hayattan zevk alamama sendromu

fanaa21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
herkese hayırlı geceler diliyorum öncelikle... benim derdim hayattan zevk alamıyorum hep canım sikiliyor bi aktivite buliyim yine aynı birine oturmaya gitsem yada dışarı çıksam nebileyim dalıyorum öyle uzaklara sanki bu dünyaya ait değilim garip bi duygu.. depresif mi oldum bilemiyorum hep evdeyim bikac sene önce işten çıkmıştım daha biyere girmedim arkadaşlar deseniz hep evli çocuklu. kendimi yalnix ve mutsuz hissediyorum.. benim gibi problemi olan veyahut bunu aşan oldumu ?

Ne yalan Söyleyeyim ben de hayattan pek zevk almıyorum.
Ama derdi veren Büyük Rabbim dermanını da vermiştir elbet diyerek susuyorum, iyi geliyor.
evet haklısınız maneviyat devreye girince bende rahatliyorum ama bazen bunuda unutup kendimi huzursuz hissediyorum Allah hepimize kolaylık versin

Aslında kimsenin hayatı ahım şahım değil. Ama insanlar, muhteşem bir hayat yaşıyormuş gibi göstermeye çalışıyor. Bizde arada kekleniyoruz işte.
ne güzel dediniz.. yeni face aciyim dedim herkes mutlu aile tablosunu paylaşmış herkes çok mutlu görünüyor sözde, hesabı kapattım ondanda sıkıldım.. neyapsakki...

ne güzel dediniz.. yeni face aciyim dedim herkes mutlu aile tablosunu paylaşmış herkes çok mutlu görünüyor sözde, hesabı kapattım ondanda sıkıldım.. neyapsakki...

Bende instagramda gezmekten sıkıldım valla millet kırk yılın başı biyere gidince onlarca fotolar falan. Sanarsınız her gün alem yapıyorlar çok mutlular..

Ama sizin durumunuz biraz daha farklı gibi.. Acaba bir psikoloğa , psikiyatriste falan başvursanız. Belki konuşmak iyi gelir.. Destek herkese iyi gelir.. Siz kendinizi üzdükçe depresyone her gün bir adım daha yaklaşırsınız.

Ben de hayattan zevk almıyorum. Sanki tecritte gibi uzaktan izliyorum sadece.. Mutlu değilim. Yalnız yaşıyorum, ailemden uzağım. Bulunduğum yerde arkadaşım yok, dışarı çıkıp gezecek bir yer de yok. Bunlar en büyük nedenleri.. Çok yakında depresyona gireceğim.

Aynen ben de facebook hesabımı kapattım çünkü artık milleti ailesiyle orda burda mutlu bir şekilde gezip eğlenirken görmek istemiyorum, ben burda hapis gibi bir hayat sürerken hem de..

Al benden de o kadar. Dışarı çıkacak birisini bulamıyorum. Gezmek istiyorum kafa dengi biri yok. Tek tük çıkıyorum. En güzel yaşım boşa geçiyor

Aynen ben de facebook hesabımı kapattım çünkü artık milleti ailesiyle orda burda mutlu bir şekilde gezip eğlenirken görmek istemiyorum, ben burda hapis gibi bir hayat sürerken hem de..
canım ya kendimi unutup size üzüldüm şimdi nerde yaşıyorsun neden ailenden uzaktasin

Aynı şeyleri bende yaşıyorum.sadece kendim yaşıyorum gibime geliyordu yanlız degilmisim :) facebook hesabımı bende kapattım sahte geliyor artık insanların paylaşımlari bilgi niteliği taşıyan kitaplara sardım bu aralar kafam sürekli onlarla meşgul iyi geliuor

Al benden de o kadar. Dışarı çıkacak birisini bulamıyorum. Gezmek istiyorum kafa dengi biri yok. Tek tük çıkıyorum. En güzel yaşım boşa geçiyor
evet ya hep diyorum acaba benmi kafadengi değilim seciciyim her konuda ve bu huyum beni mahvediyor

neguzel canım buda bi hobi. bende yemek öğrenmeye çalışıyorum netten videolara bakıyorum can sıkıntısı işte..

canım ya kendimi unutup size üzüldüm şimdi nerde yaşıyorsun neden ailenden uzaktasin
Canım ben öğretmenim iç anadoluda bir yerde ailem batıda, aramızda 10 saatlik bir mesafe var. En son 4 ay önce görüştük işte.. Bazı günler oluyor ağzımdan tek kelime çıkmadan yatıyorum. Misal bugün daha hiç konuşmadım.

Bende suaralar hicbirseyden tat almıyorum arkadas çevresi hep evli sevgili desen bıraktı gitti ztn icimize kapandik iyice allah hayir etsin

hmm anlıyorum tatilinizi güzel degerlendirirsiniz inşallah ailenizle birlikte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…