evet haklısınız maneviyat devreye girince bende rahatliyorum ama bazen bunuda unutup kendimi huzursuz hissediyorum Allah hepimize kolaylık versinNe yalan Söyleyeyim ben de hayattan pek zevk almıyorum.
Ama derdi veren Büyük Rabbim dermanını da vermiştir elbet diyerek susuyorum, iyi geliyor.
ne güzel dediniz.. yeni face aciyim dedim herkes mutlu aile tablosunu paylaşmış herkes çok mutlu görünüyor sözde, hesabı kapattım ondanda sıkıldım.. neyapsakki...Aslında kimsenin hayatı ahım şahım değil. Ama insanlar, muhteşem bir hayat yaşıyormuş gibi göstermeye çalışıyor. Bizde arada kekleniyoruz işte.
Âmin inşallah.evet haklısınız maneviyat devreye girince bende rahatliyorum ama bazen bunuda unutup kendimi huzursuz hissediyorum Allah hepimize kolaylık versin
ne güzel dediniz.. yeni face aciyim dedim herkes mutlu aile tablosunu paylaşmış herkes çok mutlu görünüyor sözde, hesabı kapattım ondanda sıkıldım.. neyapsakki...
Aynen ben de facebook hesabımı kapattım çünkü artık milleti ailesiyle orda burda mutlu bir şekilde gezip eğlenirken görmek istemiyorum, ben burda hapis gibi bir hayat sürerken hem de..ne güzel dediniz.. yeni face aciyim dedim herkes mutlu aile tablosunu paylaşmış herkes çok mutlu görünüyor sözde, hesabı kapattım ondanda sıkıldım.. neyapsakki...
canım ya kendimi unutup size üzüldüm şimdi nerde yaşıyorsun neden ailenden uzaktasinAynen ben de facebook hesabımı kapattım çünkü artık milleti ailesiyle orda burda mutlu bir şekilde gezip eğlenirken görmek istemiyorum, ben burda hapis gibi bir hayat sürerken hem de..
evet ya hep diyorum acaba benmi kafadengi değilim seciciyim her konuda ve bu huyum beni mahvediyorAl benden de o kadar. Dışarı çıkacak birisini bulamıyorum. Gezmek istiyorum kafa dengi biri yok. Tek tük çıkıyorum. En güzel yaşım boşa geçiyor
neguzel canım buda bi hobi. bende yemek öğrenmeye çalışıyorum netten videolara bakıyorum can sıkıntısı işte..Aynı şeyleri bende yaşıyorum.sadece kendim yaşıyorum gibime geliyordu yanlız degilmisim :) facebook hesabımı bende kapattım sahte geliyor artık insanların paylaşımlari bilgi niteliği taşıyan kitaplara sardım bu aralar kafam sürekli onlarla meşgul iyi geliuor
Canım ben öğretmenim iç anadoluda bir yerde ailem batıda, aramızda 10 saatlik bir mesafe var. En son 4 ay önce görüştük işte.. Bazı günler oluyor ağzımdan tek kelime çıkmadan yatıyorum. Misal bugün daha hiç konuşmadım.canım ya kendimi unutup size üzüldüm şimdi nerde yaşıyorsun neden ailenden uzaktasin
hmm anlıyorum tatilinizi güzel degerlendirirsiniz inşallah ailenizle birlikte:)Canım ben öğretmenim iç anadoluda bir yerde ailem batıda, aramızda 10 saatlik bir mesafe var. En son 4 ay önce görüştük işte.. Bazı günler oluyor ağzımdan tek kelime çıkmadan yatıyorum. Misal bugün daha hiç konuşmadım.
amin canım rahatladım valla bitek ben böyleyim sanıyordum:)Bende suaralar hicbirseyden tat almıyorum arkadas çevresi hep evli sevgili desen bıraktı gitti ztn icimize kapandik iyice allah hayir etsin