Haydi anakkaleli 2009 Mart Anneleri ve tm anakkaleli KK Anneleri bulumaya!

günaydın kızlarımız arasında 4 gün varmış. haklsın canım altını almak yemek yedirmek için gerçekten çok büyük bir savaş veriyoruz durmadan dönmek istiyor . 15 eylülde aşımız var siz oldunuz mu bu ayki aşınızı baya ateş yapıyor dediler .gitmeden ateş düşürücü vereceğim artık o gün çok nazlı ve huysuz olur yaramaz kızım akşamları uyutamıyorum akşam saat 12 geliyordu uyuduğunda devamlı oyun oynamak istiyor

evt son asılarımızı olduk buzamana kadar hiçbir aşı ateş falan yapmamıştı ama bukez çok etkilendi. hemde birkaçgün sürdü etkisi ama atlattık çok şükür. yaw neden senle benden baska kimse yok bas basamı buluşçaz biz beyaw:)

günaydın herkese diycem ama neden 3 kişiden fazla toplanamadık. banucum biz senle başbaşa buluşçaz bu gidişle:)

selam olsun canım 3 kişi buluşuruz . songül kesin gelir bende geleceğim .

yarın ben izinliyim kızımın aşısı var buraya uğrayamazsam merak etme canım olurmu

nasılsın güzel kızın nasıl ay benim ki çok yaramaz geceleri çok zor uyuyor bazen 12 bile geçiyor uyutamıyorum ben sallamak için yatırıyorum ayaklarıma sert dönüm kaçıyor deli oluyorum. devamlı dönüyor yerlerde battaniye dolu inadına gidip köşede kalan boşluklardan beton yer buluyor sevinçinde bağırıyor ellerini şap şap vuruyor altını zor alıyorum.

benim kzımda çok kudurk oldu ay kızımla adeta savasıyorum. bende yere minderlerden yer yaptım etrafınıda yastıklarla çevirdim ama banamısın demio aşıyo yastıkları halının üstüne atıo kendini. yalıo yerleri falan of ya içim tükenio. alt temizlemekten hiç bahsetmiyorum

oyy oyy sevsinler sizin o yaramaz kızlarınızı emi.

bayram yaklaşıyor hayırlısıyla.buluşma yer ve zamanı konusunda bir fikriniz varmı?

bayram haftasından sonraki hafta olabilir. mesela banu salı çalışmıyorum demişti yani salı olabilir belki. yani 29 eylül ayyy bizim tanışma yıldönümümüz. 8 yılımız bitio:)) saatte çok erken olmazsa ii olur çünkü büyük ihtimal köyden gelicez kızımla

benim için zaman farketmez hep evdeyim zaten. tanışmadık sanırım seninle.ismim songül.7 aylık Ecenaz isminde bir kızım var.ben şubat dönemindenim.

burdada bebeklerimizle rahat vakit geçirceğimiz neresi varki?olmazsa kipada buluşabiliriz.kordon tarafı rüzgarlı olur illaki.orda önerebileceğiniz kapalı bir yer varsa orayıda düşünebiliriz.

bana her yer uyar canım bende fatma 6,5 aylık ecrin eylül diye kızım var. belki kuzenimin eşide gelir 1,5 yasında oglu var onunda. ama kk ya uye diil

selam ben geldim zor bir 2 gün geçirdim . 5 li karma aşımızı olduk sonunda ateş yaptı 2 gün bugünde gelmeyecektim ama dayımızı kaybettik annemler hepsi cenaze gittiler bende dükkanı açmak için geldim müşterilere teslim sözlerimiz vardı elemanlarda geldi. kapıda kalmasınlar diye.

bayramdan sonraki salı günü olur arkadaşlar songülünde söylediği gibi kipa olur orada oturacak yerlerde var. hem de kapalı yağmur bile yağsa içerde oturabiliriz

tarih: 29.09.2009

yer: kipa

saat: 14.00

ben yazdım ama sizler bilirsiniz gene değiştirebilirz. tarih belli olsunda ona göre işlerimizi hallederiz. sonunda çanakkalede buluşuyor . gelmek isteyen arkadaşları bekleriz.

Son düzenleme:
bence çok uygun saatte iyi. ben yarın bursaya gidiyorum pteside çkaleye geçicez. ptesiden önce giremem nete herhalde. telefonlaşırız olmazsa. 29 eylül kipada st 14 bana uyar eger songül arkadaşımızada uyarsa. öptüm kızlar sizi ve naz bebekleri:)

sana iyi yolculuklar canım hayırlısıyla gelin tarih ve saat senin için uygunsa songül arkadaşımızla konuştum onuniçinde uygunmuş o zaman tari ve saat yer belirlendi . değiştirmiyorum canım cep tel var hepimizde konuşuruz . canım bizde seni ve güzel prensesini öpüyorum.

tarih: 29.09.2009

yer: kipa

saat: 14.00

tamam o zaman değişiklik yapmıyoruz buluşuyoruzzzzzzzzzzzzzzz

o tarihlerde çanakkalede olan arkadaşlarımızıda bekleriz buluşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…