Hayatla nasıl başa çıkılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşin tuhaf yanı, "eğitimli, kültürlü, vizyonlu, bekaret tabuları olmayan adam" arıyor.
Fakat o adamları kendisine çekememesinin esas sebebi kendi kafasındaki tabular maalesef... Tabuları olmayan adamlar, tabuları olmayan kadınlarla oluyorlar bu kadar basit bu denklem.

Ben 2.eşimi hiç sevmedim. Fiziksel olarak da beğenmemiştim. Anne olmak ve toplumun gözünde ''evli kadın sahipli kadın'' imajına sahip olmak için yanı ''evlenmiş olmak için'' evlendim.

Dün size evlilik icin kriterleriniz olsun demistim. Sizin kriteriniz yok. Sevgi yok, gorsel olarak begeni yok, toplumu memnun etme çabası icinde evlenmissiniz. Bakis açınız cok değişik. Bu şekilde mutlu olamazsiniz ki.

Merhaba, bende bir evlilik yaptım 38 yaşındayım ve 4 yıllık ilişkim 6 ay önce deprem günü acımasızca bitti.6 aydır toparlayamıyorum, ben de diyorum anne olabilecekmiyim 4 yılım heba oldu , 38 den sonra biriyle tanış anla sev evlen kac yaşında anne olacamm, ben de çok mutsuzum . Ama hayırlısı diyip duruyorum.

Bende bunu anlatmaya çalıştım yorumlarimda ama insallah anlamıştır, kendi bekaret , evlilik tabuları olan bir insan mümkün değil başka türlü bir erkeği çekemez kendisine, arkadaş bile olmaz öyle adamlar

Dün size evlilik icin kriterleriniz olsun demistim. Sizin kriteriniz yok. Sevgi yok, gorsel olarak begeni yok, toplumu memnun etme çabası icinde evlenmissiniz. Bakis açınız cok değişik. Bu şekilde mutlu olamazsiniz ki.
Gelen heriflerde ona göre gelir zaten. Sırf evli etiketine sahip olmak için evlenen kadına gelen herifin kalitesi ne kadar yüksek olur ?

Gelen heriflerde ona göre gelir zaten. Sırf evli etiketine sahip olmak için evlenen kadına gelen herifin kalitesi ne kadar yüksek olur ?

Karsilikli anlasma gibi oluyor oyle evlilikler. Camasirim yikansin, duzenim olsun, birisi ardimi toplasin. Benimde erkek olarak varligim yeter kafasinda oluyolar

E işte..
Bahsettiği gibi "vizyonlu, kültürlü, eğitimli, tabuları olmayan" adamların "evli olayım sahipli kadın olayım" kafasında bi kadınla işleri olmaz ki... Aynı ortama bile girmezler.

Hanımefendi bir erkekle evlilik dışında aynı yatağa girmek istemiyorum. Türkiye'de yaşıyorum. Ortamım bunu kaldırmıyor. Mecbur muyum bir erkekle sevişmeye ?

gecelik ilişki yaşayan ''herif'' lerin kalitesi nedir acaba?
hangi ülkede hangi şehirde yaşıyorsunuz merak ediyorum cidden
anne babalarınızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz?

Erkekler de yatıp kalkıyor kullanıp atıyor. Sonra da kendi anasının bulduğu kızla evleniyor..Türkiye ortadoğu ülkesidir kafanız almıyor mu?
Siz kafanızın alabildiği kadar erkekleri bulabiliyorsunuz. Benim çevremdekiler gayet 10 numara. Sizin taşıdığınız hiçbir derde sahip değilim o yüzden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…