Hayattan zevk alamıyorum

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
Merhaba, ben hayattan zevk alamıyorum hiç bir yaptığım şey beni mutlu etmiyor boşa yaşıyor gibi hissediyorum ve mutlu değilim.mesleğimde iş bulabilme durumum belli değil. Sevgilim hiç bi dediğimi yapmiyor. benden çirkin kızlara sevgilileri tek taş alıyor. Benimki alabilecek durumdayken söz yaparken alırız diyor.nerdeyse hiç arkadaşım yok ailem le de günde 5 dk konuşuyorum o kadar yalnız değersiz hissediyorum ki kendimi derslerim de kötü galiba mezun da olamicam uzucak çok kotuyum hersey mi kötü gider hersey kötü gidiyor uyuyamiyorum çok mutsuzum yardım edin lütfen

Mutluluğunu onun bunun yapacağı şeye bağlama . Kendin için bişeyler yap ookuluna öncelik ver hayaller hedefler yok mu ?

Kaçıncı senedesin ? Bölüm değiştir sevmediğin bölüm sevmediğin iş demek

Bence evlenme bu psıkolojınle mutluda olamazsın ne kendını ne baskalarını üzmeye hakkınız yok

4.sınıfa gelene kadar neden düşünmedin ki başka bölümü madem sevmiyorsun?Dersler her zaman sıkıcı gelir mecburum Gözüyle bakarsan da olmaz bu iş.Bence açıktan istediğin bi bölüm oku en azından kendine güvenin gelir tutunacak bi dal olur sana.İkinci ailene sımsıkı sarıl...Ileride pişman olursun en büyük teselli onlarda.Kendini iyi hissedecek şeyler vardır muhakkak onları keşfet

Takıldığın şeye bak yahu. Her tek taş alan evleniyor mu sanki? Benim eşim de bana tek taş almadı. Onun yerine başka hediyeler aldı ama ilişkimiz başladıktan 5 ay sonra evlendik. Takılma bunlara. Bir psikoloğa görün bence. Hayattan zevk almamanın nedenini öğrenir, sorunlarını çözersin...

Ergen gibi hiç bi resmiyet olmadan tektaş takan kızlardan olma ya arkadaşım. Çok gereksiz ve basit bi gösteriş. Tektaş evliliği sembolize eder. Yani yeri zamanı gelince takmak en güzelidir. Evlilik konusu olmadan tektaş istemek biraz küçük kızların annesinin topuklularını giymesi gibi duruyor.
Diğer konuya gelince kendine değer verirsen, zamanını daha değerli şeylerle doldurursan, öce kendi içinde kendinle barışıp kendini seversen yavaşça yolun girer herşey. Ben de bu yollardan geçtim. Hayattan zevk almak biraz sana bağlı.
Ayrıca yaşanan can sıkıntıları mutsuzluklar da insanı büyüten olgunlaştıran sınavlardır unutma.
Hayatını elinde olanlarla sevmeye çalış.

depresyon halleri bunlar......mutlu olmaya ufak bahaneler ara zamanla cogalacaktır mutlulugunn......

Ne tek tasmis ya. Millet ne materyalist takiliyor. Ben de bir saatimi takiyorum cikiyorum. Nesi begenilir ki tek tasin ya? Tek tasmis pehhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…