Merhaba arkadaşlar yardımıza ihtiyacım var 4 yıllık evlıyım ve evlılıgımın ılk 3 yılını çalışmakla gecırdım ama 5 kurus kendıme has harcamam olmadı maaşım yıllarca dugun borcu düğün borcu bıttı eşim kredı cektı araba almak ıcın felan sonra arabada gitti elımızden yani o borc bu borc derken hep saçma sapan seylere borç ödedik eşimin yüzünden.hiç evlılıgın tadını alamadım guzel yaşayamadım yasımda kucuktu 17 yasımda evlnemıstım suan 21 yasındayım ama hayattan bı tat almıyorum 3 aydır çalışmıyorum gecem gunduzume karıstı gece sabahlara kadar oturuyor öğlen 2 ye 3 e kadar uyuyorum komsum yok arkadasım yok sosyal bı hayatım yok eşim cıkalım gezelım demez bı yere goturmez çalışırken çok ıyıydı ama artık eve gelıyor saat 16 da yemek yıyıor tv de maç varsa ızlıyor uyuyor bazen yemekten sonra hemen uyuyor anlam veremıyorum hayatım yanlız gecıyor yasım genc dısardakı ınsanları gorunce ozenıyorum ama artık hevesım kalmadı hıc bıseyden sacımı tarayıp dısarı cıkasım gelmıyor eşim bana cık gez dıyor ama tek basıma ne yapayım gezeyım korkuyorum bu boşlugumda kotu bırsey olucak dıye yarın bı gun cocuk yapsam sadece ben ılgılenıcem esım yıne aynı tavırlarda olursa dıye korkuyorum yanı cok karısıgım maddı durumumuz pek ıyı olmadıgından evım kapıcı dairesi komsularım yok hepsı luks ınsanlar bırı ıle arkadaslık kurdum oda cok sosyeteydı evıni yaşam tarzını görünce kıskandım benım evımde 7. Bı kişiye yemek yedırecek kaşık yok düşünün mısafır cagırmak ıstemıyorum evıme cok kucuk ve sıkısık esyalarım duzensız utanıyorum anlıcanız çalışayım dıyorum elımdekı para gıdıyor hayran kalıyorum karısının parasına tamah etmyen erkeklere ne yapacagım bılmıyorum ilk heyecanlar kalmadı hersey bıttı gıttı bazen sonumuzun olmadıgını dusunuorum cok yıprandım cunku bı önerisi olan varmı : NE YAPSAM HAYATIM DÜZENE GİRER.