haydi aralık anaları zayıflamaya

fenerbahcemine84

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
2.357
7
356
kızlar çok şükür 9ayı sorunsuz problemsiz atlattık
rabbime nekadar şükretsek azdır:Saruboceq:
peki ya şimdi?:dilcikar:
evvet kızlar bahsimi açıyorum:dance:
kaç kğ başladık?CADIARZU
eve geldiğimizde kaç kğ gitmişti?CADIARZU
ve şuanda kaç kiloyuz?CADIARZU
kızlar konuyu açması benden devam ettirmesi sizden
aralık anaları sağlıklı yiyin gariiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5

canlarım ben toplam 14 kğ aldım
aklıma tartı geldiğinde 9kğ gitmişti :) hihiihi
şuanda eski kiloma dönmeye 4kğ kaldı a.s.
evet kızlar sizdende bekliyorum haaa kaçışş yokk.
hep beraber göbiş büyüttük hep beraber bu göbişleri küçültcezzz :)))
hepinizi koskocaman öptümmmm

canım yaa ne güzel bir konu açmoşsın...
bende toplam 16 kilo aldım henüz tartılamadım ama öyle sanıyorumki 7 ila 8 kilo arasında fazlalık var üzerimde ama en çok göbiş bombeli duruyor benim:))onada henüz dikişlerimden dolayı müdahele edemiyorum ama
şuda bir gerçekki şuan meleklerimizin anne sütüne ihtiyaçları ver ve sezaren den dolayı az gelen sütümü birde diyet yapayım diye iyice azalmaltmamak adına şuan beklemedeyim...
sağlık olsun....

bunun için de bi liste yapam mı gız sizekaydirigubbakcemile2 şöyle doğuranların listesi gibi süsleyip.. listede ne yer almasını istiyosanız yazıverin ben yapam.. nasıl olsa doğurduğum yok.-tatlicadiarzu-

yaa doğumdan öne tartımızı kayınvalideme vermiştik.
ne haldeyim bilmiyoru henüz.
ama ben de diyete başladım henüz sütüm azalır diye.
ama zaten uykum cok cok azaldı ve yediklerim sadece süt yapıcı seyler denebilir.
bu yüzdenbir süre en azından emzirdiğimden de dolayı diyete gerek kalmıcam diye düşünüyorum.
bakalım görücez..

Ben toplam 12 kilo almıştım. Eve geldim ve hemen tartıldım ama çok kötü bir şok yaşadım. Çünkü sadece 3.5 kg verebilmiştim. Zaten erk 3220 gr doğdu. Bunun suyu, sonu hiç mi kilo etmiyo diye moralim bozuldu tabi. Hatta doğumdan sonraki 3. gün bacaklarım davul gibi şişmişti. Ama birkaç ay önce doğum yapan bir arkadaşım serumların şişirdiğini birkaç gün içinde ineceğimi söyledi de içim biraz olsun rahatladı. Bugün tartıldığımda 5 kg eksildiğimi gördüm kaydirigubbakcemile3 Bir de ben hastaneden döner dönmez korse giydim ve gece gündüz hiç üstümden çıkartmadım. Bu nedenle bayağı bir toparlanmış duruyorum. İnşallah yaza kadar toparlanırım da bikinilerimi giyebilirim :jeyyar:

byatacım giydiğin korse nasıl tam olarak..
ben de şimdi korse modellerine bakıyordum nettenkaydirigubbakcemile3
bel korseleri içime sindi gibi.
sen ne dersin?

kız fas allah aşkına etrafında yada arka fonda meyveler olan bişey olsun kız süper olur keşke yapabilsem ama nerde kız konuyu açması benden gerisi sizden haydin gariiiiiiiii
canım korse olayını ben dr sorcam ne önerirse onu yapcam a.s.

ya bana dediler ki dogumdan sonra sıkıca göbegine carsaf bağla
nedir nasıldır hiç bilmem, duyan ya da uygulayanınız var mi?
bir de kızlar bende hiç çatlak olmadı ama bacaklarım selilut doldu, resmen yururken çıplak gözle görülüyor.. hamilelik selilütü dogumdan sonra gecer dediler bu konuda bilginiz var mi?

