- 24 Ocak 2021
- 10.749
- 24.078
Neden psikolojik destek almıyorsun Ferhans, bu şekilde nereye kadar , yazık değil mi sana ...Ne istediğimi ben de bilmiyorum.
Merhaba.bir iki gündür ilaçlarımı almayı unutmuşum.eee beni de bir sinir aldı tabi.hep ilaçlarımı almadığım zaman hayatta hakettiğim kadar şeye sahip olmadığımı düşünüyorum.açık olmak gerekirse bu durum sadece karşı cins ile ilgili.benimle ilgilenen erkek çok oluyor ama hepsini bir şekilde aşağılayacak bir yön buluyorum.hep başkalarındaki erkekler daha iyiymiş gibi geliyor.hem bu şekilde düşünüyorum hem de acaba insanları çok mu hor görüyorum diye kendime soruyorum.birinin biraz göbeği olur allahın şişkosu derim mesela, ya da biri çok uzun olmaz bizim cüce ne alemde falan derim içimden.birinin saçında biraz beyaz olur, bu yaşta dedeye dönmüş hiç bana yakışıyor mu derim? Biri üniversite okumamıştım allahın dağ ayısı, hanzosu derim.biri yakışıklıdır ama ağzı laf yapmıyordur, buna da allak tip vermiş beyninden almiş derim.kendimi bu kadar yüksekte görmekten kurtulamıyorum.belki gerçekten de öyleyimdir de diğer insanlara karşı nasıl daha merhametli olabilirim onu çözemiyorum.bu şekilde mutsuz oluyorum çünkü.
Bedava sex üstelik sorumluluk da yok neden aşığım demesin ?Hayır.bir süre sonra âşık oldukları söylemeye başlıyorlar çünkü.
Bence de . Kadın üye olduğunu mune hanım onaylamisti ama açtığı konuların gerçek olduğunu düşünmüyorum. Müge anlinin dediği gibi gerçek hayatın akışına ters. Hayali bir dünyası var orada yaşıyor ve bunların gerçek olduğuna inanıyor.Borderline ve bipolar olduğunu düşünüyorum ,bu düşünceler normal değil , ne ilacı kullanıyorsunuz...
Ayseniminin hayatını özetlemişsin resmensuc senin degil ki. turkiyede yokluk var. cok pohpohlamadan, yalandan jestler yapmadan, ustune dusmeden bir kizi yataga atmak cok zor. sen de masrafsizsin. kendi paranj kendin kazanirsin, kimseye salça olmazsin, evlilik vs istemezsin. temiz is
fuckbuddy arasa allahin vaninda nereden bulsun. buldugunun abisi ogrenir bilmemne olur basina bela olur. eskort desen saatligi dünya kadar ve kondomsuz kabul etmiyorlar.
sende bu sorunlarin hic biri yok. tamamen çöpsüz üzümsün. masrafsizsin, nazsiz niyazsizsin.
haliyle yattigin adamlar bu golden ticketi kacirmamak icin seni yücelte yucelte kendini iyice yuksekte gormeye başlamış olabilirsin
Acaba insanlar sizin için ne diyoMerhaba.bir iki gündür ilaçlarımı almayı unutmuşum.eee beni de bir sinir aldı tabi.hep ilaçlarımı almadığım zaman hayatta hakettiğim kadar şeye sahip olmadığımı düşünüyorum.açık olmak gerekirse bu durum sadece karşı cins ile ilgili.benimle ilgilenen erkek çok oluyor ama hepsini bir şekilde aşağılayacak bir yön buluyorum.hep başkalarındaki erkekler daha iyiymiş gibi geliyor.hem bu şekilde düşünüyorum hem de acaba insanları çok mu hor görüyorum diye kendime soruyorum.birinin biraz göbeği olur allahın şişkosu derim mesela, ya da biri çok uzun olmaz bizim cüce ne alemde falan derim içimden.birinin saçında biraz beyaz olur, bu yaşta dedeye dönmüş hiç bana yakışıyor mu derim? Biri üniversite okumamıştım allahın dağ ayısı, hanzosu derim.biri yakışıklıdır ama ağzı laf yapmıyordur, buna da allak tip vermiş beyninden almiş derim.kendimi bu kadar yüksekte görmekten kurtulamıyorum.belki gerçekten de öyleyimdir de diğer insanlara karşı nasıl daha merhametli olabilirim onu çözemiyorum.bu şekilde mutsuz oluyorum çünkü.
