Hayattan zevk alamıyorum

Canım sevgilinden ayrıl bence seni mutsuzluğa itmiş belliki ne uğraşıyorsun ayrıl mutlu olmaya bak bence

Ben de sevmediğim bir bölümü okudum ve on aydır işsizim, on aydır evden para kazanmak için alakasız sıkıcı sıkıcı işler yapıyorum. Sevgilimin bir ev parasını aşan borcu var hiç görüşemiyoruz uzakta ve sürekli beni kıskandıracak şeyler yapıyor kızlarla görüşüyor bazen intihar mı etsem diye düşündüğüm çok. Ha bu arada 81 kiloyum bel fıtığım ve egzamam var şu an da iş yetiştirmeye çalışıyorum bronşit ve orta kulak iltihabı oldum :KK70:

Pekiii, ne mi yapıyorum? Sabahları güzel bir yürüyüş, bir mizah dergisi, Ankara simidi Ezine peyniri domatesten oluşan kahvaltı, ev arkadaşımla geyik, güzel bir dizi, haftasonları Eymir veya Seymenler parkında keyif, üç kuruş paramla bira keyfi :) Birkaç zevkli aktivite yapmayı deneyince insan cidden zevk alıyor :)

Kız bizde senden gizli eğlenmiyoruz merak etme. Herkesin sıkıntıları oluyor senden daha büyük veya daha küçük. Sıkıntıyı hayatının tamamına yaymayı tercih etmişsin.

Merhaba, ben hayattan zevk alamıyorum hiç bir yaptığım şey beni mutlu etmiyor boşa yaşıyor gibi hissediyorum ve mutlu değilim.mesleğimde iş bulabilme durumum belli değil. Sevgilim hiç bi dediğimi yapmiyor. benden çirkin kızlara sevgilileri tek taş alıyor. Benimki alabilecek durumdayken söz yaparken alırız diyor.nerdeyse hiç arkadaşım yok ailem le de günde 5 dk konuşuyorum o kadar yalnız değersiz hissediyorum ki kendimi derslerim de kötü galiba mezun da olamicam uzucak çok kotuyum hersey mi kötü gider hersey kötü gidiyor uyuyamiyorum çok mutsuzum yardım edin lütfen :KK43:

Günaydın canım şimdiii öncelikle sana sunu söylemeliyim ki benden daha iyi seni anlayabilecek kimse yok 4 yıl artı hazırlık olan okulu 7 senede bitirdim. Artık okula kardesimden küçükler gelmeye başlamıştı. Hiç arkadasım kalmamıstı hocalar benle kinayeli kinayeli konusuyordu. Sana yalandan iyimser olmuycam okul uzatmak hiç iyi bir şey değil kesinlikle sevgiliyi filan bırak derrslerine asıl. Sonra is hayatında ( is bulabileceğim belli değil diyorsun Allah ın senin rızkını sana yazmadan seni öylece dünyaya göndereceğini düşünmüyorsun herhalde bi mezun ol aaa bakmıssın belki buyuk belki küçük kapılar acılmıs sana ) insanlara bunu da anlatmak izah etmek zorunda kalıyorsun senden genc insanlar senden daha tecrubeli olduğu içinn onlara ona göre davranman gerekiyor ve ( en az su yuzuk nmevzusu kadar) insanın canını sıkıyor.
Sevgili hususunda ise sunu söyleyebilirim şükret canım yuzuk istediğin mevzusunu ona acabilmişsin. Ben iki yıllık sevgilime hiç diyemedim bile :)

Günaydın canım şimdiii öncelikle sana sunu söylemeliyim ki benden daha iyi seni anlayabilecek kimse yok 4 yıl artı hazırlık olan okulu 7 senede bitirdim. Artık okula kardesimden küçükler gelmeye başlamıştı. Hiç arkadasım kalmamıstı hocalar benle kinayeli kinayeli konusuyordu. Sana yalandan iyimser olmuycam okul uzatmak hiç iyi bir şey değil kesinlikle sevgiliyi filan bırak derrslerine asıl. Sonra is hayatında ( is bulabileceğim belli değil diyorsun Allah ın senin rızkını sana yazmadan seni öylece dünyaya göndereceğini düşünmüyorsun herhalde bi mezun ol aaa bakmıssın belki buyuk belki küçük kapılar acılmıs sana ) insanlara bunu da anlatmak izah etmek zorunda kalıyorsun senden genc insanlar senden daha tecrubeli olduğu içinn onlara ona göre davranman gerekiyor ve ( en az su yuzuk nmevzusu kadar) insanın canını sıkıyor.
Sevgili hususunda ise sunu söyleyebilirim şükret canım yuzuk istediğin mevzusunu ona acabilmişsin. Ben iki yıllık sevgilime hiç diyemedim bile :)
Bende 4 yıllık bi bölümde okuyorum bölümümü çok seviyorum ve isteyerek yazdım ama bende hazırlıktayım ve kalmaktan korkuyorum.Acaba eğitimi türkce olan bi okula mi geçsem diyorum o_O

Sevgilim tektas.aldi bana, senden cirkinmiyim acaba merak ettim simdi..

Ne kadar az beklenti o kadar cok mutluluk.

Bende 4 yıllık bi bölümde okuyorum bölümümü çok seviyorum ve isteyerek yazdım ama bende hazırlıktayım ve kalmaktan korkuyorum.Acaba eğitimi türkce olan bi okula mi geçsem diyorum o_O

canım bölümün ne senin? eğer cok zor olacaksa ve uygulamada cok da gerekli değilse değiştir derim ama önemliyse kasman lazım :KK43:

hayattan zevk alman ve mutlu olman için çoook sebebin var sana birkaçını sayayım
zorla küçük yaşta evlendirilen bir kız değilsin
kocasının bir sözüne karşı geldiği için yüzüne kezzap atılan kadın değilsin
bir şöfor seni taciz edip yakmadı
bir kuru ekmek bile bulamayan,sütü gelmediği için çocuğunu kaybeden anne değilsin
hep senden kötüsünü düşün canım allaha her zaman şükret sevgilin sana tek taş almadı diyemi hayat tan zevk almıyorsun? kusura bakma ama sen hayatı bi tektaş kadar ucuz sanıyorsun öyle değil asla....

hayattan zevk alman ve mutlu olman için çoook sebebin var sana birkaçını sayayım
zorla küçük yaşta evlendirilen bir kız değilsin
kocasının bir sözüne karşı geldiği için yüzüne kezzap atılan kadın değilsin
bir şöfor seni taciz edip yakmadı
bir kuru ekmek bile bulamayan,sütü gelmediği için çocuğunu kaybeden anne değilsin
hep senden kötüsünü düşün canım allaha her zaman şükret sevgilin sana tek taş almadı diyemi hayat tan zevk almıyorsun? kusura bakma ama sen hayatı bi tektaş kadar ucuz sanıyorsun öyle değil asla....
:KK9::KK9::KK9:

X