kızlar ben korseyi doktoruma sordum sezeryan olduğu için önermedi. 2 aydan önce takma dedi. öbeği sarma olayınada karşı. 2 ay bekleyeceksin dedi.

ay kızlar konuyla alakası yok ama sizinlede paylaşayım. benim rahmim kalp şeklinde:1shok: geçen gün kontrole gittiğimde ultrasonda gösterdi doktor resmen kalp şeklinde. ama 2 ay sonra tekrar bakacak belki ikizlerin duruşundan dolayı o şekli almıştır dedi. eğer gerçek yapısıysa spiral takamayız işe yaramaz dedi.senağlama ne anormal bi insanım demikafamçokkarıştı

gelelim kilo konusuna. doğumda 5.5 kilo evde 12 kilo verdim. diyet yapmıyorum tabiki ama koşturmaca, yorgunluk vs... eriyorum. bakalım daha ne kadar vereceğim. hamilelikte 30 kilo almıştım :CüvCüv:

byatacım giydiğin korse nasıl tam olarak..
ben de şimdi korse modellerine bakıyordum nettenkaydirigubbakcemile3
bel korseleri içime sindi gibi.
sen ne dersin?

Ben ilk doğumdan sonra almıştım korsemi. Yıllardır gözüm gibi korudum sakladım bu günler için :jeyyar: Benim kullandığım yumuşak bir korse. Daha çok kısa tayt gibi. Fazla sert olmadığı için gece yatarken bile giyebiliyorum

Goldgelb çatlak yoksa selülitleri hiç kafana takma. Çünkü selülitler emzirmeye başlayınca gidiyo. Hem de hiçbir extra çabaya gerek kalmadan...

eminecim listeyi yapam tamam ama hangi bilgiler olsun onları da siz deyiverin..

mesela doğumdan önceki kilo alınan kilo şimdiki kilo olsun listede.. ama başka bişiy daha ekliyelim mi?
mesela doğumda giden kilolar, doğumdan sonra kaç gün geçmiş yani o verilen kilolar kaç günde verilmiş filan.. ee ne de olsa çalışırken böyle alengirli raporlar hazırlamakta üstüme yoktu.. üstlerimi şaşırtırdım söölemesi ayıp:)

fascım ben daha evvel aralık anneleri kaç kilo basladık kaç kg bitirecegiz baslığında bir liste yapmıştım, orada herkesin hamileliğe ilk basladiği kilo vardi onu baz alabilirsin... bitirdiği kilolarıda arkadaslar yazması lazım tabiii, veri olmadan liste zor...
ben su ana kadar 16 kg aldım umarım böyle bitiririm....

canım benim çok saoll bacım.:1hug:
canım başladığımız kğ eve gelince giden kğ
şuanki kğ.kaydirigubbakcemile2
bence güzel olur ama fonda meyveler istiyom haaaaaaaacokacimcoook

toplam 10 kilo almışım kızlar 63 kiloyla doğuma girdim ama şimdi kaç kiloyum hiç bilmiyorum
fakat zayıfladığım kesin bi ara tartılacğım yazarım artık kaç kilo kalmışım.
sanki ben doğurmadım gibi bişi oldu 53 kilo kaldıysam hiç şaşırmam hani

kızlar bende zorla yiyorum sadece sıvı gıda alıyorum su ısırgan suyu ılık ayran meyve suyu falan.ha bide hurma üzüm kuru.kayısı incirr bunları iştahla yiyorum ama normal yemeği hiç canım istemiyor zorla yiyorumm a.s.
dolayısıyla eski kğdan daha zayıf olabilirm :) kupa benim olcaaak hihihi

ben doğuma 11 kilo fazlalıkla 86 kilo olarak gittim, doğumdan iki gün sonra eve geldiğimde sadece iki kilo vererek 84 olabilmiştim, bugün 19 gün ve 76 kiloya düştüm, sadece 1 kilo kaldı vermem gereken, ama felaket tatlı yiyorum, şekerimde düzelince tatlıya vurdum kendimi

benim boyum 1.65 ve 58 kiloyla hamile kalmıştım doğuma giderkende 75 kiloyu bulmuştum malesef doğumdan sonra 70 kiloya düşmüştüm şu anda 64 kiloyum ve daha vermem gereken çok kilo var tabi süt olsun diye herşeyi yersem biraz zor olacak ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…