Potansiyelinizi boşa harcayarak heba ettiğiniz her günün size sıkıntı ve huzursuzluk olarak dönmesi son derece normal.
Düşünsenize, her sabah muazzam bi fiziksel ve zihinsel enerjiyle uyanıyosunuz; zihniniz bi şeyler öğrenmeye ve üretmeye aç, vücudunuzun gücü kuvveti yerinde, büyük bi potansiyel sahibisiniz.
Ve siz tüm o gençliği, gücü ve enerjiyi boşa harcıyorsunuz, güven sorunlarınızla, sosyal kaygılarınızla, bin bir emekle yapılmış ama içinde kimsenin oturmadığı günden güne çürüyen bi ev gibi öylece duruyorsunuz. Şu durumda nasıl mutlu olacaksınız ki?
Kendinizi tanıyın, güçlü ve zayıf yönlerinizin farkına varın ve bunları geliştirin.
Önce bedeninizi geliştirerek işe başlayın, yürüyüş yapın, fitness a yazılın, dansa başlayın ama hangisini seçerseniz seçin bunu bi rutine oturtun, düzenli yapın.
Rutin yapılan işler sosyalleşmek için de çok elverişlidir; her gün aynı yüzlere aşina ola ola zamanla bi iletişim geliştirirsiniz.
Hobi edinin, yeteneklerinizi geliştirin. Dil kursları, kitap kulüpleri, el sanatları kursları... Yapacak bi ton şey var. Önemli olan size uygun olanı seçip çabuk vazgeçmeden bi düzen oturtmak.
İnsan ilişkilerine gelince her gördüğünüz insana en iyi dost, hayatımın aşkı, sırlarımı anlatacağım güven abidesi olarak bakmayın. Bazı insanlar sadece takılmalıktır, ortak zevkler etrafında iyi vakit geçirmek içindir ve bu çoğu zaman gerçek bi dosttan daha önemli bi ihtiyaçtır.
İste öyle hanimlar hayattan ve kendinizden ümidinizi kesmeyin.
ne güzel dediniz.. yeni face aciyim dedim herkes mutlu aile tablosunu paylaşmış herkes çok mutlu görünüyor sözde, hesabı kapattım ondanda sıkıldım.. neyapsakki...
ben hayattan bağlantımı koparalı çok oldu
Yok işte
ben o konuyla ilgili beyaz bayagi çektim