hayattan nefret ettim

Aynen en çok sinirlerimi bozuk beni yıkanda maaşımı böyle borsayla faizle tüketip yaşam kalitemizi düşürmesi. Şeytan diyor ailesini ara tüm borcu bu kadar ödediniz idediniz ödemediniz ben dava açıyorum de. Bilmiyorum sinirlerim o kadar bozuk ki. İş yerinde ağlamamak için çırpınıyorum

Bütün borçları tek bir elde toplayın,
Eşinize şart koşun, bugüne kadar onun borusu ötmüş haliniz ortada, bundan sonra kuruşuna kadar maaşını size vermezse bu evliliğin sonu olduğunu söyleyin.
Eğer zaten maden öyle bitsin derse ortada evlilik Yok.
He Yok kabul ederse ne ala. Evin ekonomisini siz takip ediyor olursunuz.
Kv-kp i de arasın eşiniz o 8bin i bu hafta getirecekler diye de baskı yapsın. Eve haciZ gelecek falan desin abartsın yakalarına yapışsın...
Ne o öyle oyuncak gibi bir al bir ver.

Hepsini anladım canım bu vaziyette bile yazabilmissin şükür. ..Öncelikle akliselim düşününce ;o sekiz bin gelmemiş olma ihtimali var ki yanında bıraz daha batirmis. ..ben maddi sebenlerle ayrılma taraftarı değilim evladını babasız büyümeye değmez bunun için ama kabul etmelisiniz ki evladiniz yalan asla bitmez...siz bitirmeseniz de zamanla bitecek. ..ya yıllar sonra elde avucta bir sıfırla ya da biraz kendiniz ele alarak herseyi. ..sakin olun öncelikle ...panik atak denen şeye anlam yüklemeyin ona kendini dayamasin. ..katı olun yani...gözünüzü karartin arkadasim bu adam değişmez. ..beraber olursaniz da en az zararla devam edin ..habersiz birikim yapın. ..gereksiz masraf çıkarıp kenara sürekli atın. ..geçmiş olsun şimdiden. ..

Ya en yakın kız arkadaşımın durumu aynı sizin gibi. Kocasının 3 katından fazla maaşı var. Adamın arkadaşımla evlendiğinden beri hayat kalitesi yükseldi. Onunda kaynının düğünü oldu. Adam kendi maaşından daha yüksek tutarda hediye takmış geline. Neden böyle yaptı. Çünkü biliyorki paranın gelen bir kaynağı var. Bekar olsa bu kadar yüksek bi meblağ takabilirmiydi tabiki hayır. Arkadaşımın parasıyla hava atıyo ıyyyy uyuz adam hatırlayınca bile gıcık oldum. Memlekete gidince ona buna hediyeler annesine harçlıklar. Zaten faturaları ödeyen biri var Oooo bence siz dik durun artık eşiniz tarafından maddi olarak madur edilmeyin

Eşinizle konuştunuz mu bu durumu açıklaması ne oldu?

Konuştum saldırdım bağırdım oldu bi kere yaptım diyor kazanmak için biraaz daha biraz daha yatırdım diyor. elle tutulur bi açıklaması yok. sebepse eline nakit 8000 geçmesi nakit olunca parça parça yatırmış kredi kartına yatıracağına.. tabi 8000 artı kendi maaşları sonuç borsada giden milyarlar.

Koınuştum ama ne fayda bu borçlar bu şekildeyken ona zaten maaşından bir tl bile kalmaz ben dedim ki annenden zamanında hakkın olan satılan evdeki payını iste ve borç olrak değil o senin hakkın onu alıp tüm borçları kapatıyoruz sonrada maaş aldığımız gibi bana eft yapıyorsun dedim. ve bu borcu ödeme sürecinde yine sefillik yaşamak istemiyorum gerçekten yoğun çalışıyorum ve tatile ihtiyacım var. annesinde hakkı olan parayı alması için direteceğim sanırım. bu arada kardeşi 8000 i göndermiş onu batıran kendi tekrar o 8000 i isteyemez.

