- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi fenerbahcemine84
-
Ben toplam 12 kilo almıştım. Eve geldim ve hemen tartıldım ama çok kötü bir şok yaşadım. Çünkü sadece 3.5 kg verebilmiştim. Zaten erk 3220 gr doğdu. Bunun suyu, sonu hiç mi kilo etmiyo diye moralim bozuldu tabi. Hatta doğumdan sonraki 3. gün bacaklarım davul gibi şişmişti. Ama birkaç ay önce doğum yapan bir arkadaşım serumların şişirdiğini birkaç gün içinde ineceğimi söyledi de içim biraz olsun rahatladı. Bugün tartıldığımda 5 kg eksildiğimi gördüm kaydirigubbakcemile3 Bir de ben hastaneden döner dönmez korse giydim ve gece gündüz hiç üstümden çıkartmadım. Bu nedenle bayağı bir toparlanmış duruyorum. İnşallah yaza kadar toparlanırım da bikinilerimi giyebilirim :jeyyar:
byatacım giydiğin korse nasıl tam olarak..
ben de şimdi korse modellerine bakıyordum nettenkaydirigubbakcemile3
bel korseleri içime sindi gibi.
sen ne dersin?
ya bana dediler ki dogumdan sonra sıkıca göbegine carsaf bağla
nedir nasıldır hiç bilmem, duyan ya da uygulayanınız var mi?
bir de kızlar bende hiç çatlak olmadı ama bacaklarım selilut doldu, resmen yururken çıplak gözle görülüyor.. hamilelik selilütü dogumdan sonra gecer dediler bu konuda bilginiz var mi?
eminecim listeyi yapam tamam ama hangi bilgiler olsun onları da siz deyiverin..
mesela doğumdan önceki kilo alınan kilo şimdiki kilo olsun listede.. ama başka bişiy daha ekliyelim mi?
mesela doğumda giden kilolar, doğumdan sonra kaç gün geçmiş yani o verilen kilolar kaç günde verilmiş filan.. ee ne de olsa çalışırken böyle alengirli raporlar hazırlamakta üstüme yoktu.. üstlerimi şaşırtırdım söölemesi ayıp:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?