Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HAYATTA EN ÇOK KORKUĞUNUZ OLAY NEDİR YA DA BAŞINIZA GELEN ?😱
- Konu Sahibi Dilos06
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 3 harfliler adatmak aldatılmak böcek bomba saldırısı cinseli istismarı çocuğunuzu kaybetme korkusu doga katliami eşini kaybetme korkusu etiket etmeden de yazabilirsiniz evliken aldatılmak evlilik hortum iftira kendini kaybetme korkusu😄 komşu kavgaları korku fobileriniz muhabbet ölüm korkusu ölümlü trafik kazası sel sevdiğini kaybetme korkusu sohbet soru sorulabilinir taciz trafik kazası tsunami ülke depremi yangın
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? Chocolita ChocolateCookie Blue_Peri minik kalp0753 @Yasnaz -Adel- A Ayas19 Youlost16 balbocuuu Diktorya Secret Bonus Nego @malii kk birinci noteri HayatSevinceGuzel E Efruzi Tulparr B Brunello Cicinelli T Tatlianne20 ve etiket etmeyi unttugum arkadaşlar kızlar sizlerde yapabilirsiniz
- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.539
- 598
debriyajgazfren kurban olduğum gelll
- 21 Aralık 2018
- 11.650
- 17.271
- 218
Anne olaamaamaktan cok korkuyorumEvet hanımlar ben açmazsam olmazdı.
Hayatta en çok korktuğunuz olay nedir?
Yada korkupta başınıza geldiği olay nedirYa da ailenizin sevdiklerinizin komşularınızın başına gelen olaylar var mı
Ben-yanardağdan çok korkuyorum
Ve aldatılmaktan
İnşallah olursun cnm allah büyüktür seni bekleyen evladın zamanını bekliyordur ozman gelir mutlakaAnne olaamaamaktan cok korkuyorum
- 21 Aralık 2018
- 11.650
- 17.271
- 218
Cok tesekkur ederimm insallahİnşallah olursun cnm allah büyüktür seni bekleyen evladın zamanını bekliyordur ozman gelir mutlaka
- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
Yaaa tam benlik olmuş
Ben en çok eşimi kaybetmekten korkuyorum. Ona birşey olur diye çok korkuyorum. Hatta o kadar saçma ki eşim evden dışarı çıkınca sanki çocuğumu bir yere göndermişim gibi birşey olur mu diye endişe içinde dönmesini bekliyorum. Azıcık haber alamayım bin türlü senaryo aklıma gelir falan. Çok saçma
2. Korkum benim de aldatılmak.
3. Korkum karanlık. Karanlıkta ve asla tek uyuyamam. Eşim nöbetteyken hala gidip annemle uyuyorum. Üniversitede kız yurdundayken kızların tek kişilik yataklarını istila edip her akşam bir kurban seçip onunla uyurdum
Acilen psikoloğa gitmem gerek sanırım şuan farkettim
Ben en çok eşimi kaybetmekten korkuyorum. Ona birşey olur diye çok korkuyorum. Hatta o kadar saçma ki eşim evden dışarı çıkınca sanki çocuğumu bir yere göndermişim gibi birşey olur mu diye endişe içinde dönmesini bekliyorum. Azıcık haber alamayım bin türlü senaryo aklıma gelir falan. Çok saçma
3. Korkum karanlık. Karanlıkta ve asla tek uyuyamam. Eşim nöbetteyken hala gidip annemle uyuyorum. Üniversitede kız yurdundayken kızların tek kişilik yataklarını istila edip her akşam bir kurban seçip onunla uyurdum
- 8 Nisan 2017
- 56.954
- 299.514
- 698
İlk aklima gelen bir kalablaik evde uyuyorduk herkes uyuyordu ..rüya miydi yoksa gercekmiydi anlamadim
Bana biri anormal bir şekilde dokundu karanlıkta kim olduğunu bilemedim belki de ruyaydi hala emin degilim çok küçük tüm ....
Gece boyu vücudum sıcak terlemekli icim korkudan kalbim küt küt attı Sabah kadar aynı dokunulan pozisyonda kaldım uerimden kalkamadım korkudan ..sanırım 6-7 yaşında idim ..çok korktum bir daha basima gelmedi
En büyük korkum da kızımın aynı şeyi yasamasi
Bana biri anormal bir şekilde dokundu karanlıkta kim olduğunu bilemedim belki de ruyaydi hala emin degilim çok küçük tüm ....
Gece boyu vücudum sıcak terlemekli icim korkudan kalbim küt küt attı Sabah kadar aynı dokunulan pozisyonda kaldım uerimden kalkamadım korkudan ..sanırım 6-7 yaşında idim ..çok korktum bir daha basima gelmedi
En büyük korkum da kızımın aynı şeyi yasamasi
- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.797
- 223
Bacimm hayirli ossun yaa gii yeni topügümüüüüz kirmizi kurdele ve makasimi alip geldimmm ama makas kesmüyüüür nedecüükChocolita ChocolateCookie Blue_Peri minik kalp0753 @Yasnaz -Adel- A Ayas19 Youlost16 balbocuuu Diktorya Secret Bonus Nego @malii kk birinci noteri HayatSevinceGuzel E Efruzi Tulparr B Brunello Cicinelli T Tatlianne20 ve etiket etmeyi unttugum arkadaşlar kızlar sizlerde yapabilirsiniz
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Anne olaamaamaktan cok korkuyorum
yaaaa nasılda içime dokundu bende gizlenmiş bir gerçek
- 21 Aralık 2018
- 11.650
- 17.271
- 218
Oluruz insallah 1 günyaaaa nasılda içime dokundu bende gizlenmiş bir gerçek
Getir bacım getirBacimm hayirli ossun yaa gii yeni topügümüüüüz kirmizi kurdele ve makasimi alip geldimmm ama makas kesmüyüüür nedecüük
- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.539
- 598
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Ben depremden korkuyorum özellikle gece abdestsiz yatarken yakalanmaktan
aynı bennnn bide pijamasız asla uyumam pat danak ölsem çıplak kalacüm
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Oluruz insallah 1 gün
amin bacım inşallah
Ben de korkuyorum eşimi kaybetmekten dışarı çıkarmiyroum bişey olacak diyeYaaa tam benlik olmuş