Van büyük bir şehir.çoğu ilden bile büyük hatta.1 milyon küsür insanın da ailesinin baskıcı zihniyetini kabullenerek yaşadığını mı düşünüyorsun? Hiç mi bunun çalişmak için geleni yok, benim gibi atananı yok.bu bakış açısıyla bütün ilişkilere böyle bakabilirsin ayrıca.her ilişki bir yerde çıkar ilişkisidir. Kaç kişi kaç kişiye yüce, karşılıksız bir sevgi besleyebilir? Her evlenenin eşi çok mu ideal ilişki yaşatıyor? Ben de onlara diyeyim o zaman? Anasına danasına baktırmak için evlenmiş.çocuk yapma yaşı geldiği için evlenmiş.oluyor mu?suc senin degil ki. turkiyede yokluk var. cok pohpohlamadan, yalandan jestler yapmadan, ustune dusmeden bir kizi yataga atmak cok zor. sen de masrafsizsin. kendi paranj kendin kazanirsin, kimseye salça olmazsin, evlilik vs istemezsin. temiz is
fuckbuddy arasa allahin vaninda nereden bulsun. buldugunun abisi ogrenir bilmemne olur basina bela olur. eskort desen saatligi dünya kadar ve kondomsuz kabul etmiyorlar.
sende bu sorunlarin hic biri yok. tamamen çöpsüz üzümsün. masrafsizsin, nazsiz niyazsizsin.
haliyle yattigin adamlar bu golden ticketi kacirmamak icin seni yücelte yucelte kendini iyice yuksekte gormeye başlamış olabilirsin
Sen bu kafayla daha çok mutsuz olursun kendinde bir şeye benzesen :) sen insanlar hakkında böyle düşünürken onlar senin hakkında neler neler düşünüyor kimbilirMerhaba.bir iki gündür ilaçlarımı almayı unutmuşum.eee beni de bir sinir aldı tabi.hep ilaçlarımı almadığım zaman hayatta hakettiğim kadar şeye sahip olmadığımı düşünüyorum.açık olmak gerekirse bu durum sadece karşı cins ile ilgili.benimle ilgilenen erkek çok oluyor ama hepsini bir şekilde aşağılayacak bir yön buluyorum.hep başkalarındaki erkekler daha iyiymiş gibi geliyor.hem bu şekilde düşünüyorum hem de acaba insanları çok mu hor görüyorum diye kendime soruyorum.birinin biraz göbeği olur allahın şişkosu derim mesela, ya da biri çok uzun olmaz bizim cüce ne alemde falan derim içimden.birinin saçında biraz beyaz olur, bu yaşta dedeye dönmüş hiç bana yakışıyor mu derim? Biri üniversite okumamıştım allahın dağ ayısı, hanzosu derim.biri yakışıklıdır ama ağzı laf yapmıyordur, buna da allak tip vermiş beyninden almiş derim.kendimi bu kadar yüksekte görmekten kurtulamıyorum.belki gerçekten de öyleyimdir de diğer insanlara karşı nasıl daha merhametli olabilirim onu çözemiyorum.bu şekilde mutsuz oluyorum çünkü.
Sen zaten bu dediklerini diyorsun. İnsanlar sana dediğinde niye sorun oluyor ? Güzel bir ilişki ya da ailesi olduğunu anlatan kadınlara çatmadığın yorumun var mı da bunu dedin şimdiBen de onlara diyeyim o zaman? Anasına danasına baktırmak için evlenmiş.çocuk yapma yaşı geldiği için evlenmiş.oluyor mu?
