- Konu Sahibi tomurcukkk
Hımmm anladım

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canim alistim valla.olmadi yasak bitincede devam ederim.hem daha zayiflatti bu yontem.Tomurcugum alistin tuzsuz yemeye normale dondugunde hersey cok tuzlu gelecek disarda yemek yemek benim icin olum o kadar tuzlu geliyorki hersey birde kullanilan yag hemen dokunuyor su lokantalardaki yemek tuz oranini azaltsalar cok iyi olacak bencok zorlaniyorum ...
Gunaydin canimmmGünaydın arkadaşlar yeni bir güne merhaba
iyi şükür sonun da ateşi düştü 4 gündür perişan oldunuz fırsatı bulursan gündüz iş güç deme vur kafayı uyu 1-2 saat yoksa sen hastalanacaksın allah korusunGunaydin kizlar gunaydin diyorum cunku bugun 11 de kalktim gece cok kötü gecti sabah yedide yatabildim anca atesimiz yine cok yüksekti veeee guzel haber sabah atesi düştü cok şükür cok uykusuz kaldim ama olsun o iyi olsunda insallah tekrar cikmaz atesi bende pil bitti
temizliğin bitti mi 1 gün temiz kalır mı ev:))Kahvaltı menüm az yağda menemen salatalık maydanoz peynir bi de simit ve ballı ekmek 2 bardakta çay ara öğün 2 tane elmalı kurabiye yeşil çay şimdi evi temizleme zamanım