Haydi Yine Yeniden...

aynen canim alistim valla.olmadi yasak bitincede devam ederim.hem daha zayiflatti bu yontem.
disarda yemek yeme aliskanligim benimde yoktur.yagi salcasi tuzu herseyi rahatsiz ediyor beni.bazen sirf esime eslik etmek adina yiyorum o kadar

Kızlar merabalar
Gelemiyorum epeydir...
Perşembe nöbetçiydim
Sonra da görümcelerim geldiler misafirliğe... Şu Yoğunluğu bi atayım geleceğim tekrar...
Ne güzel bir Sürü sayfa olmuş
Öptümmmm

sizlere de günaydın hanımlar
hava kapalı burada gece yağmur yağmış, hava baya serin şu anda
kahvaltı
2 yumurta büyüklüğünde haşlanmış patatesin 1.5 tanesi
1 haşlama yumurta
1 domates yeşillik
3 dilim hellim peyniri
tuz ve ekmek yokkk :))

Arkadaşlarım ben 1 saat yürüyüş ve devamında yapılan karın hareketleri ile güne başladım kahvaltı biraz gecikti şimdi kahvaltı yapcam bugün kahvaltı eşimden

Gunaydin kizlar gunaydin diyorum cunku bugun 11 de kalktim gece cok kötü gecti sabah yedide yatabildim anca atesimiz yine cok yüksekti veeee guzel haber sabah atesi düştü cok şükür cok uykusuz kaldim ama olsun o iyi olsunda insallah tekrar cikmaz atesi bende pil bitti

iyi şükür sonun da ateşi düştü 4 gündür perişan oldunuz fırsatı bulursan gündüz iş güç deme vur kafayı uyu 1-2 saat yoksa sen hastalanacaksın allah korusun

Benden de herkese merhaba.kocaeli de yagisli evdeyiz bugun.normalde oglumla esimle gezeriz ama dinlemeye karar verdik yagis olunca.
angelina35 tekrar gecmis olsun yavruna.iyilesmesine sevindim.sende dinlen ki hasta olma
Gokce29 ozellikle misafir varken dikkat et canim yediklerine.en cok misafir olunca kaciyor ipin ucu
ekim2009 ekmek ve tuzu kahvaltida tuketmemen cok iyi olmus canim.patates yumurta tok tutar zaten.iyi yapmissin
M Melrin bir saat yuruyus cok iyi.duzenli yuruyus yaparsan zaten yeniden inislere gecersin

Kahvaltı menüm az yağda menemen salatalık maydanoz peynir bi de simit ve ballı ekmek 2 bardakta çay ara öğün 2 tane elmalı kurabiye yeşil çay şimdi evi temizleme zamanım

ara
1 küçük elma
öğle
1 kase zeytinyağlı bamya
ara
1 haşlanmış mısır
akşam
kocamannn tabak dolusu yağsız tuzsuz salata üstüne 1.kk büyüklüğünde haşlanmış tuzsuz tavuk

3 gündür baya dikkat ediyorum yediklerime allahtan iştahım kapandı 97 küsüre takıldım kaldım aşağısına düşmek için uğraşıyorum işte

Kahvaltı menüm az yağda menemen salatalık maydanoz peynir bi de simit ve ballı ekmek 2 bardakta çay ara öğün 2 tane elmalı kurabiye yeşil çay şimdi evi temizleme zamanım
temizliğin bitti mi 1 gün temiz kalır mı ev:))
ben temizlerim benimkiler kapak çekirdeği ay çekirdeği çitlerler salonda üstlerine kırıntısı dökerler banyo yatak odası her yer kırıntı olur sağ olsunlar 1 gün temiz bırakmıyorlar dün evi temizledim 2 posta çamaşır yıkadım yemek yaptım gece ütü yaptım sonrada önceki günün kuruyan 2 çamaşırlık çamaşırını katladım yerleştirdim bu sabah yine her yer her yerdeydi

Dediğin gibi bizde de durum aynı ben bi yerden topluyorum hatunlar arkadan kirletiyorlar dağınıklık onları rahatsız etmiyormuş niye bu kadar uğraştığımı da soruyorlar ufaklık peşinde koşuyorum bi saattir yesin diye zayıflıktan kopacak hiç anasına çekmemiş

Arkadaşlarım eliptik bisiklet 40 dakika sonra da karın hareketleri ile günü tamamladım bide pul biberli limonlu yoğurt yedim hepinize iyi geceler

Günaydın arkadaşlar sabah sporu ile güne başladım şimdi kahvaltı zamanım bir haşlanmış yumurta maydanoz peynir salatalık domates iki zeytin bi dilim tahıllı ekmek yeşil çay eşliğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…