• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydarpaşa Numune Hastanesinde Burun Estetiği Olacağım. Yardımınıza ihtiyacım var.

ceren6119

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
31
1
0
İstanbul
Merhabalar arkadaşlar.

Bayramdan sonraki hafta haydarpaşa numune hastanesinde burun estetiği olucam ve doktor ortalama 2 ila 2 bucuk milyar fiyat çıkarttı

sizce bu fiyat yüksekmidir

Ve Op.dr ozan aslan hakkında bilgisi olan varmıdır

Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar bi yardım edin devlet hastanesinde ameliyat olan varmıdır ne kadar para ödedi

bende orada estetik ameliyat olmak istiyorum. 1 ay öncesinde düşmüştüm ve burnumda kemik eğriliği oluştu düşmenin etkisiyle. randevu aldım bayan bir doktora kontrole gidicem. ama ameliyatın ucretsiz olmasını istiyorum. bu konuda bilgisi olan var mı?

Merhabalar arkadaşlar.

Bayramdan sonraki hafta haydarpaşa numune hastanesinde burun estetiği olucam ve doktor ortalama 2 ila 2 bucuk milyar fiyat çıkarttı

Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar bi yardım edin devlet hastanesinde ameliyat olan varmıdır ne kadar para ödedi

Ceren Merhaba

Aynı konuda bilgi almak istiyorum ama pek bulamadım internette. Sen ameliyat oldun mu acaba ? Olduysan memnun kaldın mı ne kadara oldun cvp verirsen çok mutlu olurum

Merhabalar arkadaşlar.

Selam canım ameliyatin nasıl sonuçlandı acil bilgi verebilir misiniz? ??

SENDEKİ SIKINTI NEYDİ... Suan nasıl biraz aydınlatırmuısın ..Bende senn doktoruna gitmeyi düşünüyorum..

Baya baya yamuk ve iriydi:) nefes almamda bir sorun yoktu yalnız. konu açmıştım ben istersen ordan bakabilirsin canım. ben doktorumdan çok memnunum burnum çok içime sindi tam istediğim gibi oldu.

Baya baya yamuk ve iriydi:) nefes almamda bir sorun yoktu yalnız. konu açmıştım ben istersen ordan bakabilirsin canım. ben doktorumdan çok memnunum burnum çok içime sindi tam istediğim gibi oldu.
çok teşekkür ederim canım şimdi gördüm önceden yazdığını ...

4.ayımdayım gerçekten istediğim gibi oldu burnum. Eğer fırsat bulursanız bence hemen gidip bi görüşün derim.

Benim ki 3 tuttu ama ameliyatına göre değişir mi bilmiyorum. Sonuçta devlet hastanesi olduğu için çok fazla yükselmez rakamlar sanırım.

Ozan aslana gittigime pismanim birak ameliyatı insanin yuzune bile bakmıyor ve hastane çok kasıntı burdaki yorumlarimda bir çoğu reklam. Eğer olurda iyi bir doktor bulursan tavsiyeni isterim

Bilip bilmeden konuşmayın isterseniz Devlet Hastanesi'nde ki doktorun niye reklamını yapalım. Ben burda Ozan Beye giden pek çok arkadaşla konuştum hiç böyle bir şey duymadım. Ben de burdaki yorumlara güvenerek gittim ameliyata zaten.

Siz duymadiniz ama ben gittim ve yasadim herkes burda memnuniyetini anlatmak zorunda degil madem reklamini yapmiyosunuz o zaman ustunuza alinmazsiniz hanimefendi

Hiç bilmiyorum bu konuyu daha önce aklıma bile gelmemişti:) ben normal kesip açıp yapıyorlar sanıyordum. Diğer mesajda söylediğim gibi şimdi araştırdım benim ki açık teknikle sanırım.

Back