Hayattan bıktım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nastasya flipovna

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
3.262
8.865
aslında konu uzun, nereden başlasam bilemiyorum.eşimle ikinci evliliğimiz ikimizinde.ilk evlendiğimizde şartlar eşyalı küçük bir eve uygundu orada yaşamaya başladık.iki yıl sonra hamile kaldım ve ev küçük olduğu için normal bir eve çıkmaya karar verdik.eşiminde benimde maaşımız var, kredi çekelim bir kaç eşya alıp taşınalım dedim.eşim kabul etmişti, anlaşmaya varmıştık yani.

sonra birgün geldi, babam kredi çekmemizi istemiyor, o her şeyi yapacakmış dedi.kp aradı o da aynı şeyleri söyledi, ben her şeyinizi eksiksiz yaparım kredi çekmeyin dedi.kaldığımız ev kombiliydi, eşimin ailesi bir ev tutmuşlar, ev sobalı, bebekle çok zor olur bizim için, tam emekleme zamanı filan dedim ama sonra kabul etmek zorunda kaldım.neyse toplandık bebek filan tuttukları evi hiç görmemiştim yeni doğum yaptığım için, eşimde çalışıyordu yoğun o da görmemiş, gittim bir baktım inanın abartmıyorum, salona eski bir halı atmışlar, mutfakta otuz yıllık filan bir buzdolabı başkada hiçbir şey yok.çok üzüldüm görünce çünkü engellemeseler biz kredi çekip ihtiyaçları alacaktık zaten, birlikte öderiz diye düşünmüştük.

eşimle biraz tartıştık neyse birkaç gün içinde öğrendim ki, evin altında bir uyuşturucu bağımlısı ve afedersiniz fahişelik yapan bir kadın oturuyormuş, bizim oturduğumuz ikinci kattada eskiden pavyonda çalışan bir kadın oturmuş ki kiracıları evin hep bu tip insanlarmış.kimseyi aşağılamıyorum yanlış anlaşılmasın ama nedense korktum ve utantım çünkü herkes bu eve giren kişiler için böyle düşünür gibi geldi bana.sonra iki ay eşimle kavga ettik durduk çıkmak istiyorum buradan dediğim için.

neyse sonunda çıkmaya ikna oldu ama sobalı ev ısrarından vazgeçmedi, bende oradan kurtulmak için ısrarcı olamadım, yakınlardaki bir köyden ev tuttuk.şimdide soba beni hayatımdan bezdirdi.yakıyorum tütüyor, evin suyu varsa iki gün elektriği olmuyor, elektrik varsa su yok, bacadan sürekli kömür tozları evin içine doluyor, sabah bir uyanıyorum bebeğimin yüzü hep kömür tozuyla dolmuş, sürekli siliyorum bebeğim ağlıyor gene baş edemiyorum.gece bebek üşüyor yakıyorum, sabaha kadar zehirlenme korkusuyla nöbet bekliyorum. temiz temiz giydiriyorum bebeği iki saat olmadan üstü kirleniyor falan falan.

anlayacağınız çok sıkıldım ve bıktım.kimseye derdimi anlatamıyorum, uzaktan basit gibi görünüyor ama inanın yaşamaktan usanmış durumdayım.şimdi bu konu yüzünden eşimle tartıştık, iki cümle kurdum, her zaman olduğu gibi annesinin evine küsüp gitti.o temiz temiz kombili evde uyuyor muhtemelen, ben yine nöbetteyim is kokusu içinde.

Bebeğe çok üzüldüm ve kötü oldum sizde bir müddet ailenizin yanına gitseniz sizinde maaşınız varmış olmassa kirada oturun durumları bilemem tabi ama gercekten zor

gitsem iyi olacak sanırım, her seferinde bebeğim küçük babasına yabancı kalmasın diye erteliyorum ama yaptığı adaletsizlik, eski eşinden olan iki çocuğuna araba aldı onun taksidini ödüyoruz, birde nafakası var geriye bize hiçbir şey kalmıyor birde üstüne bana gücüm bu kadarına yetti diyor.en çok canımı sıkan şey adaletsizlik inanın.

