haydi mühendisler:))

eylul_muhendis

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
141
0
merhaba kızlar ben inşaat mühendisi öğrencisiyim.mimar ve mühendis meslektaşlarımla varsa tanışmak paylaşımlarda bulunmak istiyorumhihoyyyt.haydi mühendisler sizi buraya alalımkaydirigubbakcemile5

merhaba gülkokusu benim kızım inşaat müh. okuyor bu yıl hazırlıkta,ilk sonuçlar açıklanınca üzülmüştüm bu bölümü ben pek istemiyodum ama geldi.sen kaçıncı sınıftasın bide nerde okuyosun,kızım ankara atılım ünv.okuyor.inşallah en güzel yerlere gelirsiniz.

ablacım korkma bölüm kötü diyede düşünme sakın evet sanki erkeklere göre bir meslek gibi düşünülüyor ama kızın kendine güvenen bir mühendis olduktan sonra inan bana her istediğini yapar.sana şunu söyliyimki;gerçekten işinde iyi bayan inşaat mühendisleri erkeklerden daha çok sözünü geçiriyor şantiyelerde.üstelik çalışmadığı yer yok heryerde çalışabiliyor.şantiye istemesse proje mühendisi olur.ben selçukta okuyorum 2..sınıfım.

erkeğin yapabildiği her işi kadında yapabilir canım hemde daha bi titizlikle ben hiç pişman olmadım iyiki mühendis olmusum sende gurur duymalısın

ben jeoloji mühendisiyim..2 ay sonra tezimi sunacağım ayrıca doktoraya hazırlanıyorum..şantiye şefi, proje şefi, etüt proje ve araziye dayanan her konuda çalışmak çok güzel ve çok farklı..her bayan yapamaz fakat isteyen her bayan yapabilir..gül kokusu inşaat bizim kardeş meslek biliyorsun değil mi?
canım en kısa zamanda okulunu başarıyla bitirmeni temenni ediyorum..mühendis olmak çok güzel bir duygu..umarım allah her isteyene bunu yaşatır..

X