haydi aralık anaları zayıflamaya

korsenin kesinlikle faydası oluyor.
ve ayrıca ben sarkık sarkık olunca rahat edemiyourm hiç.
görüntü olayı değil ama fiziksel bi rahatsızlık da söz konusu.
korseyle cok rahat ettim.
toparlanmaya da başladı zaten.
onunla yatıp kalkıyorum.
gitsin artık şu göbekler kilolar :))

kızlar bende 61 ile başladım 70 le bitirdim şimdi 63 kg
ama göbek 3-4 aylık gibi durupduru
1,5 haftadan sonra sardım sezeryanlı oldupum için şidi korseye başladım
inşallah bi faydası olur

Ben hamileliğime 58 kiloyla başladım 75 le bitirdim doğumdan bir hafta sonra 65 kiloya inmiştim ama sanki orada çakılı kaldım hala 65 im malesefki iş süt olayı olunca ne bulsam yiyorum özellikle tatlılar gözümün önünden hiç gitmiyo maşallah popoda göbekte hala yerinde korse kullanmama rağmen eski kıyafetlerimin hiç birine sığamıyorum ve bu çok üzücü...

bende 58 ile basladım 70 ile bitirdim simdi 63 kiloyum biran once vermeye calıscam hem kendim için hem kocacıgım için :) 17 gun oldu dogum yapalı bakalım ne kadar surcek

merhaba
bence kaygılanma tatlım cunku bazı bunyeler bu kılolarıcok cabuk verıyor. ben12 yıl once kızımı dunyaya getırdım. 28 kılo aldım ustelık hıc odem yoktu. 3. ayın ıcınde tıne 36 beden kıyafetlerımı gıydım.Ustelık hıcBır sey yapmadan sen ve senın gıbılerdaha sanslı sımdı bencedaha bılınclı artık buyıl bende 2. cocuguma sahıp olak ıstıyorum. su anda 57 kıloyum ama eger 28 kılo gıbı bır artıs olursa veremem dıye dusunuyorum o zaman daha genctım.Kaygılarıı bıryana at bence ve bebısınle mutlu olmanı dılerım.

bende 58 ile başladım 71 ile bitirdik tam 13 kilo aldım. doğumdan sonra eve geldiğimde 65 kile idim . 1 ay oldu doğum yapalı şu an 63 kiloyum. Ama 2 haftadır 100 gr. bile vermedim. sütüm olsun diye bol bol yiyiorum .çok fazlam yok aslında boyum uzun ama eskisi gibi olmak istiyorum bir spor yapabilsem. veririm ama nasıl

ne yalan söyliyeyim doğumdan önce kilo konusunda oldukça fazla korkularım vardı ama bu tempo ile yaza kadar sanırım eski kilomunda altına inerim gibime geliyo..

ben doğumdan önce 62 kiloydum amelıyata 80 kg ile girdim. şimdi 67 kilodayım ama bende koca bı gobek kaldı. hem de sarkık( ne basen var ne başka bişey ama o gobek orda oylece duruyo, gelenler göbeğime takıyo sınır oluyorum. babam da tutturdu aynı anana benzıcen koca gobeklı kalıcan zayıfla diyo. kızın psikolojısı bozulur diye dusunen yok:))

amanda aman siz ne güzel kilo veriyorsunuz maşallah ben doğumdan sonra 65 tim hala aynıyım yaaa gram veremiyorum bende eski formuma dönmek istiyorum ama süt olsun diye bolca yerken zor galiba diyette yapamıyorum ne olacak benim halim bilmiyorum valla...

eski formuma geri döndüm bende.49 kiloyum şimcik.gün boyu koşuşturmakdan verdim kilomu.kalsa şaşırırdım zatendelikafadulden

Kız sen kilo mu aldın ki eski kiloma döndüm diyosunklava:Benim gibi fazla kilolarını üstüne 24 kilo alaydın görürdüm ben seninaniknanik
Bi baskül bulup tartılamadım ben de.Eve onun yerine hep başka şeyler alıyoruz.Annem evden getireyim demişti unuttu.Ben hala kaç kiloyum bilmiyorum ama göbek 4 aylık varkaydirigubbakcemile3

Moralim yerine geldi:teytey:
İnşallah aynı hızda ben de verebilirim:Saruboceq:
Korse de alayım...

Son düzenleme:
52 ile başlayıp 72 ile bitirdim bir ayda 10 u gitti kaldı 10 kilo eşantiyondan.neolacak bilmiyorum hiç gidecek gibi durmuyor.kıyafet alamıyorum eski kıyafetlerim olmuyor.eofmanla gezip duruyorum.en sinir bozucu olan da yüzükleri denedikçe olmamaları-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

canım sakınmoralini bozma ben ilk çocuğumda 20 kilo almıştım oğlum 3 aylık iken sadece 5 kilo gitmişti. Daha sonra ne oldu anlamadım. Diyet bile yapmadan hepsi gitti .

Kızımda 13 kilo aldım şu an 5 kilom kaldı o da inşallah gidecek.

canım aynı durumdayız 59 ile hamileliğe başladım. 17 kilo aldım ve 76 ile bitirdim. şimdi 68 im ve 68den bir gr inmiyorum haftalardır. eski kıyafetlerimin de hiçbirine giremiyorum :sm_confused:

daha pazar günü tartıma kavuşabildim.
bilmiyordum kaç kilo gittiğini.
doğumdan beri 15 kilo gitmiş,bu kadar beklemiyordum.
ama daha cok var malesef.
bu hamilelikten 1 ay önce bir de düşük yaşadığımdan,ordan gelen kilolar da var.

bakalım ne zaman eski kiloma dönücem...

canım aynen üzerime olan sadece 2-3 kıyafetim var ve yüzüklerimin hiçbiri olmuyor. nolacak benim halim bilmem ???cokacimcoook

off yüzüklerimi ben de hala takamıyorum

ayaklarım 2-3 numara büyümüştü,onlar normale döndü ama eller hala tam düzelmedi...

bende hamileleiğim boyunca 26 kilo aldım 13 kilosu 40 günde gitti kaldı 13 kilo ama hala hiçbir kıyafet bilezik yüzük vs olmuyo..sütüm kaçmasın diye rejim yapmıyorum ama çok dikkatli yiyorum kepek ekmeği falan hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…