• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi Türkiye!Bu Bayramda Yine Elele!

amore2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
72
0
86
50
İzmir
Merhamet etmek,düşeni kaldırmak,ayakta olanı toparlamak,destek olmak;bizim hem kanımızda hemde inançlarımızda var.Hele birde çocuklarım diye bize sesini duyurmaya çalışan öğretmenlerimiz varsa,durmak bize yakışmaz!Köy Öğretmenleri ve kardeş okul seç,köy okulları,Hayatumuttur yardım ve destek sitelerinden onlara ulaşalım ve bir eski kazağın,bir çift çorabın bir
eve getirdiği bayram sevincini birlikte yaşayalım.Sitemizde ikinci el satış yapan arkadaşlarımızın ürünlerinden faydalanabiliriz.Eşitlik için,güvenle geleceğe bakan nesiller yetiştirmek için,damarlarımızdaki asil kan için ele verelim ve hızla ilerliyelim.Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

Son düzenleme:
Sizi canı gönülden kutluyorum,ve size katılıyorum.Verdiğiniz linklere bir link daha eklemek istedim,izninizle.<Yardım Melekleri>nde var olan bir site.
Kardeşini Seç
Burada kardeşimizi seçmekle neler yaşadığımızı paylaşıyoruz.Yaşanılması gereken duygular inanın ki.Kilometrelerce uzakta olan insanlarla kurulan gönül bağı sevgi köprüsü.
Öğretmenler günü kutlamanız için teşekkürler

tesekkur.jpg

Sizi canı gönülden kutluyorum,ve size katılıyorum.Verdiğiniz linklere bir link daha eklemek istedim,izninizle.<Yardım Melekleri>nde var olan bir site.
Kardeşini Seç
Burada kardeşimizi seçmekle neler yaşadığımızı paylaşıyoruz.Yaşanılması gereken duygular inanın ki.Kilometrelerce uzakta olan insanlarla kurulan gönül bağı sevgi köprüsü.
Öğretmenler günü kutlamanız için teşekkürler

tesekkur.jpg

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Kardeşini seç'i yazmadım çünkü yardımlar bölünmesin istedim.yazdığım sitelerdeki okulların durumu acil.Aynı zamanda onlara destek olacak gönüllü temsilcileride yok.Anlayacağınız oradaki yakarışlar,onların mesajlarını görenlerin merhamet,hayırseverlik düzeyine göre cevap buluyor.Bu arada ben kardeşiniseç Aydın ili gönüllü temsilcisiydim.Ama tüm Türkiye'den gelen yardım taleplerini elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum.Ama diğer sitelerdeki okulların,öğrencilerin durumu berbat.Kızım okula giderken nezaman ayakkabılarını giyse,terlikle,çorapsız okula giden öğrenciler,sınırsız yokluk beni çok fazla üzüyor.

Son düzenleme:
görüyorumki yine herkez kendi hayatına,kendi dertlerine,kendi sevinçlerine gömülmüş.Kimse bir şey yazmamış,hiçkimse bende varım dememiş.Demekki yine herkez,bayramı kendi kendine kutlayacak.O zaman hiçbirimiz sokaklara çıkıp vatan bölünmez diye slogan atmayalım.Çünkü umutlar tükenirse,yardımlar olmazsa,sevgi biter yerini düşmanlık,kin alırsa;terör gelir,laiklik biter ve vatan bölünür.Ben bayramı hiç tanımadığım evlerden bana gelen huzurla kutlayacağım.Ben varım!

Ben varım dedim ve Hakkari ve Tokat'ta bulunan 2 anasınıfına ptt kargo ile çokta ucuza kargoları gönderdim.Çalışmalarım devam ediyor.haftaya hedefim 10 koli daha gönderebilmek.Çevremdeki herkez
birşeyler getiriyor sağolsunlar.Kolileri doldurup,en üstede sevgimizi koyup göndermeye devam edeceğiz.

Arkadaşlar kimseden ses çıkmadı ama düşünüpte yardım yapan herkeze sonsuz teşekkürler.

İkinci el satış yapan arkadaşlardan destek geleceğine inanıyorum.3-4 kişi birleşip onlardan ürün alabilir ve ptt kargonun ucuzluğuyla onlara ulaştırabilirsiniz.

Back