İşte onlar sevişmesinler diye açılıyorValla ben de görmedim fışkiyeler açılırdı aniden belki de ondan hahzhs
geri cekilme kim ferhans kim? kendisi söylüyor iceri bosalmalarindan keyif aldigini. adam istemese ferhans diretir.Hatırladığım kadarıyla ferhans erkeklerin sayısını artık tutamasa da prezervatif kullanmıyor. Eskortlar bile ısrar kıyamet prezervatif taktırırken ferhans gibi dünden razısını da kimse kaçırmaz. Eli yüzü az bir düzgün olsun yeter.
Belki konu dışı ama Ferhans allah aşkına diyorum bak sen belki hamile kalmıyorsun geri çekilme sana yetiyor ama daha yeni hiv konusu okuduk kadına nerden geçtiği bile belli değil. Adını sanını hakkında konuşulanları umursamıyorsan bile canını umursa bari korun. Yerinde olsam 6 ayda bir testlere girerdim. Sadece kocasıyla ilişki yaşayan kadınlara bile ne hastalıklar bulaşıyor sen bunların çetelesini hiç tutamazsın.
Hamile mi kaldı? Oraları hep kaçırdım bengeri cekilme kim ferhans kim? kendisi söylüyor iceri bosalmalarindan keyif aldigini. adam istemese ferhans diretir.
hamile de kaliyor ama kurtaj oluyor. birkac defa yazmisti en son bu sene hamile kaldi.
ayrica cinsel hastaliklara inanmiyor. asla da test yaptirmiyor, hastalik kapmadigina inaniyor.
hastaligindan hivinden bahseden konu sahibi olursa kiskaniyor "tamam tamam en cok sen sevisiyorsun" minvalinde bir seyler yazıyor
ceyocum seninki eskiden hem filmlerde hem kliplerde bir kere tecavüz edilen kızın or.... olması.Olabilir herkesin travması vardır. Travmalar da kiyaslanmamali kesinlikle. Herkesin kaldırabileceği yük aynı değil işte.
Konularını bilmeyenlerin ponçik yorumlarıgeri cekilme kim ferhans kim? kendisi söylüyor iceri bosalmalarindan keyif aldigini. adam istemese ferhans diretir.
hamile de kaliyor ama kurtaj oluyor. birkac defa yazmisti en son bu sene hamile kaldi.
ayrica cinsel hastaliklara inanmiyor. asla da test yaptirmiyor, hastalik kapmadigina inaniyor.
hastaligindan hivinden bahseden konu sahibi olursa kiskaniyor "tamam tamam en cok sen sevisiyorsun" minvalinde bir seyler yazıyor
Nasıl yani anlamadım?ceyocum seninki eskiden hem filmlerde hem kliplerde bir kere tecavüz edilen kızın or.... olması.
Evet ben nedense sadece erkek odaklı düşünüyorum bu konuyu.birde hayattan hak ettiğimiz tek şey erkek mı anlamadım orasını? ben hayata böyle bakmıyorum. ama başlığa göre cevap verecek olursam hak ettiğimi henüz almadım ama alıcam.
Yani bu travmayı yaşayan herkes ırıspı oluyor filimlerde diyorum.Nasıl yani anlamadım?
Neeee kalbime inme inecek şimdi. Bu gerçek mi? Ben de masum masum yazıyorum iyi niyetimden . Defalarca kürtaj yaptığını, bu yıl da hamile kaldığını, HIV konusunda hastalık kapmadığına inandığını bilmiyordum.. beni şok eden defalarca kürtaj olması oldugeri cekilme kim ferhans kim? kendisi söylüyor iceri bosalmalarindan keyif aldigini. adam istemese ferhans diretir.
Beybisu sana boşa bu kadar pozitif olma derken ciddiydim…Neeee kalbime inme inecek şimdi. Bu gerçek mi? Ben de masum masum yazıyorum iyi niyetimden . Defalarca kürtaj yaptığını, bu yıl da hamile kaldığını, HIV konusunda hastalık kapmadığına inandığını bilmiyordum.. beni şok eden defalarca kürtaj olması oldu
Tecavüze uğrayan kadınlar şanslı mi dedi ?Yani bu travmayı yaşayan herkes ırıspı oluyor filimlerde diyorum.
İstinasız.
Ferhansın mevzusu arsızlık başka bir şey degil.
Tecavüze ugrayan bir kadının bile şanslı oldugunu düşündüğünü yazdı düşünebiliyor musun ?
Troll bile olsa bir kadının yaşayabileceği en agır travma olan tecavüzü bile kıskanıyorum erkek ya da erkekler onu tercih etti diye dedi.
Hayır.bir süre sonra âşık oldukları söylemeye başlıyorlar çünkü.Erkekler sevişmek için seni; çok güzel, cazibeli, mükemmel olduğun için değil de kolay ulaşıldığın her yola geldiğin için seçiyor olabilir mi?
Üff kaç sene önce ilaçlara başlamadan önceki psikolojimin çok bozuk olduğu dönemler.yeter artık.Tecavüze uğrayan kadınlar şanslı mi dedi ?
Kız Allah iyiliğini versin hiç güleceğim yoktuHayır.bir süre sonra âşık oldukları söylemeye başlıyorlar çünkü.
Şuanda böyle düşünmüyorsun umarım dimi ?Üff kaç sene önce ilaçlara başlamadan önceki psikolojimin çok bozuk olduğu dönemler.yeter artık.
Haklıymışsın. Çok empati kurmamaya çalışıcam bundan sonraBeybisu sana boşa bu kadar pozitif olma derken ciddiydim…
Tecavüze uğrayan kadınlar şanslı mi dedi ?