haydi aralık anaları zayıflamaya

benim kilolrımında çoğu gitti azı kaldı ..eski pantolonlarımın kotlarımda dahil içine girebiliyorum ama düğme fermuar kısmı kapanmıyor onuda düşük bel olmasına bağlıyorum yani fazlalıklar sadece göbekte var..aslında bu kadar çabuk sürede kilo verebileceğimi düşünmüyordum ama günlerim oldukça koşuşturmalı geçiyor ben buna bağlıyorum.

hislerime tercüman olmuşsun senağlama

48 ile başladım. doğuma gittiğimde 70kg dım. doğumdan geldiğimde çok enteresandır ki 68kgdım. daha da garibi 3 gün sonra tekrar 70kgdım :1shok: böbreklerim idrarı süzmediği için ödem yapmışım. çok kötü günlerdi. gören aaa sen doğurmadın mı diyodu :1shok:

şuan 60 kg.da sabitim. ama şubat 12 de işbaşı yapcam. senağlama o koşuşturmanın içinde nasılsa veririm diye şuan hiç bi gayretim yok.
cokacimcoook

Selam kzılar bu kılo muhabbetını cok kafama taktıgım ıcın belkıde sutum bıle azaldı Cok canım sıkılıyor gobegımı gorsenız hıc bısey yok ıncecık hıc dogum yapmöıs gıbı degılım ama kalcam kocaman olmustu ve oylede kaldı normal kılom benım 47 ıdı ama hamıle kaldıgımda maalesef 54 um ve doguma gırdıgımde 70 kılo ıdım eve geldım tartıldım 66 bıkacgunsonra 63 e dusebıldım su an 62 kıloyum ve canım cok sıkkın. Sırf bu yuzden depresyoen gırebılırım bıle hayatımda hıc bu kadar buyuk popom olmamıstı. Hıc bısey gıyemıyorum bol bol gıydıgım salas pantalonlarımın bıle fermuarı kapanmıyor. Esıme bıle uzak duruyorum bu yuzden kendımden nefret edıyorum dıyebılirim.Elbıse gıymeyi sevdiğiim için insanlar aaa hıc dogum yapmıs gıbı dıılsın falan dıyolar ama altını ben bılıyorum ((

canım senınle derdımız aynı bende 48 ıle hamıle kaldım 65 ıle doguma gırdım sımdı ıse 54 kıloyum aslında kılom cok degıl ama malesef acayıp basenlerım cıktı bende utanıyorum basenlerımden buldugum her fırsatta yuruyorumkı basenlerın erısın ya ınsallah kısa zamanda eskkıye donerız

aynen bebis 9 aylik ama ben gayet fitim hala da emziriyorum ama 6 ay o kiloyla gezdim emzirme derdine valla tam 20 kg almistim

Ben 75 kilo ile doğum yaptım. Hamile kalmadan önceki kilom 57 - 58 falandı. Doğumda 9 - 10 kilo gitti Şimdi 59 kiloyum. 2 - 3 kilo fazlam var ama o da göğüslerde sanırım tek büyük olan onlar. Kilo verince küçülürler diye bende hafif bi diyete başladım. Ekmek yemiyorum çok yağlı yemiyorum bide akşam geç vakit bişey yemiyorum ve tatlı yemiyorum tabiki. Bol Bol rezene çayı içiyorum. Ya 3 - 4 kilo versem küçülürmü göğüsler. Hamile kalmadan önce 85 b idi şimdi 95 b

ben toplam 24 kilo aldım.
geldiğimde hastaneden 6 kilo gitmiştiiii
54 ile hamile kalmıştım.78 ile doğuma girdim
şu anda 61 kiloyum yani 17 kilo vermişimmmmmmmmmmmmmm
emziriyorum ve daha da vericeme inanıyorummmm
ohhh ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…