ben mi bulamadım bilmiyorum toplu bir şekilde nikah şekerlerinin sergilendiği bir başlık bulamadım. burada nikah şekerlerinin paylaşılabileceği bir başlık açmak istedim.
herkes kendi zevkine göre nikah şekeri ister. çok çeşitliler :) sabun, kutu, kurabiye,magnet,cam, minik çerçeve gibi. nikah fidanı bile duydum ve çok beğendim. fakat bahar ayında evlenenler için uygunmuş fidanların ekildiğinde tutması için.
Ben hepsini de seviyorum. fakat gelinliğimde çiçekler olduğu için çiçek şeklinde nikah şekeri tercih ettim. hem magnet hemde masada durabiliyor... aşağıda fotosunu ekledim sizin için.
biliyormusun eşimde bu şekilde bir şey olsun istemişti ama kardeşi de bu deniz kabuğundan kullandığı için ben istememiştim. evt bu şekerde çok güzel canım :)
biliyormusun eşimde bu şekilde bir şey olsun istemişti ama kardeşi de bu deniz kabuğundan kullandığı için ben istememiştim. evt bu şekerde çok güzel canım :)
çok hoşlar fiyatı nedir acaba? ama nikahımızı biz düğünde kıydırmak istiyoruz sanırım nikah şekeri de olmuyo bu durumda artık düğün pastasıyla ağızları tatlanır :)
çok hoşlar fiyatı nedir acaba? ama nikahımızı biz düğünde kıydırmak istiyoruz sanırım nikah şekeri de olmuyo bu durumda artık düğün pastasıyla ağızları tatlanır :)
eğer çok istiyorsan düğün salonunda dağıtabilirsin canım. gerek yok diyorsan oda olur. ben öyle yapmıştım mesela :) çoğu kişi gerek yok dedi ama dinlemedim. vallahi içimde kalacaktı yoksa
yukarıdaki nikah şekerlerinin fiyatlarını bilmiyorum ama genelde nikah şekerleri 0,75 kuruştan başlıyor 5 tl ye kadar hatta üzerinde olanları da var :)
eklediklerimin kutulu olanlarını bilmiyorum ama burda sordum bi yerde deniz yıldızı deniz yıldızın altında tül var tam ortasında 3-4 tane küçük gül var lavantası var 5 tane nikah şekeri var tanesi 3 lira demişlerdi