• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta ki başarısızlıgım

Lerisa

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
259
139
18
29
Yaa var ya elimi neye atsam elimde kalıyor 26 yasındayım lıse yenı bıttı unı ısterdım ama vasıfsızım yapamam bılıorum ehliyet ıstıorum onuda başaramıyorum çocuk yapmakta bıle başarısızım az once sımle bısıllet bınelım dedık suremedım ugrastı bıraz yıne basaramadım bu nasıl hayat ya elımden n hic bişey gelmıyor sansım hic yok istesigim hiç bişey olmuyor sukur herseye tmm ama nereye kadar bi yerde okudum şükür diye diye ömrüm bitti boyle yasamaktan dıyor Allah affetsın ama dogru bı halta yaramak ıstıorum artık biseyler basarmak istiyorum

Yaa var ya elimi neye atsam elimde kalıyor 26 yasındayım lıse yenı bıttı unı ısterdım ama vasıfsızım yapamam bılıorum ehliyet ıstıorum onuda başaramıyorum çocuk yapmakta bıle başarısızım az once sımle bısıllet bınelım dedık suremedım ugrastı bıraz yıne basaramadım bu nasıl hayat ya elımden n hic bişey gelmıyor sansım hic yok istesigim hiç bişey olmuyor sukur herseye tmm ama nereye kadar bi yerde okudum şükür diye diye ömrüm bitti boyle yasamaktan dıyor Allah affetsın ama dogru bı halta yaramak ıstıorum artık biseyler basarmak istiyorum

Olumsuzluklara odaklanmak yerine , elinizdekilere şükredin.

Sizi seven ve sevdiğiniz bir eşiniz var. Liseyi dışarıdan bitirecek azminiz de varmış.

Çocuk için ruhen ve bedenen hazır değilsinizdir belki de.

Kimse annesinin karnından bisiklet sürmeyi bilerek doğmuyor , isterseniz sürmeyi öğrenebilirsiniz.

Olumsuzluklara odaklanmak yerine , elinizdekilere şükredin.

Sizi seven ve sevdiğiniz bir eşiniz var. Liseyi dışarıdan bitirecek azminiz de varmış.

Çocuk için ruhen ve bedenen hazır değilsinizdir belki de.

Kimse annesinin karnından bisiklet sürmeyi bilerek doğmuyor , isterseniz sürmeyi öğrenebilirsiniz.
Guzel soyluyorsun da elimde bunu basardım dıyebılecegım hic bişeyim yok tamam yıne saglıgım yerınde elım ayagım tutuyor sukur ama benım demek ıstedıgım bişeyler basarmak istiyorum yapamıyorum :(

Guzel soyluyorsun da elimde bunu basardım dıyebılecegım hic bişeyim yok tamam yıne saglıgım yerınde elım ayagım tutuyor sukur ama benım demek ıstedıgım bişeyler basarmak istiyorum yapamıyorum :KK43:

Dünyanın geri kalanı, evinde her gün atom parçalıyor da ; sadece siz yemek , temizlik vb mi yapıyorsunuz ?

Evinizin yemeğini , temizliğini , alışverişini vb siz yapmıyor musunuz ? Ev alısverişinde , aynı ürünü daha ucuza almak için farklı marketlerden fiyat takip etmek dahi ; ev ekonomisine katkı sağlamak için çalışmaktır.

Kendinize bu kadar yüklenmeyin.

Dünyanın geri kalanı, evinde her gün atom parçalıyor da ; sadece siz yemek , temizlik vb mi yapıyorsunuz ?

Evinizin yemeğini , temizliğini , alışverişini vb siz yapmıyor musunuz ? Ev alısverişinde , aynı ürünü daha ucuza almak için farklı marketlerden fiyat takip etmek dahi ; ev ekonomisine katkı sağlamak için çalışmaktır.

Kendinize bu kadar yüklenmeyin.
Ne bileyim bunlar bana yeterlı gelmıyor hatta hıc gozume gelmıyor

Kendinize hedefler koyarken gerçekçi olun. Bu süre zarfında da sahip olduklarınızı küçümsemeyin.

Kendi moralinizi , kendiniz bozuyorsunuz.
Esimde aynısını dıyor gercekten hedefe ılerlemek zor geliyor bı turlu ıstedıgıme ulasamıyorum

Back