Haydi Yine Yeniden...

Cok sagolun kizlar iyiki varsiniz aslinda yemek yemek icin hicbisey mana olmamasi lazim zaten bunu kafaya soktugum gun zayiflicam insallah

Cok sagolun kizlar iyiki varsiniz aslinda yemek yemek icin hicbisey mana olmamasi lazim zaten bunu kafaya soktugum gun zayiflicam insallah
Canim benim problemler cozulur hersey duzene girer bizse bu sikintinin icinde yedigimiz icin kilo aliriz gecmisi bosver hadi bugun yeniden basla hersey geride kaldi eger hep arkana bakarsan onundeki tasi gormez tokezlersin o nedenle onumuze bakip devam etmeliyiz bu seni dahada hirslandirir bayrama kadar toparlanirsin insallah

Kızlar yarın Allah izin verirse başlangıç bildirimlerimizi yapalım.Listemizi hazırlayayım ben.
Yaş,Boy,Kilo olarak yaparsak yeterli başlangıç listesi için.Sonra sadece geçen hafta bu hafta şeklinde yazarız farkını alırız

Cok dogru soyledin canim bundan sonra hep onumuze bakalim

Bende sorucaktim ne zaman tartilalim diye bencede sali iyidir

helal olsun kaptanım

çok şükür sonunda tamamen geçti ateşi, artık eminsin, bu gece uyuyun mışıl mışıl ana oğul
bayrama tam 10 günümüz var hep beraber basalım gazaaaa

köy domatesiyle yapmışsın kışlığını rabbim sağlıkla huzurla muhabbetle yemeyi nasip etsin gülüm
burada hava bir nemli sıcak akşam da esiyor soğuk soğuk akşam 10 gibi bana enerji geliyor yürüyesim tutuyor ama o saatte de olmuyor keşke senin gibi gündüz çıksam sen oğluşunu uyutup çıkıcan bir de benim elime ayağıma dolanacak küçük çocuk bile yok

Metra ben de kış hazırlığımı büyük ölçüde yaptım o yorgunluk sana yetmiştir tekrardan hoşgeldin

yarın tartı günüüüüüü akşama kendime ne yapsam acaba :)
evdekilerden tamamen farklı yiyorum onlara ayrı bana ayrı yemek oluyor tadına bak bari, az kalmış zaten onu da sen ye, bak bu sana faydalı yesene deyip duruyor eşim heheheh desin dursun yemiycem işte:))

Amin canim afiyetle yeriz insallah
Ah ekimcim keske disarida yuruyebilsem malesef kosu bandinda yuruyecem disarda daha eglenceli olurdu ama olsun maksat hareket olsun dimi

Amin canim afiyetle yeriz insallah
Ah ekimcim keske disarida yuruyebilsem malesef kosu bandinda yuruyecem disarda daha eglenceli olurdu ama olsun maksat hareket olsun dimi
ben koşu bandımı 3 sene önce buraya taşınırken bıraktım getirmedim hiç kullanmıyordum boşuna yer kaplayacaktı
onun tepesinde yürüycem derken dizimden oluyordum motorlu ve düz değildi eğilimli olunca tüm yükü dize bileğe veriyordu doktor kaş yapayım derken göz çıkırakmışsın demişti :)

Metra ben de kış hazırlığımı büyük ölçüde yaptım o yorgunluk sana yetmiştir tekrardan hoşgeldin
Hosbulduk canim kis hazirliklari zahmetli ama cok eglenceli iki hafta once de tarhanamizi yaptik annemler teyzemler anneannemin kocaman bir evi var koyumuzde butun kisliklari orda yapiyoruz kurutmaliklarida koyde yaptik bir tek melemen kalmisti o iste tamam kisa haziriz allahin izniyle

Benimkiside egimli canim ama ayarlanabiliyo duz ayarda yurumek mi iyi oluyomus ben rastgele yuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…