• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Haydi kızlar hep beraber karar verelim!

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Kızlar bana artık kısa saçtan gına geldi ama nedense hepte kestiriyorum.Çünkü kırılmaya,yıpranmaya çok müsait.2 hafta aralıklarla düzleştirsem hemen berbat olur.

Bende bi çare arıyorum uzun zamandır ve çözümü ya çıt,çıt yada postiş. İlk amacım uzun olması diğeri ise (oda bu kadar önemli) gür görünmesi..
Bu düz haliii
540.jpg

Buda dağınık kuruttuğum zamanki halii
591.jpg

Göğsümün hizasında yada 2-3 cm kısada olabilir.Öncelikle saçımın syrekliğinden dolayı sırıtır mı katlarım da varya?Dümdüz istemiyorum işleme sokarak onlarında içine etmeyiim..Vee en önemlisi yakışır mı??

Dalgalı rahat kullanabileceğim düzeyde istiyorum..Çıt,çıt yada kaynak yaptıran arkadaşlardan yardım bekliyorum!!

Benim saçlarımda şuan seninkinden çok az daha uzun ve katlı bi model...Gerçi ..... kuaför yamuk kesmiş :kahve: Ama kestirmemekte kararlıyım bi daha giderem bu sefer herhalde dibinden alır saçlarımı :)
Bu şekilde düz kullanmak sıkıcı oluyor... Bence maşa ile dalga yap saçlarına... Saç boyu kısalıyor hali ile ama bence hoş duruyor.. Bi kere denemelisin..

Benim saçlarımda şuan seninkinden çok az daha uzun ve katlı bi model...Gerçi ..... kuaför yamuk kesmiş :kahve: Ama kestirmemekte kararlıyım bi daha giderem bu sefer herhalde dibinden alır saçlarımı :)
Bu şekilde düz kullanmak sıkıcı oluyor... Bence maşa ile dalga yap saçlarına... Saç boyu kısalıyor hali ile ama bence hoş duruyor.. Bi kere denemelisin..

Canım yaparım o sorun değil de malesef yıpranıyo bende bir yandan uzatmaya çalışıyorum..Ama dayanacak gücüm kalmadı..Çıt çıt yada kaynak tek çareefisfisfis

kaynak yaptirma bu intihar gibi bisey sayilir kaydirigubbakcemile3 cunku onlari cikarirken saclarini kestirmek zorunda kalirsin yine , kaynak cok kotu birseydir saclarin birbirine dolaniyor tarayamiyorsun saclarin dibi agriyor istedigin gibi yikayamiyorsun kendini pis hissediyorsun filan ve 1ay sonra dolanan saclarin agirlik veriyor yani derdi cok bence citcit al :delphin:

Back