- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.481
Cayimi yudumluyorum cnm hava kapali yagacak snrm saglik ocagina gittik esimle tahlil verdik degerlerimizr baktrmak icin ordan pqzara ugrayip biraz bamya aldm dolapa koyacam vişne aldm reçel yapmaya is cok vala sen napion nasılsınGünaydın kizlar nasılsınız bakem napıyonuz
cinsiyeettttKuzucum
BiliyordumBir cadı daha geliyor ekibe
Sağol canım benimBiliyordumkizim var bidha hamilr kalsam bidaha kiz isterimm . Hayirli olsun cnm
Kacan kim gulumSağol canım benimsizden öğrenecek çok şey var kaçamazsınız elimden
Öyle ya hastane çıkışlarını bi internetten alayım diyorum sonra ellemeden alamam ki diyorum böyle böyle çıplak çıkacak çocuk hastanedenKacan kim gulumburdayim elimden gelen destegi veririm . Sonucta bizde yasadik ayni seyleri yeni annr olmak hem cok guzel hem cok zor
Çok sevindim canim , saglikla gelsin insaAllah tatlı cadıBir cadı daha geliyor ekibe
Amin inşallah kuzum ya yolu yarıladık bile
yaaa demisdim sana dmiiBir cadı daha geliyor ekibe
Amin inşallah kuzumyaaa demisdim sana dmiihadi saglikla gelsin insallah ❤
yok teyzesi tembellige devam hala emekliyo tutunup yuruyoAmin inşallah kuzumbenim prensesim napıyor yürümeye başladı mı
Nassin kuzu@Blue_Periibalbocuuu Reyyan__ @Kara_gozlum @MaviKuplik @minik kalp0753 U Ufukta_bebek @TheMiracleee @Dilos06 @Yasnaz @Anneyim @ChocolateCookie @Chocolita @Gama kralice @SeviyomHee @Culhagibi @hizuran @hicmakam @hicmet16 @Ayas19 @Minik meleklerim @SaryamV @HayatSevinceGuzeell @Pembeemzik @kahvesevenkadin @Psikolojik Deliii @Kmsl Hnd @son izci @Son Edebiyat @bulca @Lilaseverr Fit mutlu anne Limonsuzzcay @DenizinYosunKokusu @kevsersoylu @-Mihrimah @- Pudra Pembe - @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @1s3m @38his @Oeksuez @Ada duru @AnneAslan @3jamiilaa @ailemm @AKovser @adel8893 @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @arzum123 @Ask-Erim @Aslhnozel @aslimurat19 @Baloglusunannesiii @bcgirl @Bayan Papatya @beautifulsweet @benmarian @berkcag @BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy @Birbardakcay @Birmabelsakizi BirTutamMutluluk20 @Bitki Doktoru @Bixerhatin @Black bird @BlueCape @Brunello Cicinelli @Browni_intense @Busraa00 C Cay6 @celiiiik95 @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Dil-i bitab @ertugrulunhalimesi @Ceylinceylinbjk @chatlak_anne @Coco_Loco @D e f n e @Damlakara @db55 @Deniz_us Khaleesi @drdotty @Delikelebek22 @ecesaygi @Eclipsse @efisn @Efsun64 @EsaretinBedeli @Erva Yaren @Eses07 @Eren61 @Esseteacher @Evham Perisi @Finrod Felagund @gulse14 @Hannaz @Huma Gulsum @iklimim123 @HemGevezeHemDeli @Ilayburak2 @ilginc Kiz @imzaben @IsikOlsun @isimsiz1 @Kahvebahanehtc @kahvesevmemben @kaptinn @Kavimlergocu @kevsersoylu @kkaderim @Kova hatunu @Krmzblk @Kutsal Tiramisu @Kutsal zebra @Kutsalll Enerjiii @Lavanta kokusu @lavantakokulusandik @Tulparr @KutsalI @Lice_sss @Lunapark Kedisi @Lucifer Morningstar @Madammor @Maviguverciin @mavilimonata @mayissinegi @Mavimilena @meek @Memleketsevdalisi @minnakhatun01 @minik_prince @nese-li_hilos @tuzsuz_ruh @ince bilek @nly92 @Nnuurrr @Nurov @nyks_42 @ParteMoralll @Pembis Hayaller @pinkhouse34 @Nevreste @poyrazinmelegi @R4bi4 @Rakika @RosSsS @safari_go @sacidem @sedanur91 @Senden Gelen @Senfonim @sivastrabzon @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tombuldut @terelelli34 @Temmuz07 @Vinka @Uykucu melek @womennn @Zipzip- @Mune
Emekleyenler geç yürüyor galiba kuzum ya bizim yiğende 14 aylık hala emekliyor. Şimdiki kızların totosu ağıryok teyzesi tembellige devam hala emekliyo tutunup yuruyo
Çok sevindim ya kızlar bi başka cadı oluyorBir cadı daha geliyor ekibe
Sağol canımÇok sevindim ya kızlar bi başka cadı oluyor❤
İş yapcam içime doğmasını bekliyorum canım sen napıyosunGünaydın kizlar nasılsınız bakem napıyonuz
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınGunayyydinn sabah 6 bucuktan 10 bucuga anca uyuyabildim fena bi bas agrisiydij
Kuzum bi arkadaş oklavayla çocuğuna yürümeyi öğretmiştiyok teyzesi tembellige devam hala emekliyo tutunup yuruyo
Sana sabırlar diliyorum o zamanSağol canımama inşallah ultrasondaki kadar cadı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?