Haydarpaşa Numunede burun estetiği

Haydarpaşa Numune Hastanesinde , Dr. Nesibe Sinem Çiloğlu'na ameliyat olan veya ismini duyan var mı?
Kendisine meme büyütme ameliyatı olmuştum. Bana 275cc takılmıştı. Ben en az 300 ün üstünde istiyodum çünkü bir sene sonra meme tam oturduğu için baya bir küçülme oluyo ilk aylardaki gibi güzel şişkin durmuyo yaptırcaklara da 300 ün altında yaptırmamasını tavsiye ederim Bana senin derin ve vücut yapın buna müsait değil demişti 275 takmıştı. Memnun kalma oranım 10/6,5 tur. Tam olarak bayıldıgım bir estetik operasyonu geçirdim diyemem devlette yapılan estetik çalışmaları hasta mahremiyetinden dolayı gösterilmediği için özeldeki gibi doktor hakkında da bir fikir sahibi olamıyosunuz iyi mi kötü mü nasıl ondan böyle forumlara koşuyoruz haliyle bir de devlette olmak için 7-8 ay sıraya girdiğin için o kötü diğer plastik cerrahi işlemlerinde Sinem hanım nasıldır bilemem ama bence göğüste ortalama bir performansı var. Size tavsiyem devlette bir plastik cerrahi doktoru hangi estetik operasyonunda ünlüyse o konuda onu seçin özelde de her doktorun uzmanlık olduğu alanı ayrıdır. meme,burun,liposuction,çene estetiği diye gider sıralama devlette de aynı şekildedir. Ve yapılan çalışmaları görmeden doktoru seçmekte tabi büyük bir risktir devlet için ikinci olarakta benim göğüs altındaki dikiş izlerim pek başarılı bir şekilde kapatılamadı yani biri göğüslerimi gördüğümde dikiş izlerimden operasyon geçirdiğimi anlayabiliyo dikiş izi kremi de kullanmama rağmen özeldekiler daha pahalı ve ticari bir çark dönüyo doğru ama bence özeldeki doktorlar daha ilgili her zmaan ve hata yapmamak zorundalar çünkü bir sikayetvar.coma bakar kariyeri devlette hastaların nazı o kadar geçemiyo doktora devlette çok çok iyi prof hocalar vardır elbette ama onlarda sizin oturdugunuz yere cok uzak olabiliyo 50 km mesafe varsa ne anlamı kaldı o hocaya gitmeye diyeceğim parası kısıtlı olan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.. Sizin için iki kat daha zor hoca seçip güvenmek hem de çalışmalarını görmeden olmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…