- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
ne yapsak ki. nerelere başvursak. bir fikri olan var mı.Aynen bende bu dusuncedeyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yapsak ki. nerelere başvursak. bir fikri olan var mı.Aynen bende bu dusuncedeyim :)
ne yapsak ki. nerelere başvursak. bir fikri olan var mı.
yaşın kaç?
mesela ergenlik çağında normal böyle hissetmek.herkese oluyor
Bi şeyler yapalım diyeceğim kimse yok ya. Kizlarin burnu havada. Gerçek bi arkadaş bile yokNe yapmam gerektigini bilsem hemen yapacağım ama bilmiyorum :)
Bende ayni hislerdeyim 27 yaşındayım ergenligi gectim sanirim :)
peki psikologa gittin mi?
ilk yazından anladığım kadarıyla evlenmemiş olmanın etkisi var bunda. 29 yaşındayım. ben de çevremdeki iyi örneklere özeniyorum ama hayattan zevk alamamak noktasında da değilim. dansa gidiyorum, spor yapıyorum, kitap okuyorum,film, müzik derken zaman geçip gidiyor zaten. takılmamaya çalış sen de
Bende dansa gitmek istiyorum. Karakalem ve keman istiyorum. Bi de fotoğrafçılık. Şuanda gidecek cesaret bile bulamıyorum. Biran önce silkelenmem lazımpeki psikologa gittin mi?
ilk yazından anladığım kadarıyla evlenmemiş olmanın etkisi var bunda. 29 yaşındayım. ben de çevremdeki iyi örneklere özeniyorum ama hayattan zevk alamamak noktasında da değilim. dansa gidiyorum, spor yapıyorum, kitap okuyorum,film, müzik derken zaman geçip gidiyor zaten. takılmamaya çalış sen de
Canım ben öğretmenim iç anadoluda bir yerde ailem batıda, aramızda 10 saatlik bir mesafe var. En son 4 ay önce görüştük işte.. Bazı günler oluyor ağzımdan tek kelime çıkmadan yatıyorum. Misal bugün daha hiç konuşmadım.
Bende dansa gitmek istiyorum. Karakalem ve keman istiyorum. Bi de fotoğrafçılık. Şuanda gidecek cesaret bile bulamıyorum. Biran önce silkelenmem lazım
depresyon galibaherkese hayırlı geceler diliyorum öncelikle... benim derdim hayattan zevk alamıyorum hep canım sikiliyor bi aktivite buliyim yine aynı birine oturmaya gitsem yada dışarı çıksam nebileyim dalıyorum öyle uzaklara sanki bu dünyaya ait değilim garip bi duygu.. depresif mi oldum bilemiyorum hep evdeyim bikac sene önce işten çıkmıştım daha biyere girmedim arkadaşlar deseniz hep evli çocuklu. kendimi yalnix ve mutsuz hissediyorum.. benim gibi problemi olan veyahut bunu aşan oldumu ?
Yeni bir ortam ürkütüyor beni. Alışmam gerekiyorDansa bende gidiyorum ama essiz olanlara zumba falan neden cesaretiniz yok ki gayet eglenceli
Zumbaya bende gidiyorum. Ama eşli dans istiyorum. Salsa bachata falan :)Dansa bende gidiyorum ama essiz olanlara zumba falan neden cesaretiniz yok ki gayet eglenceli
Zumbaya bende gidiyorum. Ama eşli dans istiyorum. Salsa bachata falan :)
Yok işte ben o konuyla ilgili beyaz bayagi çektimOnada es lazim ya es olmadan bende cesaret edemiyorum
Yok işte ben o konuyla ilgili beyaz bayagi çektim
ne güzel dediniz.. yeni face aciyim dedim herkes mutlu aile tablosunu paylaşmış herkes çok mutlu görünüyor sözde, hesabı kapattım ondanda sıkıldım.. neyapsakki...
ben hayattan bağlantımı koparalı çok oldu
Yok işte ben o konuyla ilgili beyaz bayagi çektim