masallah büyük linde nazarlık olsun canım üzülme takmamaya calıs ve böyle düşün gercekten :) özel olmazsa biraz anlatabilir misin nasıl 11 yıl devam ettiniz alıskanlıklar skılmalar olmadı mı hiç? bende suan 17 yasımı doldurdum 15 yasındayken tanıstım erkek arkadasımla. gercekten cok merak ediyorum ve öğrenmek istiyorum özeldede onusabiliriz bu konuyu tam hayalimdeki gibi bir evliiğiniz var ve size uzun yıllar berabermişssiniz
ben şu anda 27 yaşındayım 15 yaşında ortaokuldan mezun olup liseye başladığımda tanıştık ve o gun bugundur hıc ayrılmadık kopmalar olmadı .Kavga ettik,üzüldük,tartıştık ama hiç ayrılmadık ,ikimizde ilk kez karşı cinsle arkadaşlık kurduk. birbirimizin ilk aşkıydık.bundandır ki çok değer verdik
Burda hep kötüleri dertleri okuduk.Kayınvalide,elti, görümce ,eş ....Herkes birbir içini döktü...Sıra bende ,ama anlatıcaklarım güzel şeyler....
Eşimle 2000 yılında tanıştık 15 yaşındaydım tabi oda öyle beraber büyüdük...Hep evleneceğimiz anların hayalini kurdum,ve gerçek oldu Allah'a şükürler olsun...
2011 yılında evlendik.1.5 sene nişanlı kaldık, Nişan alışverişidir,nişan yapmadır,takılardır,ne istediysem eşimin ailesi tarafından tek tek alındı ne bir söz,ne bir laf...
Hatta hergün eşimle çıkıp nişan alışverişini beraber yaptık, ne istediysem gönlüme göre oldu...Evde istedim nişanı evde oldu...Düğünü 1.5 sene sonra olsun dedık aılelerımız kabul etti...
Düğün alışverişine yine ikimiz çıktık,evimizi ayrı istedik,kayınvalidem aynı ev istemişti ama sağolsun zorlamadı, kayınpederim kendi elleriyle tuttu evimizi anahtarı getirdi hemde güzel bir ev 3+1,145 metrekare en üst kat...
içini tamamen istediğim gibi döşedik...Eşim mobilyacı,özel sipariş mobilyaları önce çizip sonra imal ediyorlar.Mağazadayken bir yatak odasının önünde durup iç geçirdim ne kadar güzel diye,yatak odasını kız tarafı alır ya mümkün değildi alabilmek.8.000 tl idi fiyatı.Ben kendi kendime konuşurken arkamda eşimin küçük abisi varmış,bu yatak odası senin dedi bana...
2 görümcem var,ikiside abladan öte benim için.Her durumda yardımıma koştular.Evimi dizmeden,temizlemeye kadar hemde kırkladılar resmen...
Eşimin 2 abisi var ,küçük abisi de büyük abisi de dünya iyisi insanlar...
kayınpederim, baba derim genelde ,telde konuşuyorsak eğer babacım dediğim de olmuştur.Hoşuna gidiyor.Tek okumuş gelini benim ,az da olsa bir ayrıcalıktır gidiyor bana karşı...Allah başımızdan eksik etmesin..
kayınvalidem,anne derim diğer 2 gelinide yeğenleri olduığu için teyze derler genelde.Beni gizliden hep kayırır çünkü yeni gelinim,yemek yapmayı ev çevirmeyi yeni yeni öğreniyorum.Bütün evimin kışlık yiyeceğini hazırlar.Bakliyatlarımı,sebzelerimi,patatesimi, soğanımı,tereyağımı köyde yapar getirir.
Beraber kuran öğrenmeye gideriz,Beraber vakit geçiririz.Çok severim ,geçen açık kalp ameliyatı oldu ,korktum yanında refaktçi kaldım ,ne yapsak hakkını ödeyemem .Allah uzun ömür versin...
Küçük eltim,yine de benden büyük anlatım kolaylığı olsun diye bu şekilde yazdım.Çok iyiidr.3 çocuğu var ,3 de erkek.yaramazlarOda kayınvalideme çok bakar,çok sveer benle görümceleriyle iyi geçinir,insan sevgisi var içinde...ondan da Allah razı olsun ,hiç eltilik yapmadı bana arkadaş gibiyiz...
Eşim ,canım ,hayatım,kavgalarımız da oldu küslüklerimiz de ama hep aşk dolu olduk ,herşeyi yaşadık.Her istediğimi aldı,gezmelere götürdü,bir dediğimi iki etmedi ,hala çok aşığımmm.Allah bize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah...
ve bu mutlu hikayedede 1 tane kötü var malesef....Büyük eltim...Bu forumda eltilerle ilgili ne kadar anlatılanlar varsa hepsi büyük eltim de de var.Tek tek anlatmıyorum.Fesatlık,hainlik,kötülük...Ve bütün aile muzdarip.Tesellim herkesin onu tanıması ve neyi ne için yaptığını bilmesi...Allah onun içine de insan sevgisi versin...
Amin...
Allah korusun cnm bn suan babamlardayım 6 gündür küsüp gelmişim hemde 15 günlük bebegimle eşiimin ailesi yüzünden
Allah yardımcın olsun cnm
Allah korusun cnm bn suan babamlardayım 6 gündür küsüp gelmişim hemde 15 günlük bebegimle eşiimin ailesi yüzünden
allah yardımcın olsun cok üzüldüm düzelir her sey mutlu olur bebeginizide o mutlulugun içinde beraber büyütürsünüz insallah
büyük elti cidden ailenizin nazar boncuku olsun. ben de okuyup herkesi bu kadar iyi gördükten sonra yok canım bu kadar da olmaz, bi tane de mi kötü yok diyorrdum elti çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?