Bu da çok kötü tabi onlarada bakmak zorunda ama sizinde çocuğunuz var ve onuda düşünmek zorunda belki o çocuklarına karşı vicdan yapıyor ama hatalı ve ortada bi bebek var size muhtaç onlar keyif sürerken bebeğin bu durumda olması gerçekten adaletsizlik

nafakaları her ay ödeniyor zaten, ayrıca eşimin maaşı öyle yüksek bir rakam değil.1000 tl alıyor 800 onlara gidiyor.o çocuklar kombili evdeler ki zaten olsunlar lakin benim bebeğim işkence çekiyor.

tabi ki gidin
babasına yabancı kalmasın diye bebeğinizin sağlığıyla oynamayın
ne demek bebeğimin yüzü kömür tozu
o bebek sağlığını kaybederse babasına yabancıymış değilmiş önemi kalacak mı?
1 gün bile durmayın yahu, hemen ailenizin yanına gidin bebeğiniz için

ayrıca böyle baba da .....
hem ana babasının sözünden çıkamıyor evli barklı adam hem de vicdansız
diğer çocuklara araba al, bu bebeği bu şartlarda...

lütfen yalnız ve yalnız bebeğinizi, onu sağlıklı büyütmeyi düşünün

nafakaları her ay ödeniyor zaten, ayrıca eşimin maaşı öyle yüksek bir rakam değil.1000 tl alıyor 800 onlara gidiyor.o çocuklar kombili evdeler ki zaten olsunlar lakin benim bebeğim işkence çekiyor.
Bintl nin 800 onlara mı gidiyor inanmıyorum bu gerçekten çok adaletsiz bir durum herşeyi geçtim bu adam hiç mi bu bebeği düşünmüyor inanın bende gerildim umarım en kısa zamanda bu durum düzelir

teşekkürler destekleriniz için.ben erkek olsaydım, baba olsaydım inanın çekip gidemezdim nasıl başarıyor bilmiyorum üstelik hiç tanımadığım köyde, rüzgardan balkonun kapısı kırık bir durumdayken.

pardon ama
gerçekten tüm bunlara
bu vicdansızlık ve umursamamazlığa
hem sadece size karşı değil, bebeğinize karşı da
bebek, babasına yabancı kalmasın diye mi katlanıyorsunuz???
çoooooook fazla değil mi?

Bintl nin 800 onlara mı gidiyor inanmıyorum bu gerçekten çok adaletsiz bir durum herşeyi geçtim bu adam hiç mi bu bebeği düşünmüyor inanın bende gerildim umarım en kısa zamanda bu durum düzelir

hatta daha fazlası ben yuvarladım, 410 nafaka 420 arabaya gidiyor, benim maaşla da geçinmeye çalışıyoruz.sonra bu adaletsizlik dediğimde de onlarla kendini kıyaslayıp durma biz yeni bir hayata başladık, onlar ayrı biz ayrıyız deyip laf çeviriyor.

Off okurken içim parçalandı bebeğini ze. Ne arabası ta bu durumda araba dediğin şey lüks. Ben olsam gelince nasıl kimbilir evde uyumak rahat geliyor herhalde her zaman kaçıyorsun derdim . Ya doğru düzgün bir ev bul yada ben gidicem diyin . Anlamadığım bende so başı evde büyüdüm ama öyle kurum falan olmazdı ortalıkta. Belliki tehlikeli bir baca yapısı var . Mesela şu an istanbulda lodos var ve çok tehlikeli. Rabbim korusun dirayetli olun bir el atın acil olaya

bebeğine karşı çok ilgili görünen bir baba, çoğunluklada geçecek sabret filan diye alttan alır.ama neden yaptığı şeyin yanlışlığını anlatamıyorum bilemedim.böyle giderse geçtim ailemi kendim bir eve çıkacağım.

Biraz once bi arkadasimiz bdv a konu acmisti.
Bilmiyorum hangi sehirdesiniz ama asiri ruzgardan dolayi soba eve sizmis ve bi anne 3 cocugunu kaybetmis kendiside hala komada.
Duyunca oyle uzuldumki.
Nasil bi baba hice sayabilir kendi evladinin sagligini anlamiyorum ya.
Gidisatiniz nasil olur bilemem ama bari su ruzgarli havalardada olsa annenizin evine gidin.
Nolur.

bende sobalı evde büyüdüm ama bu evi çözemedim bir türlü, her yerden rüzgar giriyor, soba yakmak ayrı yaktıktan sonra tütmesi ayrı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…