• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta beceremem yapamam dediğiniz şeyler neler?

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.538
248
arkadaşlar selam. nasılsınız iyisinizdir inş.

bu aralar kendimi geliştirmeye odaklandım açıkçası kişiliğimle ilgili şeyler düşünüyorum. fark ettim ki her insan için iyi bir şey anlamında "o x yapamaz" denecek bir şey var. mesela trafik fobisi olan bi arkadaşım araba kullanamaz, ya da ailesine aşırı bağımlı arkadaşım tek yaşayamaz falan gibi.

kendi açımdan düşündüm biraz bişey bulamıyorum açıkçası etrafıma da sordum iyi anlamda bişey bulamadılar (böcek fobim var böcek yemem ama böcek yemek iyi bişey değil sonuçta 🤣) ben de kk ya sorayım belki kendileri için yazarlar ben de kendime geliştirecek bir şey bulurum hem belki birbirimizi gaza getiririz ben de kendimde göremediklerimi bulurum dedim.

evet sizin hayatta ben bunu yapamam beceremem dediğiniz şeyler neler?

not: çok sık giremiyorum yoğun bi dönemimdeyim tek tek alıntılayamazsam darılmayın nolur.

Dans edemiyorum daha doğrusu beceremiyorum utanıyorum falan her konuda atılırım ortaya ama bir müzik sesi duyayım kaçacak yer arıyorum halay misket oryantal fark etmez hepsinde sırg bu yüzden kına gecesi bile yapmamayı düşünüyorum

Valla konu sahibi, kendimi gelistirecek bir konu bulamiyorum diye dusunuyorsaniz bence bu dusunceniz uzerine dusunmekle baslayabilirsiniz. :KK70: Ben mesela on tane daha omrum olsa yine evreni anlamaya, kendimi gelistirmeye yetmez diye dusunuyorum. En yakin zamandaki hedeflerim: Marangozluk ve organik tarim ogrenmek.

Bir şey beceremem demeyi beceremiyorum

Yani ayyyy ben yapamam ayyy yardımcı olun ayy bu beni aşar

Ayy kocacığım ben o iştem anlamam ayyy ben gece yalnız kalamam vs vs demeyi beceremiyorum

Haha, benden bi tane daha. Gidemem, yapamam, edemem, ay bi el atın bana demeyi o kadar çok isterken tamam ben hallederim çıkıyo hep ağzımdan.

Kavanoz açamıyorum ama ben tek beceremediğim şey olabilir. Kendimi kavanoz açma konusunda geliştirmeliyim.

Herkes herseyi yapabilecek diye birsey yok. Herkesin kabiliyeti farkli. Eger herkes herseyi yapabilseydi meslekler olmazdi. Benim de yapamayacagim birsuru sey var. Mesela dikis dikemem, dans edemem, bungee jumping yapamam, silahlardan korkarim, pasta kek tarifi muhabbetlerinde bulunamam... gibi.
Onemli olan eksikliklerimiz degil bence, neye kabiliyetimiz varsa o yonumuzu gelistirmek. Herseyi yapamamak bir kusur degil.

Yalan soylemeyi beceremiyorum tam soyleyecegim yalani aklimda yeniden duzenlerken agzimdan dogrular cikiyor ve karsimdakini hasliyorum resmen hele sinirli anima denk gelirse vay haline 😄😄 yalan soylemeyi iki yuzlu davranmayi ogrenmem lazim 🤭🤭

Haha, benden bi tane daha. Gidemem, yapamam, edemem, ay bi el atın bana demeyi o kadar çok isterken tamam ben hallederim çıkıyo hep ağzımdan.

