- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
Çok iyi yapıyorsun canım.Bak tuzu azaltmanın faydasını nasıl göreceksin bu hafta.Cuma günü yarışmana güzel bir bildirimle gir inşallah3 gündür baya dikkat ediyorum yediklerime allahtan iştahım kapandı 97 küsüre takıldım kaldım aşağısına düşmek için uğraşıyorum işte
Afiyet olsun,Bende kahvaltıda 1 küçük kase lor 1 domates marul ve 2 adet tuzsuz etimek yedimGünaydın arkadaşlar sabah sporu ile güne başladım şimdi kahvaltı zamanım bir haşlanmış yumurta maydanoz peynir salatalık domates iki zeytin bi dilim tahıllı ekmek yeşil çay eşliğinde
Hoş geldin canım.Bugün güzel bir başlangıçla devam et diyetine.Kaçamakları unut.Bende dün birazcık kaçamak yaptım ama tartıldım sabah baktım kilo almamışım.Moralim motivasyonum yerinde.Bırakmayacağız bu işin peşini.Yılbaşından önce herkes hedeflediği kiloya yaklaşsın istiyorumGunaydin hanimlar haftasonu tam bi fiyasko oldu benim icin ozel sebeplerden dolayi kendimi yemege verdim ama bu sabah daha iyiyim cok sukur yesil cayimi ictim ve yeniden basladim
sağ ol canım benimm inşallah faydasını görücem ben de:)Çok iyi yapıyorsun canım.Bak tuzu azaltmanın faydasını nasıl göreceksin bu hafta.Cuma günü yarışmana güzel bir bildirimle gir inşallah
uuuvvvv çok güzel yılbaşına ben de hedef koydum şimdi :)) 8 hanelileri istiyorumHoş geldin canım.Bugün güzel bir başlangıçla devam et diyetine.Kaçamakları unut.Bende dün birazcık kaçamak yaptım ama tartıldım sabah baktım kilo almamışım.Moralim motivasyonum yerinde.Bırakmayacağız bu işin peşini.Yılbaşından önce herkes hedeflediği kiloya yaklaşsın istiyorum
inşallah sıkıntın neyse tamamen geçer sen de kendine ideal bedenine kavuşmaya odaklanabilirsinGunaydin hanimlar haftasonu tam bi fiyasko oldu benim icin ozel sebeplerden dolayi kendimi yemege verdim ama bu sabah daha iyiyim cok sukur yesil cayimi ictim ve yeniden basladim
Bende 6 ları ucundan görür müyüm acabauuuvvvv çok güzel yılbaşına ben de hedef koydum şimdi :)) 8 hanelileri istiyorum
sen altıların ucunu değil ortasını hatta 5 lilere doğru sonunu görürsünBende 6 ları ucundan görür müyüm acaba
Bırakır mıyım kuzum ya.bir gün giremesem aklım sizde kalıyor zaten.Aksine daha çok girerim ki motivasyon tavan yapsınsen altıların ucunu değil ortasını hatta 5 lilere doğru sonunu görürsün
kızzz bak 5 hanelilere iniverince bizi bırakma olur mu salya sümük ağlarız valla
yaradanına kurban olduğum nasıl da mutlu oldum gevrek gevrek gülüyorum şimdiBırakır mıyım kuzum ya.bir gün giremesem aklım sizde kalıyor zaten.Aksine daha çok girerim ki motivasyon tavan yapsın
Allah razı olsun senden canım.Duaların içimi aydınlatıyor.Bu akşam göz muayenenem var.Kontrole gitcem bakalım ne durumda.İnşallah ordan iyi bir haber alırım.yaradanına kurban olduğum nasıl da mutlu oldum gevrek gevrek gülüyorum şimdi
bu gün seni de çok mutlu edecek şeyler olsun haberler al inşallah
Ohh çok şükür.Rahatladı yavrucak da sen de.Bir daha da uğramasın bu ateş size.Gunaydinlarrr dun gece hicc atesimiz cikmadi cok sukur yaaa ben uyudummu hayirrrratesi cikarda farketmem diye uyumadim ama bu gun daha iyi cenesi acildi sipanin cir cir bocugu gibi konusup duruyo diyet adina sorarsaniz cok iyi gidiyor cok sukur dun regl oldum kac gundur o da mahvetti beni nasil ates basiyor bana neyse ya artik normale dondum bayrama kadar toparlarim artik
Cok sukur canim benim 6lar benim hayaliim insallah gorurum ..Ohh çok şükür.Rahatladı yavrucak da sen de.Bir daha da uğramasın bu ateş size.
Reglde daha güzel kilo verirsin canım.Sende bayrama kadar 6 ları gör hadi
Hayırlı olsun diyet serüvenin.Tabi katılabilirsin bize.Kaç kilodasın şuan ve hedefin nedir?Merhabalar aradslar bende bugun itibariyle diyete basladim benide araniza alirmisiniz
Suan 73.6 kiodayimHayırlı olsun diyet serüvenin.Tabi katılabilirsin bize.Kaç kilodasın şuan ve hedefin nedir?