Sen insanlara neler yazdın, dedin zaten.Van büyük bir şehir.çoğu ilden bile büyük hatta.1 milyon küsür insanın da ailesinin baskıcı zihniyetini kabullenerek yaşadığını mı düşünüyorsun? Hiç mi bunun çalişmak için geleni yok, benim gibi atananı yok.bu bakış açısıyla bütün ilişkilere böyle bakabilirsin ayrıca.her ilişki bir yerde çıkar ilişkisidir. Kaç kişi kaç kişiye yüce, karşılıksız bir sevgi besleyebilir? Her evlenenin eşi çok mu ideal ilişki yaşatıyor? Ben de onlara diyeyim o zaman? Anasına danasına baktırmak için evlenmiş.çocuk yapma yaşı geldiği için evlenmiş.oluyor mu?
Geçmişte sen neler dedin hatırla istersen,evli çocuğu olanlara bile tahammül edemedin.Van büyük bir şehir.çoğu ilden bile büyük hatta.1 milyon küsür insanın da ailesinin baskıcı zihniyetini kabullenerek yaşadığını mı düşünüyorsun? Hiç mi bunun çalişmak için geleni yok, benim gibi atananı yok.bu bakış açısıyla bütün ilişkilere böyle bakabilirsin ayrıca.her ilişki bir yerde çıkar ilişkisidir. Kaç kişi kaç kişiye yüce, karşılıksız bir sevgi besleyebilir? Her evlenenin eşi çok mu ideal ilişki yaşatıyor? Ben de onlara diyeyim o zaman? Anasına danasına baktırmak için evlenmiş.çocuk yapma yaşı geldiği için evlenmiş.oluyor mu?
İlgiye de gerek yok. Bir adet penis yeterliBu sefer sırf konu açmış olmak için açmışsın. Senin seçici biri olmadığını hepimiz biliyoruz. Üniversite okumayanı beğenmiyorum, yakışıklı olmayanı beğenmiyorum vs yazmışsın da 5 yıldır beraber olduğun adam hem işsiz hem eğitimsiz. Daha önce de beraber olduğun bir esnaf vardı. Şu açtığın konuda neyi amaçladın bilmiyorum ama senin erkek havuzun çok geniş ve asla bir standartın yok. İlgi göstersin kafi senin için
Baya rahatsız edici birisiniz. İyi birisi sizi bulmaz allahın sevdiği kuluydsa kimseyi görünüşü ile yargılayamazsınız baya terbiyesizlik ve görgisizlük buMerhaba.bir iki gündür ilaçlarımı almayı unutmuşum.eee beni de bir sinir aldı tabi.hep ilaçlarımı almadığım zaman hayatta hakettiğim kadar şeye sahip olmadığımı düşünüyorum.açık olmak gerekirse bu durum sadece karşı cins ile ilgili.benimle ilgilenen erkek çok oluyor ama hepsini bir şekilde aşağılayacak bir yön buluyorum.hep başkalarındaki erkekler daha iyiymiş gibi geliyor.hem bu şekilde düşünüyorum hem de acaba insanları çok mu hor görüyorum diye kendime soruyorum.birinin biraz göbeği olur allahın şişkosu derim mesela, ya da biri çok uzun olmaz bizim cüce ne alemde falan derim içimden.birinin saçında biraz beyaz olur, bu yaşta dedeye dönmüş hiç bana yakışıyor mu derim? Biri üniversite okumamıştım allahın dağ ayısı, hanzosu derim.biri yakışıklıdır ama ağzı laf yapmıyordur, buna da allak tip vermiş beyninden almiş derim.kendimi bu kadar yüksekte görmekten kurtulamıyorum.belki gerçekten de öyleyimdir de diğer insanlara karşı nasıl daha merhametli olabilirim onu çözemiyorum.bu şekilde mutsuz oluyorum çünkü.