Hayattan bıktım

Canım hepsi bir yana ama doğumgününde unutulmanın ne demek olduğunu iyi bilirim. Sırf bu yüzden zaten yüksek olan anksiyetem bir anda tavan yapmıştı, tam da sınava az kalmışken. Psikoloğa bile gittim sırf bu yüzden, günlerce değersiz olduğumu düşündüm. Ama şimdi ne diyorum biliyor musun? Hiç kimse değmez kendini üzmeye. Onlar kim ki, sen özelsin, sana değer vermeyene sen de verme. Ve asla alınganlık yapma, bunu çok geç öğrendim. Alınganlık yerine ne yap biliyor musun; bir kenara yaz, zamanı gelince sen de aynısını yap. Acımasızlık değil bu, korkma. Ben tüm arkadaşlarıma doğumgünlerinde sürprizler yapardım, hediyeler alırdım ama bana karşılığında ne yaptılar biliyor musun? HİÇ. Hatırlamadılar bile. Sana kötü şeyler yaşatanlara asla değer verme ama hayatından da çıkarma, çıkar dünyasında yaşıyoruz. Tabi bu insanlar dışında iyi birkaç dostun olacak, eminim şu sınav stresinden sonra gerçekten iyi arkadaşlar bulacaksın. Eğer desteğe ihtiyacın olursa bir mesaj kadar uzağındayım canım :)
Değil mi ya insan ne değer veriyor karşılığının hiç olması çok büyük hayalkırıklığı,işte ben kırıldığıma bi daha geri dönemiyorum yani anlarsınız işte bi şeyler kopup gidiyor orda.umarım ya üniversite çok iyi olacak kazanırsam çok büyük değişiklik tam da ihtiyaç duyduğum şey
Çok teşekkür ederim bu arada aklımda olacaksınız :)

şu anda sizin için önemli olan şey sınav...elbette sadece ona odaklanın hep ders çalışın demiyorum ama moral motivasyonda çok önemli...eğer üniversiteyi kazanırsanız çevreniz yenilenecektir...imkanınız varsa başka şehirde okumaya çalışın...başka şehirlerden gelen birçok arkadaşınız olabilir...hem üniversite dostlukları daha güzel oluyor.tabi iyilerine denk gelirseniz...eğer şimdi bu zorlukları aşacak gücü toplarsanız sonrasında çok rahatlayacaksınız.Allah kullarına aşamayacağı zorluk vermez.sabredin.

şu anda sizin için önemli olan şey sınav...elbette sadece ona odaklanın hep ders çalışın demiyorum ama moral motivasyonda çok önemli...eğer üniversiteyi kazanırsanız çevreniz yenilenecektir...imkanınız varsa başka şehirde okumaya çalışın...başka şehirlerden gelen birçok arkadaşınız olabilir...hem üniversite dostlukları daha güzel oluyor.tabi iyilerine denk gelirseniz...eğer şimdi bu zorlukları aşacak gücü toplarsanız sonrasında çok rahatlayacaksınız.Allah kullarına aşamayacağı zorluk vermez.sabredin.
Aynen toparlandım baya derse kafa yoruyorum sadece,teşekkür ederim fikirleriniz için

X