• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon haydi kızlaaar iğneli yaptıracaklar yaptıranlar buraya

perguzell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
184
0
46
İstanbul
hem kendim hem de iğneli epilasyon yaptırmak isteyenler için bi fikir olsun istiyorum

istanbul da hangi güzellik merkezine dakikası ya da saati ne kadara iğneliye gidiyorsunuz??

sadece mekan ve fiyat bilgisi verelim gereksiz muhabbetletlere girmeyelimm:1::1:

Son düzenleme:
memnun musun peki :) ben de yaptırmak istiyorum düzgün bi yer arıyorum ama yazılanları okudukça cesaret edemiyorum lekeler delik delik kalmalar falan :S

Benim bitti .delik falanda yok dostum.ilk gunler kirmizilik ve kabuk oluyor tabi. Ama sonuc onemli degilmi? Kadin 26 sene bu isi yapiyor.muhabbette super otesi. Fiyatlarda cok iyi. Millet 35 tl.ye igne satiyor dakikasida 2-4 kurus arasi. Yuh dedim az once baska bi yerde:1:

Benim bitti .delik falanda yok dostum.ilk gunler kirmizilik ve kabuk oluyor tabi. Ama sonuc onemli degilmi? Kadin 26 sene bu isi yapiyor.muhabbette super otesi. Fiyatlarda cok iyi. Millet 35 tl.ye igne satiyor dakikasida 2-4 kurus arasi. Yuh dedim az once baska bi yerde:1:

evet ben de okudum biraz önce gözlerim açıldı baya inanamadım :D nekadar sürdü senin . Rica etsem handan hnmın numarasını adresini falan yollayabilir misin özel mesaj atamıyorum da :/ Teşekkür ederim şimdiden..

merhaba arkadaşlar bende başladım iğneliye korktuğum kadar acı olmadı bundan sonraki sürecide sizinle paylaşırım umarım güzel sonuçlar alırız hepimizde :)

Kizlaaar bende 1 tl ye yaptiriyorum ve tuylerim tek seferde cikmiyor:-) acayip mutluyum. Ama dikkat ediyorum cok kabuklar dusmesin diye.:-)

Arkadaslar merhaba
Gitmedigim yer kalmadi ne olur yardim edin bende kurtulayim cok mutsuzum bunalima girdim:(( Handan hanimin numara ve adresini ozelden mesaj atarmisiniz maltepedeyim bana col yakin:)

Back