Haydi manisa ve izmir...

per.vin

al.pervin
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
364
1
96
Manisa
opuyorumnanaktan Kızlar bi organizasyon yapalım manisa ve izmir çevresi biyerde buluşup tanışıp kaynaşalım fikrime olumlu bakanlar cevaplasın lütfen haydi kızlarrrrrrrr :CüvCüv:

ya çok uzak biyerde olmazsa bebeğimle bende gelirim...bostanlıdaki buluşmaya çok istemiştim olmadı bebek görmeye misafirim gelmişti...hem herkesleri çok özledim

ya çok uzak biyerde olmazsa bebeğimle bende gelirim...bostanlıdaki buluşmaya çok istemiştim olmadı bebek görmeye misafirim gelmişti...hem herkesleri çok özledim

kızz sen nerelerdesin kuusuum. özledim kızz senii. piknik yapacaz hadi ona gel...

ama ama ama biz yeni nişanlananlara hasızlık buuuu:sinifsinif:, ben şimdi onu bırakıp nasıl geleyim pazar pazar :gitme:

ya kızlar tek mansalı benim aranızda kendimi tuhaf hissetim artı bende sözlüyüm bi pazar günü görüşüyoruz sunu cumartesi yapsaydınız ne guzel olurdu yaaaaaaaa :sinifsinif:

pervincim,evet bende aynı durumdayım. Derim ki biz de bir gün (haftaiçi olabilir) toplansak,kızlarla haberleşsek...

Bu arada Peri ablacım size şimdiden iyi eğlenceler...

kızz sen nerelerdesin kuusuum. özledim kızz senii. piknik yapacaz hadi ona gel...

sorma ablacım bende özledim sizi ama anca doğumdu felan derken yeni yeni kendimi buldum birazda huysuz oğluşum:sinifsinifiknikmi nerde...haberleşellim ablam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…