersin
Birlikte verelim canim istedigimiz bedene kavusalim artik tasiyip durmayalim fazlaliklariBende senin gibi 25 kilo vermek istiyorum hedefim 60 kilo bakalim kim once vericek
Birlikte verelim canim istedigimiz bedene kavusalim artik tasiyip durmayalim fazlaliklari
Aynen canim bende dolabimdaki elbiselere bakip ic geciriyorum bi kac tane kiyafet aldim onlari don dolas giyinmekten cok sikildimUc senedir tasiyorum artik gercekten biktim inanki dolabim elbise dolu ama hic birini giyemiyorum
Canim super bi gun gecirmissinBu arada bugünkü menümü sayayım kahvaltı haşlanmış yumurta peynir domates salatalık iki zeytin bi dilim tahıllı ekmek yeşil çay eşliğinde ara öğün elmalı ödem atıcı çay öğlen yemeği nesfitli yulaflı karışım arada küçük bir muz avuç içi kuruyemiş akşam yemeği Şehriyeli çorba taze fasulye salata yoğurt ekmek yok şimdi pul biberli limonlu yoğurt olcak bol bol su günlük sporlarda tamam
3 kaşık yoğurtCanim super bi gun gecirmissinbende birazdan yogurtlu limonlu kuru denicem tam tarifi yazarmisin canim