-
- Konu Sahibi tomurcukkk
Hoş geldin canım.Bugün güzel bir başlangıçla devam et diyetine.Kaçamakları unut.Bende dün birazcık kaçamak yaptım ama tartıldım sabah baktım kilo almamışım.Moralim motivasyonum yerinde.Bırakmayacağız bu işin peşini.Yılbaşından önce herkes hedeflediği kiloya yaklaşsın istiyorum
inşallah sıkıntın neyse tamamen geçer sen de kendine ideal bedenine kavuşmaya odaklanabilirsin
ben sıkıntılar için şöyle bir yöntem geliştirdim bu üzüntü sorun v.s. ne ise bundan 1 hafta sonra yada 1 ay sonra hala beni üzecek mi 1 yıl sonra hatırlayacak mıyım büyük ihtimal hayır o yüzden neden bu kadar üzüleyim yada sıkıntıya gireyim diyorum ömür dediğin çok kısa fark etmeden geçiyor değer mi... çok işe yarıyor
Canim benim problemler cozulur hersey duzene girer bizse bu sikintinin icinde yedigimiz icin kilo aliriz gecmisi bosver hadi bugun yeniden basla hersey geride kaldi eger hep arkana bakarsan onundeki tasi gormez tokezlersin o nedenle onumuze bakip devam etmeliyiz bu seni dahada hirslandirir bayrama kadar toparlanirsin insallahCok sagolun kizlar iyiki varsiniz aslinda yemek yemek icin hicbisey mana olmamasi lazim zaten bunu kafaya soktugum gun zayiflicam insallah
Canim benim problemler cozulur hersey duzene girer bizse bu sikintinin icinde yedigimiz icin kilo aliriz gecmisi bosver hadi bugun yeniden basla hersey geride kaldi eger hep arkana bakarsan onundeki tasi gormez tokezlersin o nedenle onumuze bakip devam etmeliyiz bu seni dahada hirslandirir bayrama kadar toparlanirsin insallah
Kızlar yarın Allah izin verirse başlangıç bildirimlerimizi yapalım.Listemizi hazırlayayım ben.
Yaş,Boy,Kilo olarak yaparsak yeterli başlangıç listesi için.Sonra sadece geçen hafta bu hafta şeklinde yazarız farkını alırız
helal olsun kaptanımSağol canım.Ben şuan kotizonlu bir ilaç kullanıyorum.Gözümde bir problem çıktı üveit diye.15-20 gündür bununla uğraşıyorum.Arka üveit tedavisinde kortizonlu ilaç uygulanıyormuş.Kilo aldıracak şişirecek diye çok korktum ama Angelina ve Ekim sağolsunlar diğer topicte bu konuyla ilgili beni baya motive ettiler.
Tuzu ve şekeri sıfırladım bol su içiyorum.Süt yoğurt meyve çok tüketiyorum.Ben aynı kalsam yeter diyordum ama kortizon kullanırken kilo vereceğim hiç aklıma gelmezdi
Tşk. doktor hanım.helal olsun kaptanım
çok şükür sonunda tamamen geçti ateşi, artık eminsin, bu gece uyuyun mışıl mışıl ana oğulGunaydinlarrr dun gece hicc atesimiz cikmadi cok sukur yaaa ben uyudummu hayirrrratesi cikarda farketmem diye uyumadim ama bu gun daha iyi cenesi acildi sipanin cir cir bocugu gibi konusup duruyo diyet adina sorarsaniz cok iyi gidiyor cok sukur dun regl oldum kac gundur o da mahvetti beni nasil ates basiyor bana neyse ya artik normale dondum bayrama kadar toparlarim artik
inşallah iyi haberi alacaksın hemen bize yazıcan hep beraber mutlu olucaz bu akşamAllah razı olsun senden canım.Duaların içimi aydınlatıyor.Bu akşam göz muayenenem var.Kontrole gitcem bakalım ne durumda.İnşallah ordan iyi bir haber alırım.
köy domatesiyle yapmışsın kışlığını rabbim sağlıkla huzurla muhabbetle yemeyi nasip etsin gülümMerhaba kizlar iki gundur aktif olamadim kusura bakmayin hic aklimizda yokken koye gittik aksam 15 kilo domatesle geldim eve 12ye kadar kislik menemen yaptim derken mesaj yazamadim aklimda sizde kaldi
Diyet anlaminda bugun toparlicam insallah oglen oglumu uyutup spora basliyorum bugunden baslayarak daha da dikkatli olacam
hoş geldin arkadaş inandığın sürece başaramayacağın hiç bir şey yok 8.5 kiloyu çabucak verirsin inşallahSuan 73.6 kiodayim
Hedeyim 65 ilk olarak
Bnde bir konu actim arkadslar katilmk isteyen buyursn
yarın tartı günüüüüüü akşama kendime ne yapsam acaba :)Kızlar yarın Allah izin verirse başlangıç bildirimlerimizi yapalım.Listemizi hazırlayayım ben.
Yaş,Boy,Kilo olarak yaparsak yeterli başlangıç listesi için.Sonra sadece geçen hafta bu hafta şeklinde yazarız farkını alırız
benim 14 yaşında bir sırık sıpam varÇocuk en hayırlı zamanda bacağını çekiştirecek daha zamanı gelmemiş sadece
Amin canim afiyetle yeriz insallahköy domatesiyle yapmışsın kışlığını rabbim sağlıkla huzurla muhabbetle yemeyi nasip etsin gülüm
burada hava bir nemli sıcak akşam da esiyor soğuk soğuk akşam 10 gibi bana enerji geliyor yürüyesim tutuyor ama o saatte de olmuyor keşke senin gibi gündüz çıksam sen oğluşunu uyutup çıkıcan bir de benim elime ayağıma dolanacak küçük çocuk bile yok
ben koşu bandımı 3 sene önce buraya taşınırken bıraktım getirmedim hiç kullanmıyordum boşuna yer kaplayacaktıAmin canim afiyetle yeriz insallah
Ah ekimcim keske disarida yuruyebilsem malesef kosu bandinda yuruyecem disarda daha eglenceli olurdu ama olsun maksat hareket olsun dimi
Hosbulduk canim kis hazirliklari zahmetli ama cok eglenceli iki hafta once de tarhanamizi yaptik annemler teyzemler anneannemin kocaman bir evi var koyumuzde butun kisliklari orda yapiyoruz kurutmaliklarida koyde yaptik bir tek melemen kalmisti o iste tamam kisa haziriz allahin izniyleMetra ben de kış hazırlığımı büyük ölçüde yaptım o yorgunluk sana yetmiştir tekrardan hoşgeldin
Benimkiside egimli canim ama ayarlanabiliyo duz ayarda yurumek mi iyi oluyomus ben rastgele yuruyorumben koşu bandımı 3 sene önce buraya taşınırken bıraktım getirmedim hiç kullanmıyordum boşuna yer kaplayacaktı
onun tepesinde yürüycem derken dizimden oluyordum motorlu ve düz değildi eğilimli olunca tüm yükü dize bileğe veriyordu doktor kaş yapayım derken göz çıkırakmışsın demişti :)