- 17 Temmuz 2018
- 4.051
- 18.769
Üff kaç sene önce ilaçlara başlamadan önceki psikolojimin çok bozuk olduğu dönemler.yeter artık.
Öncelikle bu üzücü olaydan dolayı sana geçmiş olsun diyorum. Umarım iyisindirTecavuz degil bizzat kendimin cok agir bir taciz & darp tecrubesi icin 'Neden tecavuze ugramamak icin bu kadar ugrasiyor kadinlar bilmiyorum, al iste tepki gosterdiginde darp edilmissin daha mi iyi oldu' gibi bir yorum yapmisti. Hadi ben cok uzun sure terapi aldim ve iyilesmistim ama benim kadar sansli olmayan kadinlar bu soylemle karsilassa iyice dibe batardi.
Ferhans taciz edilen kadinlari secilen olarak gordugu icin onlari da kiskaniyor. Inanilmaz carpik bir dusunce sistemi mevcut. Taciz hikayesi okuyor 'tabii tabii en cok guzel, secilen sensin, halbuki boyun su kadar kilon su kadar gorunusun su kadar nasil sen secilirsin de ben secilmem' diye hirs kupu yorumlar yapiyor
Oncelikle ilaclarinizi asla ihmal etmeyin. Dr kontrolu olmadanda birakmayin.Merhaba.bir iki gündür ilaçlarımı almayı unutmuşum.eee beni de bir sinir aldı tabi.hep ilaçlarımı almadığım zaman hayatta hakettiğim kadar şeye sahip olmadığımı düşünüyorum.açık olmak gerekirse bu durum sadece karşı cins ile ilgili.benimle ilgilenen erkek çok oluyor ama hepsini bir şekilde aşağılayacak bir yön buluyorum.hep başkalarındaki erkekler daha iyiymiş gibi geliyor.hem bu şekilde düşünüyorum hem de acaba insanları çok mu hor görüyorum diye kendime soruyorum.birinin biraz göbeği olur allahın şişkosu derim mesela, ya da biri çok uzun olmaz bizim cüce ne alemde falan derim içimden.birinin saçında biraz beyaz olur, bu yaşta dedeye dönmüş hiç bana yakışıyor mu derim? Biri üniversite okumamıştım allahın dağ ayısı, hanzosu derim.biri yakışıklıdır ama ağzı laf yapmıyordur, buna da allak tip vermiş beyninden almiş derim.kendimi bu kadar yüksekte görmekten kurtulamıyorum.belki gerçekten de öyleyimdir de diğer insanlara karşı nasıl daha merhametli olabilirim onu çözemiyorum.bu şekilde mutsuz oluyorum çünkü.
Borderline ve bipolar olduğunu düşünüyorum ,bu düşünceler normal değil , ne ilacı kullanıyorsunuz...Merhaba.bir iki gündür ilaçlarımı almayı unutmuşum.eee beni de bir sinir aldı tabi.hep ilaçlarımı almadığım zaman hayatta hakettiğim kadar şeye sahip olmadığımı düşünüyorum.açık olmak gerekirse bu durum sadece karşı cins ile ilgili.benimle ilgilenen erkek çok oluyor ama hepsini bir şekilde aşağılayacak bir yön buluyorum.hep başkalarındaki erkekler daha iyiymiş gibi geliyor.hem bu şekilde düşünüyorum hem de acaba insanları çok mu hor görüyorum diye kendime soruyorum.birinin biraz göbeği olur allahın şişkosu derim mesela, ya da biri çok uzun olmaz bizim cüce ne alemde falan derim içimden.birinin saçında biraz beyaz olur, bu yaşta dedeye dönmüş hiç bana yakışıyor mu derim? Biri üniversite okumamıştım allahın dağ ayısı, hanzosu derim.biri yakışıklıdır ama ağzı laf yapmıyordur, buna da allak tip vermiş beyninden almiş derim.kendimi bu kadar yüksekte görmekten kurtulamıyorum.belki gerçekten de öyleyimdir de diğer insanlara karşı nasıl daha merhametli olabilirim onu çözemiyorum.bu şekilde mutsuz oluyorum çünkü.
selectra kullanıyormuş. doktor ne tanı koydu diye çok merak ediyorum bende çünkü gerçekten normal bir psikolojiye sahip değil.Borderline ve bipolar olduğunu düşünüyorum ,bu düşünceler normal değil , ne ilacı kullanıyorsunuz...
Neeee kalbime inme inecek şimdi. Bu gerçek mi? Ben de masum masum yazıyorum iyi niyetimden . Defalarca kürtaj yaptığını, bu yıl da hamile kaldığını, HIV konusunda hastalık kapmadığına inandığını bilmiyordum.. beni şok eden defalarca kürtaj olması oldu
ne yazmış yaHele bide tecavuze ugrayanlara yazdiklarini bilsen bayilirsin
Öncelikle bu üzücü olaydan dolayı sana geçmiş olsun diyorum. Umarım iyisindirevet bu konu çok hassas, travmatik ve dalgaya alınmayacak bir konu. Daha güçsüz durumda olan bir kadın o yorumu görse psikolojik olarak daha çok batabilirdi. Benim okurken bile kalbim dayanmıyor böyle şeylere. Ferhans umarım fakedir. Fake değilse de önceki ve şimdiki düşünceleri hiç normal değil.
