• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydı el ele 4444 salat okuyalım kucaklarımız bebıslerle dolsun..

sedosumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
970
7
68
Merhaba kizlar bu konuyu acmamin sebebi bu Salat-i Tefriciyenin gucune inanmamdir. Gecen sen bir topikte biz tam 24 kadin bu salat-i tefriciyeyi paylastik ve okuduk bircok arkkadasimiz hamis kaldi tabi bende dahil ama ben bebisimi kaybettim arkadaslarim ise bebislerini kucaklarina aldilar simdi tekrar denemek istiyorum bana katilmak isteyen arkadaslar olursa isimlerini yazalim herkes okuyabildigi kadar ne dersiniz kizlar bence denemeye deger cunki denemedigimiz hic bisey kalmyor zaten..... okumak isteyenler icin duayi asagiya yaziyorum

Latin harfleri ile:

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
Duayı arapça olarak okumanızı tavsiye ederiz.

Gerçekten inanarak yapılmış bir duanın kabul olmayacağını kim söyleyebilir.

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir (BIZIMDE DILEGIMIZ BELLI HAYDI GELIN HEP BERABER PAYLASALIM....):49::49::49::49::49:

ben vardım sedosum.allah iyi niyetimizle birbirimize ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallahhhh

ben vardım sedosum.allah iyi niyetimizle birbirimize ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallahhhh
insallah canim ben bu duayi baska bir dilegim vardi onun icin okumustum ve kabul olmustu ve bebek icin arkadaslarla toplanip okumustuk yine kabul olmustu rabbim insallah bu seferde kabul eder ;) ayrica hosgeldin cnm topigime bende gecen ay serephone baslaim ama olmadi her kuru yaptim herseyi denedim careyi bu duada buldum simde tekrar okumak istiyorum onumuzdeki ay tekrar asilamam var adet olmayi bekliyorum 4 gun gecti ama tik yok bende sastim kaldim testlerde negatif hayirlisi allahtan

bende varim canim bende gecen sene dusunmustum ama icinden cikamadim evet paylasmaya hazirim yer gok duayla demi..sen yeterki ne kadar okuyacagimizi yaz tatlim

kızlar sizedestek olmak için ben de okurum kaçtane okuyacağımı yazın yeter
inşallah tez zamanda alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

Tsk ederız cnm..valla ılk once topıgı acan arkadasa okuruz sanırım.ben topıgı acan arkadasım ıcın 250 tane alabılırım.sonrasında okuncak arkadaslarla lıste yapalım.bunun ıcerısınde bende dahılım :)))

merhaba sedacım bende varım dua için benide ekleyin listeye inş. dualarımız kabul olur önce göbişlerimiz :)
sonrada kucaklarımız bebişle dolar hepimizin.

slm kizlar ben geldim nasilsiniz neler yapiyorsunuz kusura bakmayin butun gun yoktum neyse ben simdi guzel bir liste hazirlicam onumuzdeki cuma gecesine yani persembe aksamina kadar toplanan arkadaslarimizin bir listesini yapip cuma gecesi hem hayirli bir gece hemde baslayalim tutabilen arkadaslarimiz o gun oruc tutabilirse daha makbul olur dilerim allah dualarimizi gecen seneki gibi kabul eder onemli olan icten samimi olarak dua etmek ve ustelik hic birimiz birbirimizi tanimiyoruz ama ayni amac icin yalvariyoruz benim dusuncem allah geri cevirmez rabbim acilan elleri asla geri cevirmez kizlar ben listemi hazirlayip eklicem bu arada sadece 4444 tane okuyum hepimizin adina niye edipte baslicaz cuma gecesi

Merhaba kızlar ıste duamıza katılan arkadaslarımızın lıstesı

1- sedosumm
2- rb85
3- sıral84
4- aslı_ıst
5- estalmus
6- gelartık
7- canommmm
8- seramonı
9- lamazı77
10- merve02

dualarımızın hayırlara vesıle olmasını dıler gobıslerımızın bebıslerle dolmasını dılerım...hayırlı evlatlarımız olması dılegıyle....

Son düzenleme:
Back