Hayatta hakettiğinizi alabildiğinizi düsünüyor musunuz?

Başlığa istinaden cevap veriyorum. Hayatta hak ettim etmedim meselesine inanmıyorum. Önümüzdeki fırsatlar tercih sebebimizdir neyi sectiysek o yönde cabalar, ilerleriz; hedefe ulaştığımız da olur ulasamadigimiz da. Alternatif yollar mutlaka vardır. Bu yüzden gayrete inanıyorum.

Kendinin özel bir varlık olmadığını fark etmen lazım hepsi bu
Aslında hayatına girenler bunu sana bal gibi hissettiriyor ama kabullenmek istemiyorsun
Ben senin doktora terapiye falan ihtiyaç duyduğunu da düşünmüyorum
Şu an da cinselliğin gücünü kullanarak kafanda yarattığın güzel ve nitelikli kadın sabuklamasını besleyebiliyorsun, şimdilik yaşamaya devam et, yerçekimine yenildiğinde anlayacaksın nasıl olsa, görselliğin ve aklına eseni yapmanın özgürlük sanıldığı bir jenerasyonun ürünüsün vakti geldiğinde anlayacaksın ve değişeceksin merak etme

Bence sizde empati duygusu yok. Bu duyguyu geliştirmeyi düşünebilirsiniz. Mesela siz evlenip çocuk yapmayı sevmiyorsanız herkes öyle olmak zorunda değil bu onları küçümseyebilirsiniz anlamına gelmiyor.Siz sevmiyor olabilirsiniz ama başkası o şekilde yaşamayı kendi hür iradesiyle tercih ediyordur. Hele ki insanları fiziksel özelliklerinden dolayı yargılamak nedir ya. Yani onları yargılamak yerine anlamaya çalışın. Mesela ben de şuan sizin yaşam tarzınıza anlam veremiyorum ama sizi küçümsemiyorum. Anlamaya çalışıyorum neden bir insanin dünyası sadece 'Erkek' üzerine kurulu olabilir ki ? Yada neden yaptığı herşey, her hareket erkekler beni beğensin erkekler beni çok sevsin üzerine olabilir ki ? Bu hayattaki tek amacı erkekler tarafından beğenilmek olan bir insan ne yazarsam yazayım düzelir mi?..

Borderline ve bipolar olduğunu düşünüyorum ,bu düşünceler normal değil , ne ilacı kullanıyorsunuz...
Bence de . Kadın üye olduğunu mune hanım onaylamisti ama açtığı konuların gerçek olduğunu düşünmüyorum. Müge anlinin dediği gibi gerçek hayatın akışına ters. Hayali bir dünyası var orada yaşıyor ve bunların gerçek olduğuna inanıyor.

Ayseniminin hayatını özetlemişsin resmen

Acaba insanlar sizin için ne diyo

Van büyük bir şehir.çoğu ilden bile büyük hatta.1 milyon küsür insanın da ailesinin baskıcı zihniyetini kabullenerek yaşadığını mı düşünüyorsun? Hiç mi bunun çalişmak için geleni yok, benim gibi atananı yok.bu bakış açısıyla bütün ilişkilere böyle bakabilirsin ayrıca.her ilişki bir yerde çıkar ilişkisidir. Kaç kişi kaç kişiye yüce, karşılıksız bir sevgi besleyebilir? Her evlenenin eşi çok mu ideal ilişki yaşatıyor? Ben de onlara diyeyim o zaman? Anasına danasına baktırmak için evlenmiş.çocuk yapma yaşı geldiği için evlenmiş.oluyor mu?

Sen bu kafayla daha çok mutsuz olursun kendinde bir şeye benzesen :) sen insanlar hakkında böyle düşünürken onlar senin hakkında neler neler düşünüyor kimbilir

Son düzenleme:
Ben de onlara diyeyim o zaman? Anasına danasına baktırmak için evlenmiş.çocuk yapma yaşı geldiği için evlenmiş.oluyor mu?
Sen zaten bu dediklerini diyorsun. İnsanlar sana dediğinde niye sorun oluyor ? Güzel bir ilişki ya da ailesi olduğunu anlatan kadınlara çatmadığın yorumun var mı da bunu dedin şimdi

Sen insanlara neler yazdın, dedin zaten.
Şimdi yazılanlar mı zoruna gidiyor?
Kimsenin mutlu olmasına tahmmülü olmayan Ferhans'ın canı pohpohlanmak istemiş anlaşılan.
Herkes sana aşık aynen.

Geçmişte sen neler dedin hatırla istersen,evli çocuğu olanlara bile tahammül edemedin.
Şimdi kalkmış bunumu örnek gösteriyorsun şimdi.

İlgiye de gerek yok. Bir adet penis yeterli

Baya rahatsız edici birisiniz. İyi birisi sizi bulmaz allahın sevdiği kuluydsa kimseyi görünüşü ile yargılayamazsınız baya terbiyesizlik ve görgisizlük bu

Ferhans sen hiç bir zaman bir erkek tarafından gerçekten sevilmedin. Kimsenin gerçekten umrunda olmadın. Ve kimse sana gerçekten aşık olmadı. Önce bunu bir sindir bence.
Çünkü verdiğin tek şey sınırsız seks. Bir cafeye sinemaya tiyatroya konsere gitmek, bir piknik yapmak gibi sonu sekse bağlanmayan hiç bir aktivite yapmak isteyen oldu mu mesela?
Hayır.
Eskortla da yatsa aşkım diyen erkek dolu.
Sen para da almıyorsun. Sana mı demeyecek.
Ayrıca seçici de değilsin. Seçici olsan günde üç dört adamla sevişemezdin. İşsiz boş adamı beş sene idare etmezdin, yokluktandı hep. Kendinle farklı göstermeye kalkma yemezler.
Sen sevgi isteyen ama sevgiyi bilmeyen hiç sevilmeyen mutsuz bir kadınsın. Gerçek aşkı bilmediğin için de tek tatminin seks. Bu kadar.

Doğru yoldan gidilirse neden hala hedefe ulaşamadım diye sorma ve hayiflanma hakkımız vardır ama yanlış yollardan ısrarla ve isteyerek gidildiğinde varisa neden gelemedim diye sormak manasiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…