Haydi beni düğüne hazırlayın :))

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Merhaba kızlar konuyu nereye açsam bilemedim umarım bana yardımcı olursunuz. Bir kaç fotoğrafı birlestireceğim sizler için. bakalım siz bu uyuma ne diyeceksiniz :)
düğünümde böyle bir kombine yapmayı düşünüyorum...

gelinliğim :
ilk fotoğrafı tercih ediyorum aslında. sizde kararınızı bildirebilirsiniz.
Eki Görüntüle 389985
Eki Görüntüle 389986

Eki Görüntüle 389986

saç şeklim :

Eki Görüntüle 389993

Eki Görüntüle 389995

Saç rengim ise :

Ayakkabım gelin conversi olcak :

birde çiçeğim pudra pembe fusya yada mor olcak aralarında beyaz güller olcak . canlı cicek yada canlı çiçeğe yakın birşey istiyorum abiye ayakkabı alırsamda aynı renk alcam.

sizce bu kombinler gelinlikler saç rengi filan nasıl arkadaslar :==))

Öncelikle hayırlı olsun canım düğün ne zaman?

İkinci gelinlik de gayet hoş, etek uçlarına bayıldım.
Saçını bence üçüncü model yaptır, bi gelin için gayet güzel bi model.
Converse işine gelince, neden bunu tercih ediyorsun? Bence gelinliğin altına bunu tercih etme. Beyaz şık bi ayakkabıyla tamamla olayı

teşekkür ederim canım daha bes ayım var düğünüm 14 eylülde :)))

evet ikinci gelinliğin alt kısımını cok beğendim bende ama üstü pek hosuma gitmedi sanki kararsız kaldım. ama görür görmez ilki favorim gibiydi sanki. ama üstümde nasıl duracağını bilmiiyorum. evet güzel bir ayakkabı alacagım ama dans ederken rahat edemem ben o yüzden converse alayım dedim.

Beğendğn gelinlikte güzel canım. Herkes dansediyo ama kimse converse giymiyo:) ayağında bi sorun var mı?

Beğendğn gelinlikte güzel canım. Herkes dansediyo ama kimse converse giymiyo:) ayağında bi sorun var mı?

duztaban canim . kucuklugumde annem hep ortopedik ayakkabi yaptirmis. cok fazla ayakta kalamiyorum yuruyemiyorum agriyor hemen

Gelinlikler sade ve hoş fakat bu modeller gelin conversiyle giymeye uygun değil benim fikrimce canım ayağında problem varsa çok çok az topuklu ama klasik model bir ayakkabı tercih edebilirsin,hatta yaptırabilirsin bile.Herşey gölünce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…