- 19 Kasım 2013
- 18.644
- 33.614
Yani tanımıyorum sadece burada yazdigi kadarina hakimim ,her konusuna bu kadarı fazla sen çok mu mükemmelsin yazasım geliyor,daha farklı şekilde yazıyorum.Kibir değilki ezikliginden bu durumda
İstediğini yaz o zaten ciddiye falan almiyor boyle sirf etki almak için açılan konular olay hep ezikliğe çıkiyorYani tanımıyorum sadece burada yazdigi kadarina hakimim ,her konusuna bu kadarı fazla sen çok mu mükemmelsin yazasım geliyor,daha farklı şekilde yazıyorum.
Ya çok merak ediyorum ben aslında bu kızımızı.İstediğini yaz o zaten ciddiye falan almiyor boyle sirf etki almak için açılan konular olay hep ezikliğe çıkiyor
Merhaba hanımlar.uzun zamandır konu açmıyordum ama artık dayanamadım.biliyorum geçmiş konularıma atıflar yapılacak.yok sen şöyle değil miydin, böyle değil miydin ? Hangi ara değişti falan filan.ama yapacak birşey yok.1 senedir bir sevgilim var.gayet güzel gidiyor ama bu sevgilimden ayrılırsam ya da yarın öbür gün başka bir şehre falan gidersen nasıl sevgili bulacağım diye şimdiden dertleniyorum.eskaza bir sevgili buldum ama bu süre zarfında da kayda değer ne bir ilgi gösteren oldu ne de sevgili olmak isteyen.isteyenler de saçma sapan, bana uygun olmayan kişilerdi.bir kadın olarak yeterince ilgi görmediğimi düşünmek beni çok yaralıyor açıkçası.o derece ki gururumu bile ayaklar altına alıp bu başlığı açıyorum.yokluk psikolojisiyle nasıl başa çıkacağım bilmiyorum.kendimi salıyorum iyice, mütevazı olmaya çalışıyorum ama insan kendini sevmeden, kendine güvenmeden de yaşayamıyor.bir ara kısmetimin açıldığını sandım sonra yine eski tas eski hamam.neden herkes işinde gücünde neden kimse yüzüme bile bakmıyor.neden kimse tanışmak istemiyor.artık saçma sapan arkadaşlık uygulamalarıyla kendimi avutmaya çalışıyorum.yaş daha 30.bunun bir de 45'i 50'si var o zaman şans iyice düşecek.bu psikolojiyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum.sırf yalnız kalma korkusuyla ilişkimde taviz üstüne taviz vermek istemiyorum.çok zor durumdayım.
Ya işte özgüvenlik değil bu yanlış taraftan bakıyorsun tam tersi özgüvensiz olduğu için böyle şeyler yapıyor veya yapmış gibi anlatiyorYa çok merak ediyorum ben aslında bu kızımızı.
Cidden neyin ozgüveni bu.
Nasıl bir kafa yapısı var ,neden bu halde diye merak uyandırıyor bende.
Olabilir haklısın.Ya işte özgüvenlik değil bu yanlış taraftan bakıyorsun tam tersi özgüvensiz olduğu için böyle şeyler yapıyor veya yapmış gibi anlatiyor
Hatırlamam mı ayy sassyim yaOlabilir haklısın.
Biz burada ne yalan dünyalar gördük.
Ne istikrarlı yalanlar vardı ,hepimiz inanıp hasta olduğuna bile üzülmüştük birinin hatırlarsın. Ünlü doktor babası vardı güya. Buralardadır o da selam olsun kendisine,çok uzağa gittiğini sanmıyorum. Yeni bir dünya inşa ediyordur ,yalan bir profil.
Işsiz insan çok tabi.
Sen hariç hepimiz anonim kaldık(sen profil yapmışsın kendi fotonu,taş gibi hatunsun gözümden kaçmadı,maşallah)tabi ki öyle kalacağız, kimse tanısın istemeyebilir insan bunu da anlıyorum sonuçta konu açıp bir nevi dedikodu yapıyoruz zaman zaman kendi çevremizdekiler hakkında, ama yalandan ,olmadığı biri gibi görünerek,bizlere hava attığını sanarak falan ki çok komik oluyor bu,ne geçiyor ellerine ben anlamıyorum. Nasıl bir kafa bu? Ne kadar boş insanlar yani inan anlamıyorum. Şurada yazıp unutuyoruz çoğu kişiyi,kendine saçma sapan yer edinmeye çalışanlar dışında.
Ben onuda çok merak ediyorum mesela. Nasıl bir insan bunlarla ugrasir,üşenmez yıllarca yalanına inandırmak için yalanlar söyler istikrarla falan çok acayip.Hatırlamam mı ayy sassyim yaya bunlar hep birşeyim eksikliklerinden bide bana bak duvarımda picamalı bile fotom var şöyle fake karakter olamadık
Teşekkürler