Hayatta güzel şeylerde olurrrrr.!!!

Bu kadar güzellik bir araya tesadüf gelmez bence. Sen iyi düşündüğün için pozitifleri çekiyorsun bence.. ya da iyilikleri görüyorsun. Bu da güzel ama pek çok kişinin benimseyemediği bir yaşam felsefesi.
Lütfen hayatlarımızda her zaman sorunlar olacak..elimizdeki bardağa önce boştan değil doludan bakalım. O dolu tarafta YAadan’nın herkese özel verdiği güzellikleri görelim. Sonra boşa kafamızı çevirlim. Hayat daha güzel olacak eminim.

Bugün bir ara benim aklımdan geçmişti. Herkes kötüleri yazıyor , birbirinden dertli. Bende benimkilerin ne kadar iyi ne kadar anlayışlı olduğunu yazsam ayıp mı olur diye düşünmüştüm .Ben düşünme aşamasındayken siz yazmışsınız bile :)

İnşallah bizim gibi hem söz , nişan hem evlilik dönemlerinde mutlu olanlar , hem kayınvalidesi hem eltisi hem görümcesi hem eşiyle hemde ailenin diğer üyeleriyle beraber mutlu mesut olanlar çoğalır :)

Kocaman bir MAŞALLAH diyelim lütfen :)

Yani ne ekersen onu biçersin diye bir söz var,bana iyi yaklaşana bende iyi yaklaşırım ama sonuç olarak iyi adımlar ilk olarak eşimin ailesinden geldi ,güzel adımları hep onlar attılar.Bende iyi bir gelin olmaya çalışıyorum Allahn izniyle

Son düzenleme:
Hayata iyi bakabilmek ve güzel şeylere şükredebilmek ne kadar da iyi bişey...
Valla bakış açından biraz da olsa faydalanabilmeyi çok istiyorum...
3aylık evliyim ne kadar nahoş durum varsa düşünüp hayatı kendime zindan ediyorum o kadar zamandır.....
İyi taraftan bakarsam belki iyi hissederim:26:
Allah bozmasın canım teşekkürler güzel paylaşımın için

tabiki bakış açısının çok etkisi var ve tabiki bikaç kötü durumla karşılaşıyorsunuz ama artılar eksileri götürüyor ve güzellikler kalıyor gerıye.Polyanna değilim ama kötünün yaptıgı kötülüklere kimse katılmayınca sadece aılecek guluyoruz arkadan...Mşallah bize ve böyle olan ailelere

ne güzel forumda yanlız değilmişim. bende eşimle 1999 da tanıştım 15 yaşındaydım. çocuğuz tabi ilk sevgili. ilk bakışlar ilk masumane dokunuş...tabi bizde ayrılıklar olmadı değil ama yine birbirimizi bulduk. 2006 yılında nişanlandık.bana para göndermeyi uygun bulmuşlar kendi zevkine göre alsın demişler özel eşyalarımı iç çamaşırı gecelik ve makyaj malzemesi gibi .tüm bohçamı kendim hazırladım . onlarda en kalitelisini aldılar saolsunlar. nişan alışverişine çıkıldı. en pahalı yere götürdüler. ozaman sıkılıyorsun ben daha ucuz bişeyler istetikçe aa iyisi olsun demişlerdi.benim gönlümü yaptılar saolsunlar tabiki bizde altta kalmadık:). neyse 2 sene sonra ya evlilk diye konuştuk. bende o süre içinde çalışıp aileme yük olmak istemedim. tüm küçük eşyalarımı kendim aldım. evleneceğimiz zaman kendim seçtim mobilyalarımı. kayınpederimden bin kere razı olsun geldi peşin ödedi. hatta kayınvalidemede gösterdim eşyalarımı ben kırmızı ve pembe bir grup seçmiştim. aklım krem koltuklardaydı.ve ama krem koltuklar daha pahalı olduğu için pembeleri ayrtmıştım. ve neoldu biliyormusunuz. kayınvalidemde kremler çok güzelmiş istersen pembeleri alma onlar basit duruyor bunları seç demişti. sanki içimi okumuş canım annem...bende dedimki ay anne ben aslında onları seçmiştim ama pahalı diye vazgeçtim. aa olurmu kızım bikre alıyoruz. biz görevimizi yapalım iyisi olsun demişti. nasıl mutlu olmuştum..ev almışlardı bizim için kendi oturdukları şehire gelin gidicektim. sonra bizim melekette memurluk nasip etti allahım bana. eşim geldi bizim memlekete. burdan ev tutuldu. dayadık döşedik. perdemden tut halıma kadar en güzellerini aldılar.sonra iki yerdede düğün oldu ve hiç kavga olmadı.ne benim ailem ne onun ailesi altınlara sahip çıkmadılar. hepsini saolsunlar bize verdiler. bizde onlarla araba aldık:)evlendikten 2 sene sonra bebişim dünyaya geldi. malüm çocuk olduktan 4 ay sonra işe başladım. kadın taaa 4 saat mesafeden kocasını bırakıp kalktı geldi bebişime bakmaya. tabi ilk torun ilk göz ağrısı. benden daha iyi baktı diyebilirim. ben çünkü onun yanında acemi:) ya nebileyim bana karşı iyi oldular bende onlara karşı nasıl kötü olabiilirimki. hee unutmadan dünya iyisi tatlı cadı bende 5 yaş küçük görümcem var. bize verilen evi onlara verdik şimdilik. çünkü bizde burda ev almıştık. içim elvermedi kirada oturmalarına.hergün telde konuşuruz yarım saat. oda evlendi bi tane bebişimiz var aynı eşime benziyor küçük sıpa... burda öyle konular okuyorumki bi ara kendimden şüphe ettim. . herşey karşılıklı sevgini verirsen sevgi alırsın. işte benim hikayemde bu. herkes mutlu olsun. kimse kimseyi kırmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…