Hayattan mı sıkıldınız?

betus_g

beyazkuzum seviyorum seni
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
1.218
0
hayattan mı sıkıldınız_?

bu videoyu izlemenizi isterim arkadaşlar bu konuyu buraya açmamın nedeni hani herkesin bi derdi var ya bi nebze bakış açımızı değiştirmek için hayatta en ufak şeyleri sorun ediyoruz ya bukadar takmamak için , % 51 kendiniz için yaşayın...

aslında gerçekten ders alınması gereken bir video.
ama sende bilirsin ki insanın kendi derdi kendine aşılmaz derecede büyük geliyor canım.bunun gibi 100 tane videoda izlese insan derdi olduğunda,sadece 1 saat rahatlayabilir.çünkü onun gibi bir hayata sahip değil ve onun için kıymetli olanların değerini anlaması mümkün değil.
ne yazıkki ders almak yerine hala daha kendi dertlerimizin arasında boğulup gidiyoruz...
ama mükemmel bir videoydu emeğine sağlık çok teşekkürler

biz insanlar hemen pes ediyoruz sonra sorunların içinden çıkamıyoruz ne yazıkki

süperdi
nick vujicic harika bir insan.
şu cümleye bayıldım:zorluğa yenik mi düşeceksiniz?

Son düzenleme:
videoyu henüz izlemedim ama hayattan SIKILMADIM
allah saglik versin hersey zamani gelince olur diye düsünüyorum

zaten benim her duam "allah önce sağlık versin"le başlar...

videoyu 2. kez izledim teşekkür ederm arkadaşım..

ben işte hep bu forumda bundan bahsediyorum her konuda
pes etmemeliyiz ne olursa olsun..
ölüm değil ya....

hepinizi seviyorum herşey gönlünüzce olsun...

allahım herşey için binlerce kez şükürler olsun,çok etkilendim paylaşımın için çok saol canım

beğenmenize sevindim kızlar,sizde sağolun..
gerçekten hayatta dertlere dalıp çoğu şeyi es geçiyoruz bazı şeylerin farkına varmıyoruz ,bazı zorluklarla elbette karşılaşacağız ama bunu dünya meselesi haline getiriyoruz elimizde olmadan .. çok fazla takmayalım dert ettiğimiz her şey hasatalık olarak karşımıza çıkacağını düşünüyorum

konu taşındı ama aslında videonun içeriği ilginç yada komik değil bundan dolayı biraz sinirliyim .ben bu konuyu bir derrdim var yerinde açmıştım çok üzülen çok derdi olan var bi nebze bakış açısına etki etsin diye ama gel bunu kk ya anlat ..

gerçekten çok etkilendim insanların ne dertleri var Allahıma bin şükür elimiz kolumuz sağlam yine de yetinmeyip ufak bi dertte dünya başımıza yıkılıyor sanki .Allahım kimseye taşıyamayacağı yük vermesin .Herşeyden mutlu olmak gerekir şu geçici dünyada ....Herşeyden.... Paylaşım için teşekkürler

X