- 25 Şubat 2008
- 8.179
- 34
- 358
- Konu Sahibi fenerbahcemine84
-
eski formuma geri döndüm bende.49 kiloyum şimcik.gün boyu koşuşturmakdan verdim kilomu.kalsa şaşırırdım zatendelikafadulden
valla kızlar benim doktorumda doğum yaptıktan sonra korseyi takmamı hemen önermişti bende taktım. çok da rahat ettim. özellikle sezeryan olunca karın bölgesini sıkı tuttuğu için rahat oluyor. Hem de göbeğin erimesine yardımcı oluyor.Bende 29 kilo almıştım ama şimdi hepsi gitti. 3 kilo fazlam var . sabredin verirsiniz..
merhaba
bence kaygılanma tatlım cunku bazı bunyeler bu kılolarıcok cabuk verıyor. ben12 yıl once kızımı dunyaya getırdım. 28 kılo aldım ustelık hıc odem yoktu. 3. ayın ıcınde tıne 36 beden kıyafetlerımı gıydım.Ustelık hıcBır sey yapmadan sen ve senın gıbılerdaha sanslı sımdı bencedaha bılınclı artık buyıl bende 2. cocuguma sahıp olak ıstıyorum. su anda 57 kıloyum ama eger 28 kılo gıbı bır artıs olursa veremem dıye dusunuyorum o zaman daha genctım.Kaygılarıı bıryana at bence ve bebısınle mutlu olmanı dılerım.
50 ile başlayıp 72 ile bitirdim bir ayda 10 u gitti kaldı 10 kilo eşantiyondan.neolacak bilmiyorum hiç gidecek gibi durmuyor.kıyafet alamıyorum eski kıyafetlerim olmuyor.eofmanla gezip duruyorum.en sinir bozucu olan da yüzükleri denedikçe olmamaları-tatlicadiarzu-
Ben hamileliğime 58 kiloyla başladım 75 le bitirdim doğumdan bir hafta sonra 65 kiloya inmiştim ama sanki orada çakılı kaldım hala 65 im malesefki iş süt olayı olunca ne bulsam yiyorum özellikle tatlılar gözümün önünden hiç gitmiyo maşallah popoda göbekte hala yerinde korse kullanmama rağmen eski kıyafetlerimin hiç birine sığamıyorum ve bu çok üzücü...
50 ile başlayıp 72 ile bitirdim bir ayda 10 u gitti kaldı 10 kilo eşantiyondan.neolacak bilmiyorum hiç gidecek gibi durmuyor.kıyafet alamıyorum eski kıyafetlerim olmuyor.eofmanla gezip duruyorum.en sinir bozucu olan da yüzükleri denedikçe olmamaları-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?