haydi online rekoru kıralım:)

lepi

♥˙·٠•●♥ &#
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
7.930
35
358
Danimarka
bu hafta online rekoru kırmya nedersiniz... yapmamız gereken sadece aynı saatte kulüpte buluşmak yani burda olmaka.s çoğunlukla akşam sitede çok kişi olduğunu düşünürsek belli bi saat ayarlayalım ve o saatte burada olarak rekora koşalım:teytey: zo bişey istemiorum dimiiişakkıdı saati söylüyorum akşam 8.30-8.50 gibi 20 dk arada burada sitede olalım he nedersiniz? gün olarak dacumartes iyidir gibi... fikir aklına yatan olursa arkidişlerine haber versin he... ne demişler duyan duymayana bilen bilmeyene...naniknanik hadi beni kırmayın şu rekoru kıralım heves etiiiim:enbuyukkk:a.s.

ben zaten iş yerinde oldugumdan hep burdayım gündüz akşam 10 a kadar filan..benim ayrı bi çaba göstermemem grek yok sanırım

heyt sesimi duyan olmuş:dance: bu nerden aklıma gelid anlatıyım bari:icecream: dişimde sorun var benim fellik fellik doktor arıorum ararken dişim ağrıo önerisi olan var mı die bi yazı gördüm google da açtım bi erkek forumuymuş:1shok: tabi doktor değil rakı öneriolar:mymeka: sora online rekorlarına baktım çok komikti sayıyı görünce bu mu dedim sadece 7 ydi sağında sifir falan yoktu, sora bizim rekoru hatırladım vay be dedim biz buyuz:dance:süprizzzzz:enbuyukkk:
zaten arada bakıorum bikez rekor kırıldı bidaha bayadır olmuo e kadınız güçlüyüz rekorları kırarız dedim ve önerdim işallah ırarız bea:uhm:

cumartesi 8:30 da burdayım. fazla bekletmeyin tamam mı kızlarklava:

b]ben Desteklemeye Varim!............(UMARIM BİR AKSİLİK ÇIKMAZ!...)[[/b]

Rekor kırılamadı galiba.Ben yeni gördüm konuyu.Bu rekor denemesi için özel mesajlarla bir şekilde ulaşsa herkes arkadaşlarına nasıl olur?Ayrıca cumartesi pazar gözlemlediğim kadarıyla giriş az oluyor.Hafta sonu tatili,çalışan arkadaşlarımızın iş yerinde olmaması vs gibi nedenler var.Eğer böyle bir adım atarsanız tekrar haberim olsun.Sevgiler..

Ben bu saatlerde zaten hep burdayım artık, haydi kızlar tık tık..

Mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…