evet ortada bir can olmasa tek dakika durmam tek bi gözyaşı dökmem ayrılsak bile sadece tek üzüldüğüm ve uğraşmaya devam ettiğim şey evladım anneye de babaya da aşırı derecede düşkün... diğer çocuklardan belki 2-3 kat düşkün bizimle vakit geçirmeye. 8000 gelmemişte olabilir dediğiniz gibi ama borsaya önce parça parça 8000 yatmış o para gönderilmese yatıramazdı sonrada maaş yattıkça maaşdan geçmiş 4-5 kere sinirlerim bozuk hesapları inceledim anlayamıyorum bile o borsa işlemlerinin olduğu kısmı. durmadan al sat yapılmış ve herşey gitmiş.

Bu açıklayamaya da bayılıyorum ne kolay di mi oldu bi kere iyiymiş
yap yap oldu bi kere diyip sıyrıl eşine çok güvenme bana kalırsa alışmış savurmaya

Pardon orayı yanlış anlamışım.
O parayı yine borçlara yatırmaz.
Yine aynı şeyleri deneyecektir. Aklınca kolay yoldan iş yapmaya çalışıyor...
Yerinizde olsam gerçekten maaşını alır ödemeleri kendim yapardım...

Benim esim de boyle para hesabi bilmez sadece kendini dusunur evde ekmek olmasin onun sigara parasi olsun millete cay corba ismarlasin kredi kartiyla eksi hesapla onun yuzunden tanistim.Butun kartlar ben de ama gizli gizli aliyor benden ya da milletten borc istiyor.Biktim onunlada ailesiyle de ugrasmaktan.Bana atanamazsan evlennem demisti aslinda alenen soylemis niyetini ama insan salak oluyor demk ki...Bunlar alismislar maasli hatuna ailecek kene gibi yapisiyorlar gercekten ne soyleyecegimi bilemiyorum kelin ilaci olsa kendi basina surer...

Çocuk yoksa bekletmeden boşanmanı tavsiye ederim.

Zaten ilk maaşından itibaren kuruşuna kadar bana göndereceksin dedim. Tamam diyor ne dersem şu an şokla. Herhalde milyarlarca lirayı fark etmeyeceğimi fln düşünmüştü, kredi kartı bi taraftan yeni çektiği kredi bi taraftan gerçi 5 aydır ara ara şüphelensemde üstüne gidip sormadım bende saflığım tuttu o mesajı görünce o an elim ayağım titredi banka mesajını ve anladım büyük bi borç olduğunu. Keşke daha erken fark etseydim.

Kim ödeyecek bu borçları? Allahtan cok buyuk paralar degil.Üstesinden gelirsiniz.Ödesin bırakın.

Annesinden istemesini söyledim hakkı olan bir para vardı tam tamına karşılıyor borçlarını. Açıkçası eşimin ödemesi demek benim ödemem demek o yüzden o seçenekte benim için hiç parlak değil.. olay örgüsünü takip edememişsinizdir o kadar karışık ve kaç kez aynı durumu yaşadık bir kereye daha tahammül edebilirim ama bu kez o da ailesini alsın karşısına ve eğer ailesi ödemez ve borçlarla ilgili tek sıkıntı daha yaşarsam terk etmeyi düşünüyorum.

Karisik ama anladim.Acil lazim haciz gelecek diye ailesinden istesin.Evet birdaha yaparsa terkedin.

Neyseki ödenemeyecek meblalar değil
Borcu harcı bi düzene koyun
Eşinizin maaşını da siz çekin ödemeleri ve evin geçimini siz yapın ona da çocuk gibi üç kuruş harçlık verin
Aileleri de anlatın utansın biraz
Tekrar ederse boşanacağınızı söyleyin
Artan parayla kendi adınıza birikim yapın
Sık sık bankacılık işlemlerini kontrol edin
Daha önce böyle bir alışkanlığı var mı yok mu öğrenin
Büyük ihtimal 2. Evin zararını hazmedemedi yerine koyayım diye yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…