Kavanoz açamıyorum ama ben tek beceremediğim şey olabilir. Kendimi kavanoz açma konusunda geliştirmeliyim.
+1 daha lütfen 😊
Not: Önce kavonozu ters çevir havasını al. Sonra vurcan bıçağı kavonozun kapağının üstüne. Hafif bir delik açıcan. Sonra o pıt diye açılma sesiyle rahatlayacaksın. O kapak gitti ama 😂

Daha yeni Chernobyl dizisini izledim ve üzerine nükleer santrallerin çalışma prensiplerini araştırdım, felaketin nasıl yaşandığını da kavradım. Mühendisim ama uzmanlığım bu konularla uzaktan yakından alakalı değil :) Zorladım kendimi ve öğrendim.

Yani "yapamam" yok, "yapmaya gönüllü değilim" var.

Hiçbir ev işini isteyerek yapmıyorum.ilham gelmiyor ,zevk vermiyor ev işleri. Yemek de eh işte.Erkek olcak kadınmışım🙈🙈
Yemek yapmayı çok severim ama ev işinden nefret ediyorum. Hiç isteğim yok.kocam da tam tersi pek bi düzenli titiz 😂

Bir zamanlar bende fazlasıyla vardı onu yapamam,yok beceremem,korkarım vs. ama çocuklar olunca daha olgunlaşıp yapmaktan çekindiğim işime yarayacak tüm işleri yapmaya başladım. Atıyorum karanlık çöktüğünde dışarı çıkamazdım sonrasında nerdeyse her akşam dışarı çıkıyoruz kızlarımla. Fakat bunların dışında yeni bir hayat kurmak istiyorum kızlarımla işte bunu gerçekten yapamıyorum herşeyi hallediyorum tamam bu sefer olcak dediğimde yine beni tutan kendimce nedenler çıkıyor yapamıyorum.

arkadaşlar selam. nasılsınız iyisinizdir inş.

bu aralar kendimi geliştirmeye odaklandım açıkçası kişiliğimle ilgili şeyler düşünüyorum. fark ettim ki her insan için iyi bir şey anlamında "o x yapamaz" denecek bir şey var. mesela trafik fobisi olan bi arkadaşım araba kullanamaz, ya da ailesine aşırı bağımlı arkadaşım tek yaşayamaz falan gibi.

kendi açımdan düşündüm biraz bişey bulamıyorum açıkçası etrafıma da sordum iyi anlamda bişey bulamadılar (böcek fobim var böcek yemem ama böcek yemek iyi bişey değil sonuçta 🤣) ben de kk ya sorayım belki kendileri için yazarlar ben de kendime geliştirecek bir şey bulurum hem belki birbirimizi gaza getiririz ben de kendimde göremediklerimi bulurum dedim.

evet sizin hayatta ben bunu yapamam beceremem dediğiniz şeyler neler?

not: çok sık giremiyorum yoğun bi dönemimdeyim tek tek alıntılayamazsam darılmayın nolur.
Biraz komik olabilir ama düdüklü tencere aslaaaa ve asla kullanamam cok korkuyorum:) eti fasulyeyi nohutu saatlerce hasliyorum yinede kullanmıyorum. Basima agrilar giriyo sesini duydukca.hatta bir keresinde arkadaşım benim evde yemek yapti dudukluyle ben disari cikip markette gezdim:):):)

Evlilik bana göre değil yapamam diyodum ama tam tersi oldu her iş geliyo elimden yemek bilmezken sahane şeyler yapıyorum 😉

Kesinlikle küsemiyorum
Annemle bayadır konuşmuyoruz ama memlekete gidince bi kahve içmeye ugruyorum(onu da yapmak istemiyorum ama olmuyo)

Evlenince yapamam diyordum şimdi Osmanlı kadını gibiyim maşallah
Ehliyet alamam ben korkarim diyordum aldım 💪
Igne fobimi asla yenemem diyordum hala diyorum ama dün discide zorlu bir Operasyon geçirdim 2. Igneyi kendim istedim 😁
Şimdi gidip kan veremem diyorum ama onu da yapıcam iğne fobim benim baş belam 😈

Back
X