Hayatta hakettiğinizi alabildiğinizi düsünüyor musunuz?

Üff kaç sene önce ilaçlara başlamadan önceki psikolojimin çok bozuk olduğu dönemler.yeter artık.

Ferhans yaptiklarinin sorumlulugunu almak zorundasin. Ilaclarla falan aciklanacak yorumlar yapmadin ve bu sitede kalmaya devam ettigin muddetce bunlar karsina gelecek.

Ayrica fuckbuddylerinin sana asik oldugunu (!) soyleme sebeplerinin gercekten asik olmalari oldugunu dusunmuyorsun herhalde? O kadar basit bir sekilde seks imkani sunuyorsun ki parende at eve her girerken desen atarlar. Gercekten asik olsa aranizdaki ya iliskiye evrilir ya da sen kabul etmesen bu sekilde duygular dahil oldugunda tek tarafli oldugu icin yollar ayrilir. Icgudusel olarak sahiplenme gudusu olan memelileriz sevdigini paylasmak dogal ve olagan degil.

Öncelikle bu üzücü olaydan dolayı sana geçmiş olsun diyorum. Umarım iyisindir evet bu konu çok hassas, travmatik ve dalgaya alınmayacak bir konu. Daha güçsüz durumda olan bir kadın o yorumu görse psikolojik olarak daha çok batabilirdi. Benim okurken bile kalbim dayanmıyor böyle şeylere. Ferhans umarım fakedir. Fake değilse de önceki ve şimdiki düşünceleri hiç normal değil.

Oncelikle ilaclarinizi asla ihmal etmeyin. Dr kontrolu olmadanda birakmayin.
Ben bu tavrinizdan rahatsız olmanizin altinda sizin merhametsiz oldugunuzu degil ama baska bir sebep yattigini düşünüyorum.
Hepimiz insaniz bazi isteklerimiz ki bunlar temel istekler olur genelde işte ask, meşk, yuva, iyi kok aile iliskileri gibi vs. Bunlar gerceklesmediginde vede yillar uzerine bindikce insan farkli bi psikolojiye burunuyor. Ya imrenmekten ziyade kiskaniyor yada bende hak ediyorum benim niye yok gibi kahr ediyor. Yada sizdeki oldugu gibi (tabiiki pskolog vs degilim sadece tahmin) bende olmayan karsi tarafta varsa bununla anca onlari kucumseyerek bas cikabilirim diyor sanirim bilinc alti. Yani sanki bi nebze öç alma yada bilinc altimizdaki degersizlik duygusu ile bas etme yontemi.
Lutfen yanlış anlamayin bunlar birazda kendi tecrubelerimden yola cikarak yaptigim tahminler. Sizde illaki boyle olmayabilir. Ama ben sizin kendinizin o saydiginiz seylerden rahatsiz olmanizi olumlu buldum. Yani kötü bir insan bundan rahatsiz olmazdi. O yuzdende altinda yatan sebebin sizinde anlattiginiz duygularinizdanda yola cikarak boyle bir sey oldugunu dusundum.

Hepimizin icindeki o kucuk cocuk sanirim bazen hayata küsüyor ve boyle kendince oyun bozanlik yapiyor.
Ben haksizlik bu diye hissettigim anlarda sahip olduklarima şükür edip yanlis dusundugumu fark ediyorum. Dua ediyorum Allah büyük hersey yoluna girecektir diyorum. Bazende bu dunyanin sinav dunyasi oldugunu ve elbette herseyin dort dortluk olmayacagini ve inşallah bu dunyada mahrum kaldigimiz şeylerin mukafatini ahirette gorecegimizi dusunerek rahatliyorum.

Pskolojik videolarda izliyorum sizede bu videolar yada pskolog danismanligida fayda verir kesinlikle gerek duyarsaniz.

Borderline ve bipolar olduğunu düşünüyorum ,bu düşünceler normal değil , ne ilacı kullanıyorsunuz...