ne yazmış ya
Psikiyatri doktorun kısaca öykünü biliyor mu ? Tam olarak koyduğu tanı ne oldu ,psikoterapi online de olabilir gidemiyorsan aynı şehirde , psikolojik sorunlara bağlı olarak böyle savunmada olduğunu düşünüyorum,Allah yardımcın olsun,umarım en kısa sürede iyileşirsin.İlerde hastalık gibi Allah korusun bir sorun yaşarsan sevişemeyeceğin,savunman olmayacak bu durumda daha kötü olabilirsin,şimdi fırsatın varken bu tedavinin üstüne düşmelisin iç huzurun için.Selectra
Onlar senin sunduğun sekse aşık oluyorlar,sana değil..Hayır.bir süre sonra âşık oldukları söylemeye başlıyorlar çünkü.
soylerler tabiiHayır.bir süre sonra âşık oldukları söylemeye başlıyorlar çünkü.
Ne alaka bunun denklik ya sksdkdk bu nasıl bir düşünceDur hakkini yemeyeyim bana bir defa iyi bir yorum yapmisti, kendisi kisa boylu kadinlarin uzun boylu erkekler tarafindan secilmesinden de hoslanmaz. 'Denk' degillermis, adaletsizlikmisBenim kocam da 1.95 ama ben 1.75'im diye senin boyun da uzun siz yakisirsiniz demisti. Tabii bu kisa surdu, sonra bir kizim oldu ve cocuk sahibi olan bir kadin olarak yine Ferhans'in en sevmedigi kategoriye dahil oldum
Fake mi bilmiyorum ama gercekse cok daha uzucu cunku surekli boyle hirs, ofke, nefret duygulari ile yasamak cok zor olmali bir insan icin.
Ya ben sadece bir kere aldırdı sanıyordum. Bu sene kısmını kaçırmışım galiba rezil ötesi.geri cekilme kim ferhans kim? kendisi söylüyor iceri bosalmalarindan keyif aldigini. adam istemese ferhans diretir.
hamile de kaliyor ama kurtaj oluyor. birkac defa yazmisti en son bu sene hamile kaldi.
ayrica cinsel hastaliklara inanmiyor. asla da test yaptirmiyor, hastalik kapmadigina inaniyor.
hastaligindan hivinden bahseden konu sahibi olursa kiskaniyor "tamam tamam en cok sen sevisiyorsun" minvalinde bir seyler yazıyor
Ne istediğimi ben de bilmiyorum.Ne alaka bunun denklik ya sksdkdk bu nasıl bir düşünce2. Çocuk da gelsin ohh miss. Yani evli ,mutlu, çocuklu kadınları kiskaniyorsa, evlensin kendisi yuva kursun
Ferhans işine ne geliyorsa ona inanıyor. Sırf kolay seksi kaybetmemek için yalakalık yapan adamların kendisine aşık olduğuna inanıyor. Ama mesela sen veya bir başkası sevgilisiyle veya eşiyle yaşadığı güzel şeylerden bahsedince yalan söylüyorsun öyle şeyler yok diyor. Instada bana şu kadar erkek yürüyor diyenlere inanmıyor ama kendisine günde 1500 tane erkeğin yürüdüğünü ve hepsinin ona aşık olduğunu söylüyor. Güzel kadınlara çirkin erkek, güzel erkeklere çirkin kadın denk geliyor diyor ama kendisinin çok güzel olduğunu ve tüm partnerlerinin de çok yakışıklı olduğunu söylüyor vs vs. Kısacası ferhans kafasında bir dünya kurmuş ve orayı inanmak istedikleriyle doldurmuş. O dünyada da tüm güzellikler sadece onu buluyor.soylerler tabii
hic sevgililik deneyimin olmadigi icin erkeklerin her sozune kanacak kadar safsin
sana aşik olsalar otoyola dönmenden rahatsiz olurlar. Sana asik olsalar kapindan ciktiktan sonra kiz arkadaslariyla alisverise, piknige gitmezler, onlarla mesajlasmazlar.
Sana aşik olsalar gercek sevgili aktiviteleri yaparlar.
seninkisi aşk degil, sevisirken herkes güzel sözler söyler, bitince "harikaydin" der
Ayrica ben de allahin daginda tonla tabuyla büyümüş bir erkek olsam tek telefonumla her istediğimi yapacak ve benden bir kurus para - ilgi talep etmeyecek kadina asik olduğumu söyleyebilirdim.
ask bu degil
Selectra ağır bir ilaç değil, genelde kaygı bozukluğu ve uyku bozukluğu için verilir , annemi kaybettim bir dönem 3 ay kadar 50 mg kullandım ve bıraktım, ferhansın nasıl bir çocukluğu ve anne babası var çok merak ediyorum, muhtemelen çocukken hiç sevilmedi ve hep eleştirildi, suanda o sevgi boşluğunu sex ile doldurmaya çalışıyor ama dolmuyor ne yazık ki , iyi bir psikoterapi ile iyi bir yol katedilebilir...selectra kullanıyormuş. doktor ne tanı koydu diye çok merak ediyorum bende çünkü gerçekten normal bir psikolojiye sahip değil.