haydi aralık anaları zayıflamaya

bende 67 kilo ile hamile kaldım doguma girdiğimde 79 kilo geliyordum 28 kasımda tartıldıgımda 64 kiloya düşmüştüm malum benim kız hasta olunca inanın ne uyku ne yemek kesin 60 kilo ya düşmüşümdür ama hedefim 50 kiloya kadar düşmek

bende 14 kilo aldım 78 le hamile kaldım 92 kiloyla doğuma gittim eve geldiğimde 89 kiloydum az önce tartıldım 86 kilo olmuşum şuan hamile kaldığım kiloya inmek için 8 kilo var zaten kilolu hamile kalmıştım offfff 5 ocaktada görümcemin nişanı var nasıl gidecek bu kilolar bari 78 inebilsem daha sonra gerisini hallederim inşallah

arkadaşlar şu korseleri kullanmak güzel ama fazla sıkı olmayanları tercih edin benim doktorum 2 ay kullanma dedi ama ben yumuşak olandan kullanıyorum hem korse kasları dahada tembelleştiriyormuş yani göz yanılmasıymış aslında yapmamız gereken karnımızı içimize çekip tutabildiğimiz kadar tutmakmış böylelikle kaslarımıza yeniden çalışmayı hatırlatıp sıkılaşmalarını sağlattırmakmış. valla bana mantıklı geldi.

kızlar bende hamile kalmadan önce 63 kg dım doğuma girerken 78 kg dım. doğum yapalı 17 gün oldu şimdi tartı 66 yi gösteriyor.uykusuz gecelerim yorgunluğum iştahsızlığım olduğu sürece sanırım hamilelik öncesi kilomun altına inerim.şimdilik diyet yapamıyorum emzirdiğim için ama hedefim 58 kg inmek.. korse için doktorla konuşmadım kuzenim hemşire ve bana takmamı tavsiye etti.bebekten fırsat bulunca çıkıp almayı düşünüyorum şu sıkmayan korseler kafama yattı..armut göbeğimde inşallah korse sayesinde gidecek hihi filinta gibi olucaz yaza inşalahh kızlar

Selam ben aralık anneleri bölümünde aranıza ilk defa bugün katıldım.
Ilk çocuğumda 18 kg.aldım 9 kg.verdim 9 kaldı kısmetse 27 aralıkta planlı sezeryan yapacağım fakat bu hamileliğimde toplanda 6,5 kg.aldım doktorum süper iyi gitti diyor doğuma 7 hadi 8 kg.girersek hepsini verirsin diyor ama bakalım bebeişimin kg.suda gayet iyi bencede verecek gibiyim sonrasındada 40 çıktıktan sonra yani dikkat edersen eski kilondanda hızla verebilirsin diyor inşallah doktorumun dediği olur kim istemezki çıtır çıtır olmayı:)

slm kızlar bende doğuma giderken 85 olmuştum 65 le hamile kaldımdı doğumdan çıktığımda 78 kilo idim 10 gün oldu 72 olmuşum 7 kilo kaldı eski duruma ama ben 59 a kadar düşüp 50li kiloları görmek istiyorum hayal olsada

toplamda 13 kilo almıştım hamileliğimde
doğum yapalı 11 gün oluyor ve benim 3 kilom kaldı eski kiloma kavuşmama
bu iştahsızlıkla sanırım onada ulaşacam:teytey:

hamile kalmadan once 57 kilo idimm 75 le gittim geldigimde 67 olmusumm ondan 4 gun sonra tekrar tartildim 63 olmusumm
simdi ben bu kalan kilolari nasil vercemm ((

valla kızlar benim doktorumda doğum yaptıktan sonra korseyi takmamı hemen önermişti bende taktım. çok da rahat ettim. özellikle sezeryan olunca karın bölgesini sıkı tuttuğu için rahat oluyor. Hem de göbeğin erimesine yardımcı oluyor.Bende 29 kilo almıştım ama şimdi hepsi gitti. 3 kilo fazlam var . sabredin verirsiniz..

bende 58 dim 84 oldum hamileleiğimde şuan 75 e indim ayy ne kadar yavaş kilo variom ya alırsam diye çok korkuyom ekmek hayatımda hiç yok ama

hihoyyytaranızda minyon anne olarak benim hala.42ile hamile kaldım56 ile doğum yaptım.şimdi 50 kilodayım.ama bu gidişle veririm biraz daha.kaydirigubbakcemile2

bende 48le hamile kalmıştım 67le doğuma gittim şimdi 57.5 kiloyum çok zayıftım 54e düşsem yeter diyorum ama göbeğim 3 aylık gibi duruyo sinirim bozuluyo daha 18 gün oldu doğum yapalı inş gider

bende 48le hamile kalmıştım 67le doğuma gittim şimdi 57.5 kiloyum çok zayıftım 54e düşsem yeter diyorum ama göbeğim 3 aylık gibi duruyo sinirim bozuluyo daha 18 gün oldu doğum yapalı inş gider

canım benim göbekde 6aylık gibydi.annemin ısrarıyla hep sardım şimdi geçti çok az bişi kaldı.bence sar canım sıkı sıkı faydası oluyor.

63 ile hamile kaldım 78 le doğuma girdim ..şu anda hemoroidim yüzünden 1 haftada 2 kilo verdim ve 62 kg a düştüm..ama göbek maşallah 3 aylık gibi yerinde duruyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…