Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence deBilmiyorum fark ettiniz mi ama burası ''Bir DERDİM var'' bölümü. Hani küçük ya da büyük sıkıntıları olan insanların paylaşım yaptığı yer. Ha siz hamilelik de bir sıkıntı diyorsanız onu bilemeyeceğim. Zira hamile olabilmek için, anne olabilmek için çok gözyaşı döken nice kadın var burada.. Sizin hamilelik günlüklerinizi takip etmek isteyeceklerini sanmıyorum. Hamilelik kısmına açabilirsiniz konunuzu.
ilk önce konuşmasını öğren sen konu yalnis yerdeyse zaten taşınıyor insan önce konuşmasını bilecek usuluyleBilmiyorum fark ettiniz mi ama burası ''Bir DERDİM var'' bölümü. Hani küçük ya da büyük sıkıntıları olan insanların paylaşım yaptığı yer. Ha siz hamilelik de bir sıkıntı diyorsanız onu bilemeyeceğim. Zira hamile olabilmek için, anne olabilmek için çok gözyaşı döken nice kadın var burada.. Sizin hamilelik günlüklerinizi takip etmek isteyeceklerini sanmıyorum. Hamilelik kısmına açabilirsiniz konunuzu.
Arkadaşın konuşmasında abes bi durum yok hanımefendi, ayrıca gün gün takip etsen ne olur ki hamilelerin ne yaptığınıilk önce konuşmasını öğren sen konu yalnis yerdeyse zaten taşınıyor insan önce konuşmasını bilecek usuluyle
Ne demiş ki?ilk önce konuşmasını öğren sen konu yalnis yerdeyse zaten taşınıyor insan önce konuşmasını bilecek usuluyle
ben size veya başkasına birsey demedim çünkü birsey yamamissindir ama hanimefendinin uslubu bana göre yalnis herkes istediği konuyu açmakta serbest böyle bir sakınca da yok ayrıca konu yalnis yerdeyse zaten yardimci olunur taşınır bu kadar uzatmanın alemi yokArkadaşın konuşmasında abes bi durum yok hanımefendi, ayrıca gün gün takip etsen ne olur ki hamilelerin ne yaptığını![]()
ben yemin ederimki bilerek yapmadım nasıl oldu anlamadım önceden de açtığım konular vardı ama nasıl oldu bilmiyorum bende bu bebeği bayagi bekledim kimse kimseyi bilemez yani o yollardan geçtim kimseyi üzmek gibi birşeyde asla düşünmedim ama bazı konuşmalar beni üzdü olsun buda bir kul hakkıdırKonu silinmez. Fakat hanımefendi diğer konularınızı ilgili bölümlere açmışken ve konunun taşınabileceğine varana kadar bilirken, kurduğunuz cümlelere de bakarsak sanki kasıtlı olarak buraya açmış gibi görünüyorsunuz... İnsanlar burada dertlerini paylaşıyor, hamile kalamayanlar için o kadar hassas bir konu ki bu insanların -ben de dahil- size tepki vermesi çok normal... Sol yukarda forumlar bölümü var oraya tıklayıp ilgili bölümü bulabilirsiniz...