Hele bide tecavuze ugrayanlara yazdiklarini bilsen bayilirsin

Dur hakkini yemeyeyim bana bir defa iyi bir yorum yapmisti, kendisi kisa boylu kadinlarin uzun boylu erkekler tarafindan secilmesinden de hoslanmaz. 'Denk' degillermis, adaletsizlikmis Benim kocam da 1.95 ama ben 1.75'im diye senin boyun da uzun siz yakisirsiniz demisti. Tabii bu kisa surdu, sonra bir kizim oldu ve cocuk sahibi olan bir kadin olarak yine Ferhans'in en sevmedigi kategoriye dahil oldum

Fake mi bilmiyorum ama gercekse cok daha uzucu cunku surekli boyle hirs, ofke, nefret duygulari ile yasamak cok zor olmali bir insan icin.

Psikiyatri doktorun kısaca öykünü biliyor mu ? Tam olarak koyduğu tanı ne oldu ,psikoterapi online de olabilir gidemiyorsan aynı şehirde , psikolojik sorunlara bağlı olarak böyle savunmada olduğunu düşünüyorum,Allah yardımcın olsun,umarım en kısa sürede iyileşirsin.İlerde hastalık gibi Allah korusun bir sorun yaşarsan sevişemeyeceğin,savunman olmayacak bu durumda daha kötü olabilirsin,şimdi fırsatın varken bu tedavinin üstüne düşmelisin iç huzurun için.

Hayır.bir süre sonra âşık oldukları söylemeye başlıyorlar çünkü.
soylerler tabii
hic sevgililik deneyimin olmadigi icin erkeklerin her sozune kanacak kadar safsin
sana aşik olsalar otoyola dönmenden rahatsiz olurlar. Sana asik olsalar kapindan ciktiktan sonra kiz arkadaslariyla alisverise, piknige gitmezler, onlarla mesajlasmazlar.
Sana aşik olsalar gercek sevgili aktiviteleri yaparlar.
seninkisi aşk degil, sevisirken herkes güzel sözler söyler, bitince "harikaydin" der
Ayrica ben de allahin daginda tonla tabuyla büyümüş bir erkek olsam tek telefonumla her istediğimi yapacak ve benden bir kurus para - ilgi talep etmeyecek kadina asik olduğumu söyleyebilirdim.
ask bu degil

Ne alaka bunun denklik ya sksdkdk bu nasıl bir düşünce 2. Çocuk da gelsin ohh miss. Yani evli ,mutlu, çocuklu kadınları kiskaniyorsa, evlensin kendisi yuva kursun

Ya ben sadece bir kere aldırdı sanıyordum. Bu sene kısmını kaçırmışım galiba rezil ötesi.

Ferhans işine ne geliyorsa ona inanıyor. Sırf kolay seksi kaybetmemek için yalakalık yapan adamların kendisine aşık olduğuna inanıyor. Ama mesela sen veya bir başkası sevgilisiyle veya eşiyle yaşadığı güzel şeylerden bahsedince yalan söylüyorsun öyle şeyler yok diyor. Instada bana şu kadar erkek yürüyor diyenlere inanmıyor ama kendisine günde 1500 tane erkeğin yürüdüğünü ve hepsinin ona aşık olduğunu söylüyor. Güzel kadınlara çirkin erkek, güzel erkeklere çirkin kadın denk geliyor diyor ama kendisinin çok güzel olduğunu ve tüm partnerlerinin de çok yakışıklı olduğunu söylüyor vs vs. Kısacası ferhans kafasında bir dünya kurmuş ve orayı inanmak istedikleriyle doldurmuş. O dünyada da tüm güzellikler sadece onu buluyor.

selectra kullanıyormuş. doktor ne tanı koydu diye çok merak ediyorum bende çünkü gerçekten normal bir psikolojiye sahip değil.
Selectra ağır bir ilaç değil, genelde kaygı bozukluğu ve uyku bozukluğu için verilir , annemi kaybettim bir dönem 3 ay kadar 50 mg kullandım ve bıraktım, ferhansın nasıl bir çocukluğu ve anne babası var çok merak ediyorum, muhtemelen çocukken hiç sevilmedi ve hep eleştirildi, suanda o sevgi boşluğunu sex ile doldurmaya çalışıyor ama dolmuyor ne yazık ki , iyi bir psikoterapi ile iyi bir yol katedilebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…