Merhabalar arkadaşlar.
Bayramdan sonraki hafta haydarpaşa numune hastanesinde burun estetiği olucam ve doktor ortalama 2 ila 2 bucuk milyar fiyat çıkarttı
sizce bu fiyat yüksekmidir
Ve Op.dr ozan aslan hakkında bilgisi olan varmıdır
Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar bi yardım edin devlet hastanesinde ameliyat olan varmıdır ne kadar para ödedi
Selam canım ameliyatin nasıl sonuçlandı acil bilgi verebilir misiniz? ??Merhabalar arkadaşlar.
Bayramdan sonraki hafta haydarpaşa numune hastanesinde burun estetiği olucam ve doktor ortalama 2 ila 2 bucuk milyar fiyat çıkarttı
sizce bu fiyat yüksekmidir
Ve Op.dr ozan aslan hakkında bilgisi olan varmıdır
Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar bi yardım edin devlet hastanesinde ameliyat olan varmıdır ne kadar para ödedi
Ben de ozan aslana oldum ameliyatımı.Selam canım ameliyatin nasıl sonuçlandı acil bilgi verebilir misiniz? ??
Ameliyatın nasıl geçti canım ,umarım istediğin gibi sonuç almışşındır..Ben de ozan aslana oldum ameliyatımı.
çok teşekkür ederim canım şimdi gördüm önceden yazdığını ...Baya baya yamuk ve iriydi:) nefes almamda bir sorun yoktu yalnız. konu açmıştım ben istersen ordan bakabilirsin canım. ben doktorumdan çok memnunum burnum çok içime sindi tam istediğim gibi oldu.
canım ameliyat ücretin nekadar tuttu toplamda..Baya baya yamuk ve iriydi:) nefes almamda bir sorun yoktu yalnız. konu açmıştım ben istersen ordan bakabilirsin canım. ben doktorumdan çok memnunum burnum çok içime sindi tam istediğim gibi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?