- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.501
Sag ol canim cok sukur daha iyiym cok inceden agriyor hala ama geceki cok fenaydi aksamdan basladi zaten. UykuSuzm icim skkn cockla uyunmuyorda oylr isteİş yapcam içime doğmasını bekliyorum canım sen napıyosun
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Kuzum bi arkadaş oklavayla çocuğuna yürümeyi öğretmişti
Allah razı olsun canım benimSana sabırlar diliyorum o zaman
aynen oyle kuzum aslinda emeklemekle alakasi yok benim ark kizin kizimdan 2 gun kucuk emekliyodu simdi yurumeye baslamis benim kızda is yokEmekleyenler geç yürüyor galiba kuzum ya bizim yiğende 14 aylık hala emekliyor. Şimdiki kızların totosu ağır
@Blue_Periibalbocuuu @Reyyan__ @Kara_gozlum @MaviKuplik @minik kalp0753 U Ufukta_bebek @TheMiracleee @Dilos06 @Yasnaz A n n e y i m @ChocolateCookie @Chocolita @Gama kralice @SeviyomHee @Culhagibi @hizuran @hicmakam @hicmet16 @Ayas19 @Minik meleklerim @SaryamV @HayatSevinceGuzeell @Pembeemzik @kahvesevenkadin @Psikolojik Deliii @Kmsl Hnd @son izci @Son Edebiyat @bulca @Lilaseverr Fit mutlu anne @Limonsuzzcay @DenizinYosunKokusu @kevsersoylu @-Mihrimah @- Pudra Pembe - @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @1s3m @38his @Oeksuez @Ada duru @AnneAslan @3jamiilaa @ailemm @AKovser @adel8893 @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @arzum123 @Ask-Erim @Aslhnozel @aslimurat19 @Baloglusunannesiii @bcgirl @Bayan Papatya beautifulsweet @benmarian @berkcag @BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 @Bitki Doktoru @Bixerhatin @Black bird @BlueCape @Brunello Cicinelli @Browni_intense @Busraa00 C Cay6 @celiiiik95 @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Dil-i bitab @ertugrulunhalimesi @Ceylinceylinbjk @chatlak_anne @Coco_Loco @D e f n e @Damlakara @db55 @Deniz_us Khaleesi @drdotty @Delikelebek22 @ecesaygi @Eclipsse @efisn @Efsun64 @EsaretinBedeli @Erva Yaren @Eses07 @Eren61 @Esseteacher @Evham Perisi @Finrod Felagund @gulse14 @Hannaz @Huma Gulsum @iklimim123 @HemGevezeHemDeli @Ilayburak2 @ilginc Kiz Diktorya Secret @IsikOlsun @isimsiz1 @Kahvebahanehtc @kahvesevmemben @kaptinn @Kavimlergocu @kevsersoylu @kkaderim @Kova hatunu @Krmzblk @Kutsal Tiramisu @Kutsal zebra @Kutsalll Enerjiii @Lavanta kokusu @lavantakokulusandik @Tulparr @KutsalI @Lice_sss @Lunapark Kedisi @Lucifer Morningstar @Madammor @Maviguverciin M mavilimonata @mayissinegi @Mavimilena @meek @Memleketsevdalisi @minnakhatun01 @minik_prince @nese-li_hilos @tuzsuz_ruh @ince bilek @nly92 @Nnuurrr @Nurov @nyks_42 @ParteMoralll @Pembis Hayaller @pinkhouse34 @Nevreste @poyrazinmelegi @R4bi4 @Rakika @RosSsS @safari_go @sacidem @sedanur91 @Senden Gelen @Senfonim @sivastrabzon @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tombuldut @terelelli34 @Temmuz07 @Vinka @Uykucu melek @womennn @Zipzip- @Mune
Kızıl totolular yaaynen oyle kuzum aslinda emeklemekle alakasi yok benim ark kizin kizimdan 2 gun kucuk emekliyodu simdi yurumeye baslamis benim kızda is yok
Bana benzerse vay halime ya fırıldakmışım ben yaseninkinde gorcez
benimki yürümeden evi duman ediyo mutfakta cekmeceleri acip tabak çanak asagi atiyo 3 4 tane vukaati var cimcimeninBana benzerse vay halime ya fırıldakmışım ben yageç yürüsün diye dualar bile ediyorum
Aboooobenimki yürümeden evi duman ediyo mutfakta cekmeceleri acip tabak çanak asagi atiyo 3 4 tane vukaati var cimcimeninyurüse napcam bilmiyorum
kiz vala ya anemin ceyizimde aldigi takimi bile kirdi 2 tanesini cok fena yaaa cokAboooosiz ne fenaymış seninki aynı teyzesi maşallah ne yapacağın belli takımı bozulanlar alta hala takım kalabilenler yukarı
Askeriye usulü metal bardak tabağa dön bencekiz vala ya anemin ceyizimde aldigi takimi bile kirdi 2 tanesini cok fena yaaa cok
en son öle yapcmAskeriye usulü metal bardak tabağa dön bence
selam kızlar bir uğrayayım dedim
kahveniz vardi belkim dedim
Nasılsınız kizlar naptiniz bakem ben kvlerdeyim ara ara giriyom siz gelin geyiğe mesaji gördüm.Hayırlı akşamlar kızlarr, şimdiden cumanız mübarek olsun demeye geldim zira sayfalar uçmuş gitmiş yetişemem herhalde
Nasılsın kusummGeç oldu amaşimdi geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?