Hayatta hakettiğinizi alabildiğinizi düsünüyor musunuz?

benim anlamadığım şey ne biliyormusun sevmediğin aşağıladığın yada hoşlanmadığın adamlarla nasıl seks yapabiliyorsun? seçici olmadığın her konundan belli.

geri cekilme kim ferhans kim? kendisi söylüyor iceri bosalmalarindan keyif aldigini. adam istemese ferhans diretir.
hamile de kaliyor ama kurtaj oluyor. birkac defa yazmisti en son bu sene hamile kaldi.
ayrica cinsel hastaliklara inanmiyor. asla da test yaptirmiyor, hastalik kapmadigina inaniyor.
hastaligindan hivinden bahseden konu sahibi olursa kiskaniyor "tamam tamam en cok sen sevisiyorsun" minvalinde bir seyler yazıyor

Yansıtma yapıyorsunuz.
Aşağılanmışsınız çünkü, en ihtiyacınız olduğu zamanlarda, belki minicikken, bilemiyoruz.
Sizde ileri boyutta değersizlik ve ihmal edilmişlik görüyorum.
Kendinizi sekske falan oyalıyorsunuz.
Lütfen ilacın yanı sıra terapi desteği alın.
Kör noktalarınızın üstünü örtmeyin

Hamile mi kaldı? Oraları hep kaçırdım ben

Konularını bilmeyenlerin ponçik yorumları aşırı masum

birde hayattan hak ettiğimiz tek şey erkek mı anlamadım orasını? ben hayata böyle bakmıyorum. ama başlığa göre cevap verecek olursam hak ettiğimi henüz almadım ama alıcam.
Evet ben nedense sadece erkek odaklı düşünüyorum bu konuyu.

Nasıl yani anlamadım?
Yani bu travmayı yaşayan herkes ırıspı oluyor filimlerde diyorum.
İstinasız.
Ferhansın mevzusu arsızlık başka bir şey degil.
Tecavüze ugrayan bir kadının bile şanslı oldugunu düşündüğünü yazdı düşünebiliyor musun ?
Troll bile olsa bir kadının yaşayabileceği en agır travma olan tecavüzü bile kıskanıyorum erkek ya da erkekler onu tercih etti diye dedi.

Neeee kalbime inme inecek şimdi. Bu gerçek mi? Ben de masum masum yazıyorum iyi niyetimden . Defalarca kürtaj yaptığını, bu yıl da hamile kaldığını, HIV konusunda hastalık kapmadığına inandığını bilmiyordum.. beni şok eden defalarca kürtaj olması oldu

Ferhans burada saat sabaha karsi 4.30 bebek emziriyorum sirf sana yorum yapmak icin giris yaptim.

Oncelikle ilaclarini almayi unutmak nedir? 30 yasinda yetiskin bir kadinsin bu kadar basit bir sorumlulugu yerine getiremiyor oldugunu dusunmuyorum.

Senin butun yorumlarinda, konularinda alt metinde bas bas bagiran tek sey sevilmiyor olusunun verdigi hircinlik. Seni sen oldugun icin (cinsellik alabildigi icin degil) seven, ciddi ve duzenli bir iliskin olursa pamuk gibi olacaksin, hem de burada ofke sactigin evli cocuklu basit hayatindan tatmin olan kisiler gibi olacaksin.

Senin hirsin, surekli sevisecek erkekler bulman falan cinsellik ihtiyaci degil, erkeklere yakinlasip sefkat gorebildigin tek an cinsellik oldugu icin ona tutunmussun ama ayni zamanda bu hayat tarziyla fercekten ruhunu iyilestirecek bir iliskiye sahip olman cok zor. Secilen kadin olmak istiyorsun ama sevismek icin secilen kadin olmak yeterli degil aslinda bunu da bilincaltin bildigi icin bas bas bagiriyor ve hircinlasiyorsun.

Surekli bir ilac, terapi lafi geciyor sende ama gercekten terapiye gidiyorsan terapistine ne kadar acik oluyorsun, durumun farkinda mi bilmiyorum cunku genel olarak surekli ayni dongude durup hayatina yazik ediyorsun.

Beybisu sana boşa bu kadar pozitif olma derken ciddiydim…

Tecavüze uğrayan kadınlar şanslı mi dedi ?

Tecavüze uğrayan kadınlar şanslı mi dedi ?

Tecavuz degil bizzat kendimin cok agir bir taciz & darp tecrubesi icin 'Neden tecavuze ugramamak icin bu kadar ugrasiyor kadinlar bilmiyorum, al iste tepki gosterdiginde darp edilmissin daha mi iyi oldu' gibi bir yorum yapmisti. Hadi ben cok uzun sure terapi aldim ve iyilesmistim ama benim kadar sansli olmayan kadinlar bu soylemle karsilassa iyice dibe batardi.

Ferhans taciz edilen kadinlari secilen olarak gordugu icin onlari da kiskaniyor. Inanilmaz carpik bir dusunce sistemi mevcut. Taciz hikayesi okuyor 'tabii tabii en cok guzel, secilen sensin, halbuki boyun su kadar kilon su kadar gorunusun su kadar nasil sen secilirsin de ben secilmem' diye hirs kupu yorumlar yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…