Mutluluğunu onun bunun yapacağı şeye bağlama . Kendin için bişeyler yap ookuluna öncelik ver hayaller hedefler yok mu ?
Kaçıncı senedesin ? Bölüm değiştir sevmediğin bölüm sevmediğin iş demek
4.senem mecbur bu isi yapicam gibi duruyor tabi is bulabilirsem
Hangi bölüm meselaAçıktan ikinci üni okuyabilirsin :)
Hangi bölüm mesela
oradan is bulma imkanim olur mu ki
Ne tuhaf bi insansin sen arkadasim,adam sana tektas almadi diye öldürmek mi istiyosun? O kadar tek taş istiyosan al tak parmağına,katil olma.Onu öldürmek istiyorum şu an uyuyor
Onu öldürmek istiyorum şu an uyuyor
Sinirliyim birazSevgilinimiii:O
Sinirliyim biraz
Takıldığın şeye bak yahu. Her tek taş alan evleniyor mu sanki? Benim eşim de bana tek taş almadı. Onun yerine başka hediyeler aldı ama ilişkimiz başladıktan 5 ay sonra evlendik. Takılma bunlara. Bir psikoloğa görün bence. Hayattan zevk almamanın nedenini öğrenir, sorunlarını çözersin...Merhaba, ben hayattan zevk alamıyorum hiç bir yaptığım şey beni mutlu etmiyor boşa yaşıyor gibi hissediyorum ve mutlu değilim.mesleğimde iş bulabilme durumum belli değil. Sevgilim hiç bi dediğimi yapmiyor. benden çirkin kızlara sevgilileri tek taş alıyor. Benimki alabilecek durumdayken söz yaparken alırız diyor.nerdeyse hiç arkadaşım yok ailem le de günde 5 dk konuşuyorum o kadar yalnız değersiz hissediyorum ki kendimi derslerim de kötü galiba mezun da olamicam uzucak çok kotuyum hersey mi kötü gider hersey kötü gidiyor uyuyamiyorum çok mutsuzum yardım edin lütfen