Hayattan bıktım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee bu durumda adama sen bakmış oluyorsun . Ne anladım bu işten. Git babanın evine tertemiz bir çocuğuna bak . Kendine güvenmeyen niye ikinci evlilik bide çocuk yapar anlamam.

Çok sinir edici bir durum nasıl rahat uyuyor annesinin evindeyken ne insanlar var ailenizin yanına gidin nolur tepkileri ne olur bilemem ama onlarda torunlarının o halde olmasını istemezler herhalde

soba yakamadım bugün zaten söylediğiniz sebeplerden.korkuyorum bir şey olacak diye.çocuk duman yutuyor, kömür tozu soluyor diyorum laf değiştiriyor.annem yok teyzelerim var sadece onların üstünde de çok az kalabilirim ama bir süreliğine gideceğim galiba.

canım valla bak erkekler bu tip mesajları lafla, konuşmayla, dır dır la alamıyor
böyle anlasın diye beklersen daha çooook beklersin
onlar ancak gerçeği yaşayınca anlıyor

hem madem kendin de ev tutabilirsin
vallahi ne beklediğini anlayamadım
bir tarafta boş lakırdı
bir tarafta bebeğinin sağlığı

o "bir süre" bile
eşinin aklını başına getirebilir
kullan bu şansını

Çok sinir edici bir durum nasıl rahat uyuyor annesinin evindeyken ne insanlar var ailenizin yanına gidin nolur tepkileri ne olur bilemem ama onlarda torunlarının o halde olmasını istemezler herhalde

onlarda çok iyi insanlar ama benim lükse kaçtığıma dair fikirleri var, nedenini anlamadım.sobalı ev istemiyorum dersem lükse kaçmış oluyorum, hergün bulgur yoğur yenmez bu beslenme değil dersem mesela lükse kaçmış oluyorum.

o öyle düşünmüyor, karı kocalar arasında para lafı edilmezmiş. ha senin ha benim parammış.
Ozaman her konuda uzlaşmak gerekir. Mesela ilk ev konusunda. Size kp in getirdiği teklif eşinizin oyunu kuvvetli ihtimal. Yakmışsın kardeşim kendini. El alem ne der diye düşünme kurtar kendini. Ilk evlilikte hata olurda ikincide az daha uyanık olun allah aşkına. Annem i babam bu şekilde 30 yıl kullandı. Neler çekti bir ben bilirim. Kadın şimdi 65 yaşında antidepresan larla uyuşmuş vaziyette yaşayabiliyor

ilk eşimi kanserden kaybettim. nişanlılığımızda çok farklı görünüyordu veya ben kanmaya müsaittim belkide.

bebeğinizi öyle bir ortamda tutmayın yazık ciğerlerine eğer imkanınız varsa ve kocanızın umrunda değilseniz siz başka kombili bi ev tutun taşının oda gelmek durumunda kalcaktır

bebeğinizi öyle bir ortamda tutmayın yazık ciğerlerine eğer imkanınız varsa ve kocanızın umrunda değilseniz siz başka kombili bi ev tutun taşının oda gelmek durumunda kalcaktır
küçük bir ev tutarım belki ama en azından sağlıklı bir ortam olur.bugün kapısı kırık odada tutmak zorunda kaldım bebeğimi o rüzgarda dumandan etkilenmesin diye.çok zoruma gitti inanın.

Aslında yazarken bunu düşündüm anlıyorum sizi ama o mantığı anlamıyorum devir değişti maaşınız musaitse kiraya çıkın

ilk eşimi kanserden kaybettim. nişanlılığımızda çok farklı görünüyordu veya ben kanmaya müsaittim belkide.
Kusura bakmayın lütfen densiz lik ettim başınız sağolsun.

Ama eşiniz iyi bir dersi hakediyor. Unutmayın siz şu an kendiniz dahil 3 boğaz bakıyorsunuz eşiniz olmasa iki boğaza da rahatça bakarsınız. Çocuğum ne der büyüyünce derseniz. Keşke annemde sizin gibi ben küçükken ne olduğunu anlamışken boşansaydı

Arabayı lüks olarak görmeyip bulgur pilavının yanına konulacak 2 but u lüks görenler. Çok iyi insanlar mış gerçekten. Iyi olan sizsiniz hemde fazlası ile

küçük bir ev tutarım belki ama en azından sağlıklı bir ortam olur.bugün kapısı kırık odada tutmak zorunda kaldım bebeğimi o rüzgarda dumandan etkilenmesin diye.çok zoruma gitti inanın.
Bende anneyim bebeğim var şuan en büyük dileğim bebeğinizin o durumdan biran önce kurtulması ve bunun için dua edicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…